@leniwykot poproś moderatorów i adminów
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
bez kitu tez bym zdjęcia staffa zobaczył ;p UJAWNIJCIE SIĘ! ;p
btw ludzie więcej wiary w siebie ^^
Ej, nie zmuszajcie nas aby zamknąć ten temat.
Aby inni nie mówili, że sam robię Offtop:
Crracked, nie wiedzieć czemu myślałam, że jestes łysy .
crracked a co wam przeszkadz ten temat ? nie ma offtopu bo komentarze dotycza zdjec wiec wszystko jest zgodne z tematem
EDIT DOWN
jak beda warny to najpierw usun post a jak nie bedzie poprawy to warn i szybko sie uspokoja wiem z doswiadczenia
@MagarPL
Trochę ostrzeżeń poleciało w tym temacie, nie chcę aby któryś się "wykoleił" na całość.
@AlphaWolf
No, krótszych włosów niż na tym zdjęciu to jeszcze nie miałem, więc nie wiem skąd te skojarzenie
Znaczy w skrócie zasada tu panująca jest taka: "Wolno wypowiadać się na temat zdjęć, ale nie na temat zdjęć ładnych dziewczyn. Chyba, że przychylnie".
Crracked, doprawdy sama nie wiem. Zawsze jesteś taki poważny, że tak mi się chyba po prostu skojarzyło.
wrzuć swoje zdjęcie to zobaczymy jak się inni wypowiedzą ^^
dokładnie Alpha czekamy !!! nie ma czego sie wstydzić
Crracked nie zawsze jest taki poważny ^^ ale jako mod musi zachować twarz ;pp
EDIT ALPHA
dobro dobra nie offtopuj tylko wrzucaj sama mówisz do innych żeby sie nie wstydzili siebie
Jak wrzucę swoje zdjęcie to padniecie na zawał, a ja nie chcę mieć Was na sumieniu .
Wiem że niewiele osób mnie zna, ale na to przyjdzie czas. Pomyślałem że też się ujawnię :
Gęba, jak gęba. Nic pięknego , więc z góry przepraszam za traumatyczne doznania.
Up wyżej postać jak do jakiegoś horroru, byś mógł grać jokera albo innego złego no nie wiem xD. Po za tym ok.
Mam aż tak paskudną twarz ?
jest dobrze nie słuchaj go ;p
nie wyglądasz jak zwyrodnialec ;pp
Dobra no to jak tyle osób pokazało się w internecie (co jest rzadkością-bo przecierz jak wiadomo internet to miejsce dla ludzi lubiących anonimowość) to ja też się "obnaże"
Magar dzięki uspokoiłeś mnie
no, wrzucać, wrzucać foteczki bo nie ma przy czym fa... BO JESTEM CIEKAWY JAK WYGLĄDACIE XD
FacePalm
A tak seriusli czekamy na foty administratorów I reszty moderatorów
moderatorzy chyba wszyscy dali, fota Hanii i Rimejka także gdzieś była w innym temacie, aczkolwiek nie mogłem go znaleźć
Jak ktoś chce zobaczyć Rimejka to zawsze pozostaje stream
Salek mówił o administratorze R3m4ke, a nie streamerze Rimejku. Jak coś znajdę dzisiaj to i ja wrzucę