@MajsterPavol tak jakoś mój zbereźny wzrok powędrował na zgrabne nogi pani która z tb tańczyła...
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
@Raper uwierz mi na słowo, z taką partnerką na każdej imprezie bym tańczył po prostu zabawa była przednia
mogę Ci zdradzić również piękne imię - Ola
rzadkie imię i ładne ciekawe czy ktoś po za weteranami tego tematu coś wstawi
ludzie nie krępujcie sie
@Up sam to powiedziałeś ^^
@MajsterPavol No imię urocze
Ojej dlaczego... tak sądzisz ? Wyglądasz normalnie ;d
A teraz wszyscy : Guru dawaj fote ! ( O ile nie dałeś,bo mimo że z tematem jestem na bieżąco to nie pamiętam
)
Napisałem tak, bo po wstawieniu zdjęcia na fejsie posypały się takie komentarze, a Guru nie dał zdjęcia, chociaż widze, że czasem przegląda temat.
tssssssssssss, mózg rozjeb**y
stary ktoś chce zjeść twój balon... rozumiem skąd ta frustracja i rage ;pp
heh, przyszły szwagier chciał mi zniszczyć balona, więc skorzystałem ze swoich mocy
hahaha sadistick wrzucił bym zdjęcie które by was zniszczyło ale jeszcze poczekam kristal nie uwierzysz ale cała moją kadencje tu spędzoną myślałem że jestes laską ;pp
Dużo osób tak myslało, może dlatego, że jest druga osoba na tym forum o nicku krystal, która faktycznie jest laską ;D
Się człowiekowi nudzi po nocach .
Z serii: Sen jest dla słabych!
Dokładnie tak Majster ! Co do tematu ludzie dawajcie coś bo non stop widzę te same twarze.
Ja z niecierpliwością czekam aż nasze piękne kobiety coś wstawią
Ja z niecierpliwością czekam aż nasze piękne kobiety coś wstawią
Nie zauważyłem aby jakaś brzydka kobieta cokolwiek tutaj wstawiła. Jeżeli dobrze przejrzysz temat (te parę stron pomiędzy foto blogami i zbędnymi czat pierdołami - zresztą jak twoje) to znajdziesz odważne i do tego ładniutkie dziewczyny z tego forum
Właśnie, wszystkie piękne kobiety wstawiły już zdjęcia, dlatego brzydkie (takie jak ja) niczego już nie muszą wstawiać .
Zdjęcie z balonem niszczy system, ono powinno stać się memem!
Admina też nie może zabraknąć w tym zacnym temacietegoroczna majówka, odwiedziny w Walencji [sorry za jakosc z telefonu]
Rower za hajs z portalu.
Jak coś poszukam fajnego to też wrzucę, bo nie będę siepał z rąsi.