tylko 40 cm w obwodzie
nie to co kiedys jak cwiczylem
tylko 40 cm w obwodzie
nie to co kiedys jak cwiczylem
Prezes dzisiaj
I wczoraj:
I tak dalej:
I nareszcie Vampir poszedł spać.
Sorry ale musiałem i oczywiście bez urazy Jeżeli autor zechce, to może poprosić moda o warna dla mnie i kasację posta, ale było warto.
Jakoś tak chronologicznie nie dało się tego ułożyć, innego pomysłu nie miałem, heh.
Od kiedy Vampir śpi? D:
Od kiedy Vampir śpi? D:
Od kiedy akumulatorki do aparatów mają ograniczoną pojemność. Kiedyś trzeba je ładować, c'nie ? A wtedy co ma niby robić Vampir. To śpi sobie.
Magar rozkłada ręce jak widzi co piszecie… sami nie wrzucacie zdjęć a poto ten tamat tu jest Wilczy mam nadzieje ze dostaniesz warna
magar skoncz wrzucac te foty raz ze nie wygladasz a dwa ten temat nie brzmi "wrzuc jak naj wiecej fotek" tylko jedna zeby sie pokazac i final -.- co ty chlopa szukasz? Dupsko cie swedzi ? na kazdej stronie fota tego okularnika masakra
P.S
"MagarPL" i chyba wszystko na ten temat
To fakt od dobrego pomysłu zrobiło się tu coś w stylu "pokochaj mnie" dajecie foty, te same osoby piszą ouuuułłłł yeeeaaaa, motywujecie się na jakiś czas i od początku
wh widze odezwali sie jeden bohater z 2 postami (pewnie kogos alt) napewno "model" skoro oceniasz innych a sam sie nie pokazujesz i drugi bohater "niby troll" nie piszecie na temat to po pierwsze a po 2gie żaden z was nie wrzucił choćby 1 zdjecia wiec po co tu wchodzicie ?
Nie róbcie z tego photobloga bo nie ma sensu i to nie miejsce na to.
Pozwolę sobie zacytować post Dzz z kilku stron wcześniej:
Jak juz wspominalismy wczesniej - normalnym jest, ze w tematach takich jak ten pojawiac sie beda tresci, ktore troche od glownego watku odbiegaja, ale to normalne i naturalne, to temat bardzo luzny. Nie zmienia to jedna faktu, ze troche przesadzacie. Od zwracania uwagi sa moderatorzy, to my poprawiamy userow, warnujemy ich i tak dalej, wiec jesli ktos ma z kims problem, niech raportuje konkretnego posta, badz nawet caly profil. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale WSZYSTKIE raporty, ktore do nas trafiaja sa czytane i rozpatrywane.
Syndrom dnia poprzedniego enjoy
Lewa w rękawie?
Lewa w rękawie?
ta, już prawa jadę i klatę , wciąga
ale to jest jak cukierek dla dziecka
Marianosw3n, twoja broda pobila brode Vampira ; p.
Marianosw3n, twoja broda pobila brode Vampira ; p.
wiesz wieczorem wrzucę aktualne zdjęcie bo ta jajek nie urywa, biorąc pod uwagę co jest teraz
Pozdrawiam.
Myślę, że ona nawet pobiła brodę, brody!
Marian na prezydenta !! stary wyglądasz jak wiking a wiadomo wikingowie OP szkoda ze mi tak nie rośnie ;(
heheh zaczerwieniłem się Skandynawia robi swoje
) pozdro !
Broda - i już jesteś zaj**isty.
Szkoda że mi jeszcze wg. nie rośnie ;____; Ale jak urośnie to zmienię nick na TheViking