Alpha nie zmyślaj ;>. Tylko wstawiaj
Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum
@vilczy - widziałem parę zdjęć, ale wiem, że jest jeszcze więcej kobiet na tym portalu
Ciekawe czy moja żeńska odpowiednicza - krystal coś wstawi
Wydaje mi się, że dawno jej nie było aczkolwiek mogę nieuważnie przeglądać tematy. Ostatnio nie jestem na bieżąco z forum.
Za ścinanie włosów na krótko mężczyźni powinni być karani (potraktujcie tę wypowiedź z przymrużeniem oka)
Gdyby Bóg chciał, by włosy były atrybutem męskości to nie obdarował by nas zarostem
To i ja coś wrzucę. Troszki marna rozdzielczość oraz trochę nieaktualne (chyba robione 2 lata temu ale co mi tam)
Alpha zamiast użalać się jaka to niby nie jest brzydka to wrzuciła by coś i dała innym ocenić.
A po cóż ma to zrobić?
O wiele lepiej pospamować nie stosując się do niepisanych praw tematu.
Wakacje fundnięte przez guru ! Nie długo powrócę !!
jak trzymasz coś w ustach to lepiej na fotkach wyglądasz
Heh,sprawdzałem profil tego dziewczęcia na FB,nie powiem ładne stworzenie.Śmiem twierdzić jednak,że to nie jest koleżanka Miszubi.Pamiętam jak napisała,że fotki pochodzą z kolekcji jej chłopaka,a ja sprawdziłem,że foty pochodzą z foto bloga dziewczyny widocznej na zdjęciu.Także raczej fake sprawa.Ormo czuwa .
misubi zostawcie w spokoju nie da sie dokładnie dojść czy to ona czy nie po prostu ja olejcie osobiście do niej nic nie mam i jeżeli to naprawdę jest ona to spoko bardo ładna dziewczyna
(a to z hmmm 5 lat temu chyba ;p)
Heh,sprawdzałem profil tego dziewczęcia na FB,nie powiem ładne stworzenie.Śmiem twierdzić jednak,że to nie jest koleżanka Miszubi.Pamiętam jak napisała,że fotki pochodzą z kolekcji jej chłopaka,a ja sprawdziłem,że foty pochodzą z foto bloga dziewczyny widocznej na zdjęciu.Także raczej fake sprawa.Ormo czuwa .
Napisałem o Tym dłuższy komentarz wcześniej pod kątem yt, fb i pb.
@MagarPL A Ty Magar masz chyba nadzieję, że może to naprawdę Ona i próbujesz być miły xD
nie ja po prostu nie robię z tego problemu ludzie tak często podają się za kogoś innego że mam na to wywalone
po co w ogóle zwracacie na nią/niego uwagę ? może to on/a może nie wywalone miejcie
Jaskiniowiec ; )
@VampirLord Zaginiony Flinstsone ! . A broda spoko,chyba tutaj udostępniłeś nam już wszystkie stadia jej "narodzin"
WoW! VampirLord jaki z Ciebie zwierz:D
No to i ja pokaże jakieś tam swoje zdjęcie
Bajceps!