Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

tylko 40 cm w obwodzie :D

nie to co kiedys jak cwiczylem :D

Prezes dzisiaj

I wczoraj:

I tak dalej:

I nareszcie Vampir poszedł spać.

Sorry ale musiałem i oczywiście bez urazy :) Jeżeli autor zechce, to może poprosić moda o warna dla mnie i kasację posta, ale było warto.

Jakoś tak chronologicznie nie dało się tego ułożyć, innego pomysłu nie miałem, heh.

Od kiedy Vampir śpi? D:

Od kiedy Vampir śpi? D:

Od kiedy akumulatorki do aparatów mają ograniczoną pojemność. Kiedyś trzeba je ładować, c'nie ? A wtedy co ma niby robić Vampir. To śpi sobie.

warn_ico.png
Leci warn za te dwa ostatnie posty, ktore sa OTem. Swoja droga, nie zebym cos mial do Vampira, ale trzeba przyznac, ze ten tekst vilczego o akumulatorkach byl zabawny ; p - Dzz'

1147556_500162173394601_1566756599_o.jpgMagar rozkłada ręce jak widzi co piszecie… sami nie wrzucacie zdjęć a poto ten tamat tu jest Wilczy mam nadzieje ze dostaniesz warna

magar skoncz wrzucac te foty raz ze nie wygladasz a dwa ten temat nie brzmi "wrzuc jak naj wiecej fotek" tylko jedna zeby sie pokazac i final -.- co ty chlopa szukasz? Dupsko cie swedzi ? na kazdej stronie fota tego okularnika masakra

P.S

"MagarPL" i chyba wszystko na ten temat

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

To fakt od dobrego pomysłu zrobiło się tu coś w stylu "pokochaj mnie" dajecie foty, te same osoby piszą ouuuułłłł yeeeaaaa, motywujecie się na jakiś czas i od początku

warn_ico.png
Warn za Offtop. - crracked

wh widze odezwali sie jeden bohater z 2 postami (pewnie kogos alt) napewno "model" skoro oceniasz innych a sam sie nie pokazujesz :D i drugi bohater "niby troll" nie piszecie na temat to po pierwsze a po 2gie żaden z was nie wrzucił choćby 1 zdjecia wiec po co tu wchodzicie ?

Nie róbcie z tego photobloga bo nie ma sensu i to nie miejsce na to.

Pozwolę sobie zacytować post Dzz z kilku stron wcześniej:

Jak juz wspominalismy wczesniej - normalnym jest, ze w tematach takich jak ten pojawiac sie beda tresci, ktore troche od glownego watku odbiegaja, ale to normalne i naturalne, to temat bardzo luzny. Nie zmienia to jedna faktu, ze troche przesadzacie. Od zwracania uwagi sa moderatorzy, to my poprawiamy userow, warnujemy ich i tak dalej, wiec jesli ktos ma z kims problem, niech raportuje konkretnego posta, badz nawet caly profil. Nie wiem czy zdajecie sobie sprawe, ale WSZYSTKIE raporty, ktore do nas trafiaja sa czytane i rozpatrywane.

999751_628786813811976_1759428111_n.jpg292289_568372249853433_1212825963_n.jpg

Syndrom dnia poprzedniego :) enjoy

Lewa w rękawie? :)

Lewa w rękawie?

ta, już prawa jadę i klatę :), wciąga :) ale to jest jak cukierek dla dziecka :D

Marianosw3n, twoja broda pobila brode Vampira ; p.

Marianosw3n, twoja broda pobila brode Vampira ; p.

wiesz wieczorem wrzucę aktualne zdjęcie bo ta jajek nie urywa, biorąc pod uwagę co jest teraz :)

Pozdrawiam.

Myślę, że ona nawet pobiła brodę, brody!

Marianosw3n za tą brodę jesteś moim bohaterem ! :D I do tego niezłe dziary ^^

Marian na prezydenta !! stary wyglądasz jak wiking a wiadomo wikingowie OP :D szkoda ze mi tak nie rośnie ;(

heheh zaczerwieniłem się :D Skandynawia robi swoje :)) pozdro !

Broda - i już jesteś zaj**isty.

Szkoda że mi jeszcze wg. nie rośnie ;____; Ale jak urośnie to zmienię nick na TheViking :D