Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

;_;

05360441406080492263.jpg

Najsowe okulary :D45446-bul-bul-bul.jpg

Marianosw3n - gdyby tak jak Ty wyglądał każdy facet, świat byłby o wiele szczęśliwszy :D. Mam fioła na punkcie bród, bródek i bokobrodów ;).

Marianosw3n swój chłop. Broda, dziary i czapunia DC. Czaję się na owe już od dawna bo brakuje mi ich do uzupełnienia kolekcji ;)

93890efc.jpg

Macie brodacza ostatni raz ! . Nastepne foto za rok , jak wieksza urosnie ! z Bogiem.

Niesamowity styl kolego wyżej , jesteś jak wiking czy motocyklista :)

Dla mnie ten pan jest niekwestionowanym misterem forum :).

Przez chwile myslalem ze to Jax Teller z Sons Of Anarchy :D

@Qeshua hah jaki to świat mały, ja jestem z Radzikowa,chyba wiesz gdzie? ;p

Widze ze temat sie rozchulal wiec wrzuce jutro jakas fote(moze) xd.

wszyscy mowia ze cos wstawia a pozniej cisza ;p

1568547.jpeg

A tak wygląda wasz szef

Patryk.jpg

Malo co sie odzywam na tym forum ;] ale tak o ja wygladam.. nudy na webcamtoy.com :)) 17744_502664396475612_1309761609_n.jpg

leniwykot, po co wstawiasz drugi raz to samo zdjęcie?

@Alpha, Spojrz heszcze raz na jej nick :D

@up dlatego lubie tą strone :D, tak bardzo (ps. mam robic sobie zdjęcia na łące żeby było inne? )

Nie, po prostu wstawianie ciągle tego samego zdjęcia podchodzi już pod spam. Tym razem Ci daruję, ale następnym dostaniesz ostrzeżenie.

@AlphaWolf

Dostałaś moda i od razu chcesz się pokazać ze trzymasz pozadek w temacie? Najpierw dodaj swoja facjate a dopiero później ingeruj.

Leniwykot dodała juz 2 foty, a ty?

Nie którym juz pewnie głupio bo się ujawnili a reszta anonimow nabija sie z wizerunków innych.

widzisz u niej spam? Spamuja vampirlord czy magarpl. Porównaj ilość ich zdjęć a jej i w jakim odstępie są dodawane.

@leniwykot Ładnie,ładnie,promienisty uśmiech,wesoła twarzyczka,spox;]Czerstwe (czyt.zdrowe) buzie śmieją się na luzie :D.Panowie,co jest doceńcie dziewczynę,miała odwagę wstawić swoją fotkę i się nam zaprezentować,a już drugi raz dostaje po "rajtuzach".Odrobinę empatii dla dziewczęcia;]

Dostałaś moda i od razu chcesz się pokazać ze trzymasz pozadek w temacie? Najpierw dodaj swoja facjate a dopiero później ingeruj.Leniwykot dodała juz 2 foty, a ty?Nie którym juz pewnie głupio bo się ujawnili a reszta anonimow nabija sie z wizerunków innych. widzisz u niej spam? Spamuja vampirlord czy magarpl. Porównaj ilość ich zdjęć a jej i w jakim odstępie są dodawane.

Queshua, chodzi o to, że leniwykot dodała dwa razy dokładnie to samo zdjęcie, co już podchodzi pod spam (ewentualnie pusty, niczego nie wnoszący post, jeśli już chcemy trzymać się regulaminu). Gdyby dodała inne zdjęcie niż poprzednio, to nie byłoby najmniejszego problemu.

Co do mnie, to nikt z administratorów nie uprzedził mnie, że jesli nie dodam swojego zdjęcia, to nie będę mogła sprawować funkcji moderatora. Czyżbym coś przeoczyła? Nie sądzę.

I nie zauważyłam, by ktokolwiek nabijał czy naśmiewał się z jej wizerunku. Dziewczyna ładna, z miłą buźką (nie zamierzam bynajmniej odmawiać jej urody), ale nie możemy przez to traktować jej ulgowo. Spam to spam.

Jestes modem ,a jestes strasznie niesprawiedliwa np. Vampir ma cała mase podobnych zdjec i nie widziałam jakis obiekcji pod jego zdjeciami od ciebie ;)

@up. gdzie niby jest 2 to samo zdjecie ?? jak zrobilam je wczoraj ?