Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Alpha nie zmyślaj ;>. Tylko wstawiaj :D

@vilczy - widziałem parę zdjęć, ale wiem, że jest jeszcze więcej kobiet na tym portalu :D

Ciekawe czy moja żeńska odpowiednicza - krystal coś wstawi ;)

Wydaje mi się, że dawno jej nie było aczkolwiek mogę nieuważnie przeglądać tematy. Ostatnio nie jestem na bieżąco z forum.

Za ścinanie włosów na krótko mężczyźni powinni być karani (potraktujcie tę wypowiedź z przymrużeniem oka)

Gdyby Bóg chciał, by włosy były atrybutem męskości to nie obdarował by nas zarostem ;)

To i ja coś wrzucę. Troszki marna rozdzielczość oraz trochę nieaktualne (chyba robione 2 lata temu ale co mi tam)

jgsu.jpg

Alpha zamiast użalać się jaka to niby nie jest brzydka to wrzuciła by coś i dała innym ocenić.

A po cóż ma to zrobić?

O wiele lepiej pospamować nie stosując się do niepisanych praw tematu.

Skoro temat jako tako się trzyma to chyba też coś wrzucę. (beznadziejna jakość ale ważne że jest)

ojwg.jpg

Wakacje fundnięte przez guru ! :D Nie długo powrócę !!

b60649fe0b4e4ccem.jpg

Wakacje fundnięte przez guru ! Nie długo powrócę !!

jak trzymasz coś w ustach to lepiej na fotkach wyglądasz

Heh,sprawdzałem profil tego dziewczęcia na FB,nie powiem ładne stworzenie.Śmiem twierdzić jednak,że to nie jest koleżanka Miszubi.Pamiętam jak napisała,że fotki pochodzą z kolekcji jej chłopaka,a ja sprawdziłem,że foty pochodzą z foto bloga dziewczyny widocznej na zdjęciu.Także raczej fake sprawa.Ormo czuwa :D.

misubi zostawcie w spokoju nie da sie dokładnie dojść czy to ona czy nie po prostu ja olejcie osobiście do niej nic nie mam i jeżeli to naprawdę jest ona to spoko bardo ładna dziewczyna :)

1013600_366838980105679_135210306_n.jpg

MJKc.png(a to z hmmm 5 lat temu chyba ;p)

Heh,sprawdzałem profil tego dziewczęcia na FB,nie powiem ładne stworzenie.Śmiem twierdzić jednak,że to nie jest koleżanka Miszubi.Pamiętam jak napisała,że fotki pochodzą z kolekcji jej chłopaka,a ja sprawdziłem,że foty pochodzą z foto bloga dziewczyny widocznej na zdjęciu.Także raczej fake sprawa.Ormo czuwa .

Napisałem o Tym dłuższy komentarz wcześniej pod kątem yt, fb i pb.

@MagarPL A Ty Magar masz chyba nadzieję, że może to naprawdę Ona i próbujesz być miły xD

nie ja po prostu nie robię z tego problemu ludzie tak często podają się za kogoś innego że mam na to wywalone

po co w ogóle zwracacie na nią/niego uwagę ? może to on/a może nie wywalone miejcie

Jaskiniowiec ; )

@VampirLord Zaginiony Flinstsone ! :D. A broda spoko,chyba tutaj udostępniłeś nam już wszystkie stadia jej "narodzin":D

WoW! VampirLord jaki z Ciebie zwierz:D

No to i ja pokaże jakieś tam swoje zdjęcie ;)

148552_566520210061488_1507845804_n.jpg

933939_571745526205623_561918155_n.jpg

Bajceps!