Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Ja dodałem parę fot i nie dostałem ostrzeżenia.

@leniwy

Vampir to gwiazda wiec może dodawać więcej :D

@up ah , chyba że tak , co taka szara persona jak ja moze xD

Jestes modem ,a jestes strasznie niesprawiedliwa np. Vampir ma cała mase podobnych zdjec i nie widziałam jakis obiekcji pod jego zdjeciami od ciebie

VampirLord dobrze wie, że przesadza ze wstawianiem swoich zdjęć, poza tym za każdym razem wstawia jednak inne zdjęcie. Jak zacznie w kółko spamować jednym, to też zostaną wyciągnięte konsekwencje.

@up. gdzie niby jest 2 to samo zdjecie ?? jak zrobilam je wczoraj ?

Nie próbuj czarować. Wstawiłaś to zdjęcie jakiś czas temu, po czym je usunęłaś, kiedy użytkownicy zaczęli wytykać Ci błędy w Twojej pisowni. No chyba, że lubisz robić sobie codziennie zdjęcia w tym samym pokoju, w tej samej pozie, w tym samym oświetleniu i w tych samych ubraniach (zapamiętałam białą, wymiętą koszulkę). Po prostu na przyszłość nie urządzaj takich akcji. Wstawiaj swoje różne zdjęcia, zbieraj komplementy i baw się dobrze. Po prostu nie łam regulaminu.

hahaha xD przewin pare stron . bluzke mialam czerwona :D na marginesie. Nie usunełam go , pomyliłam sie i okej , poprawiłam to ;)

ale kurde co w tym złego ze w tym samym pokoju .. jak zrobie w innym to nie bd to spam ? + to że mam robić różne pozy .. bezsens.

Pozdrawiam

@UP

zgadzam się z leniwykot. Na stronie 11 najpierw wstawiła zdjęcie potem je usunęła, ale na stronie 12 wstawiła je jeszcze raz bo coś się jej pomyliło. Teraz dodała nowe zdjęcie. Więc gdzie tu spam i gdzie 2x te samo zdjęcie?

Ok, zobaczyłam i rzeczywiście, racja jest po Waszej stronie. Zmyliła mnie podobna mina autorki zdjęcia. Ze swojej strony przepraszam, dziękuję za wskazanie błędu i proszę o wybaczenie.

Zenska Solidarność :]

Czekamy na więcej fot :]

Co by było gdyby was nie było... Ehh kobity <3

Dziś też coś dodam bo juz parę tyg nie dodawałem :] ale to juz po pracy.

VampirLord dobrze wie, że przesadza ze wstawianiem swoich zdjęć, poza tym za każdym razem wstawia jednak inne zdjęcie. Jak zacznie w kółko spamować jednym, to też zostaną wyciągnięte konsekwencje.

Prawda jednak prościej by było ustalić limit zdjęć na jednego użytkownika :). To by rozwiązało problem z wielokrotnym stawianiem zdjęć.

Nie próbuj czarować. Wstawiłaś to zdjęcie jakiś czas temu, po czym je usunęłaś, kiedy użytkownicy zaczęli wytykać Ci błędy w Twojej pisowni. No chyba, że lubisz robić sobie codziennie zdjęcia w tym samym pokoju, w tej samej pozie, w tym samym oświetleniu i w tych samych ubraniach (zapamiętałam białą, wymiętą koszulkę). Po prostu na przyszłość nie urządzaj takich akcji. Wstawiaj swoje różne zdjęcia, zbieraj komplementy i baw się dobrze. Po prostu nie łam regulaminu.

Jeśli np. źle jej wgrało zdjęcie, albo nie przesłało dobrze. Ma prawo do poprawki, chociaż z drugiej strony ile można wgrywać jedno to samo zdjęcie. Jednak użytkownik napisał iż miał jakieś problemy z tym zdjęciem, więc ma prawo do poprawki choćby jednej. Oj oj alpha robi nam się surowy mod ;).

p.s : trzeba by było zrobić mały regulamin odnośnie zdjęć i po kłopocie.

Nie będziemy robić regulaminu odnośnie każdego tematu, nie przesadzajcie. Chcecie wstawiać więcej fotek? Nie ma problemu. Po prostu nie róbcie z tego tematu swojego własnego photobloga.

Sprawa została już wyjaśniona na korzyść leniwegokota. Ja ze swojej strony jeszcze raz przepraszam za bezpodstawne oskarżenie użytkowniczki. Nie było moim celem jej urazić ani uniemożliwić dostępu do tego działu. Winna byłam tylko ja i mój brak kompetencji.

Co do osobnego regulaminu dla tego tematu, to wydaje mi się, że działać powinna tutaj taka sama zasada, jak w przypadku innych działów - nadmierny spam będzie karany.

Zaraz wszyscy dostaniecie warny za offtop. Qeshua, leniwykot, Alpha też. Zrobię zaraz z wami porządek. Poczujecie pas ojca nad sobą.

blaumro, nie bij, ja już wolę iść do kąta!

A na poważnie - tutaj kończy się offtop, a zaczyna dodawanie i komentowanie zdjęć.

mod_ico.png
Więc na co czekasz :)

~Avitus

Wywalilem wszystkie piec postow, ktore pojawily sie po komunikacie AlphaWolf, mowiacym o tym, ze konczymy Off-topic. Jesli macie jakis problem, to do zglaszania ich jest odpowiedni dzial. Ten temat sluzy czemu innemu.

pi19.jpg

Postanowiłem nawrócić temat na odpowiednie mu tory...

Nie taki Karthas straszny, jakim go malują? (: (1h przed wizytą u fryzjerki. :E)

@up jasne jasne nie taki straszny ;pp po wyjściu łysy ze swasta na głowie ;p

zeby nie było ot... hm... AHMMM....

1187030_500162170061268_978517090_n.jpg

Jak wrzucają co jakiś czas nowe zdjęcia to zachęcają tym innych.

@Karthas- Wyraz twarzy taki trochę psychopatyczny :D.

@Alpha- Rozmawiasz o regulaminie i takich innych fajnych rzeczach, ale jakby nie patrzeć ideą tego tematu jest wstawianie zdjęć oraz komentowanie ich. Czego ty niestety nie zrobiłaś. Także moim zdaniem nie powinnaś udzielać się w tym temacie, bo to twoje posty można uznać za ot.

NorthenStar, niezła jesteś, postawił bym ci kebaba na stacji (na każdej stacji w każdym mieście jest budka z kebabami) i jakieś wino za 13 zł 20 groszy

Dzięki! kebab dobry, a wino takie za 13,20 to moje ulubione. Wezmę plastikowe kubeczki żeby nie było wiochy:)

@down

dziękuję

FlashGordon, you made my day! Hahaha! :D

NorthenStar, śliczna dziewczyna z Ciebie. Niepotrzebnie przerabiasz zdjęcia w programach graficznych, myślę że nawet bez rozmycia i efektu "żaru" wyglądałabyś świetnie.

Niewiara, ten temat nie ma własnego regulaminu zakazującego wypowiadania się, jeżeli samemu nie wstawiło się zdjęcia. I ta możliwość nadal będzie istnieć. Karane będą jedynie posty ewidentnie chamskie i mające na celu kogoś urazić.