Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

@MajsterPavol tak jakoś mój zbereźny wzrok powędrował na zgrabne nogi pani która z tb tańczyła... :rolleyes:

@Raper uwierz mi na słowo, z taką partnerką na każdej imprezie bym tańczył :P po prostu zabawa była przednia :D mogę Ci zdradzić również piękne imię - Ola :)

rzadkie imię i ładne :D ciekawe czy ktoś po za weteranami tego tematu coś wstawi :D ludzie nie krępujcie sie :D

Od razu dostałem komentarze, że wyglądam jak gej(ojej, dlaczego?!)

dqfx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

@Up sam to powiedziałeś ^^

@MajsterPavol No imię urocze :D

Ojej dlaczego... tak sądzisz :D? Wyglądasz normalnie ;d

A teraz wszyscy : Guru dawaj fote ! :D( O ile nie dałeś,bo mimo że z tematem jestem na bieżąco to nie pamiętam :D)

Napisałem tak, bo po wstawieniu zdjęcia na fejsie posypały się takie komentarze, a Guru nie dał zdjęcia, chociaż widze, że czasem przegląda temat.

tssssssssssss, mózg rozjeb**y :DZjzc.jpg

stary ktoś chce zjeść twój balon... rozumiem skąd ta frustracja i rage ;pp

581709_490958744314944_370555818_n.jpg

heh, przyszły szwagier chciał mi zniszczyć balona, więc skorzystałem ze swoich mocy :D

Majster haha :Dhttp://youtu.be/zHdPPyuhrGI?t=36s

hahaha sadistick wrzucił bym zdjęcie które by was zniszczyło ale jeszcze poczekam kristal nie uwierzysz ale cała moją kadencje tu spędzoną myślałem że jestes laską ;pp

Dużo osób tak myslało, może dlatego, że jest druga osoba na tym forum o nicku krystal, która faktycznie jest laską ;D

h0dj.png

Się człowiekowi nudzi po nocach :D.

Z serii: Sen jest dla słabych! :D

Dokładnie tak Majster :D! Co do tematu ludzie dawajcie coś bo non stop widzę te same twarze.

Ja z niecierpliwością czekam aż nasze piękne kobiety coś wstawią :D

Ja z niecierpliwością czekam aż nasze piękne kobiety coś wstawią

Nie zauważyłem aby jakaś brzydka kobieta cokolwiek tutaj wstawiła. Jeżeli dobrze przejrzysz temat (te parę stron pomiędzy foto blogami i zbędnymi czat pierdołami - zresztą jak twoje) to znajdziesz odważne i do tego ładniutkie dziewczyny z tego forum :)

Właśnie, wszystkie piękne kobiety wstawiły już zdjęcia, dlatego brzydkie (takie jak ja) niczego już nie muszą wstawiać :D.

Zdjęcie z balonem niszczy system, ono powinno stać się memem!

Admina też nie może zabraknąć w tym zacnym temacietegoroczna majówka, odwiedziny w Walencji [sorry za jakosc z telefonu]

Rower za hajs z portalu. :D

Jak coś poszukam fajnego to też wrzucę, bo nie będę siepał z rąsi.