Przed zrobieniem zdjęcia kończy się to, co się zaczęło, proponował bym wyciągnąć rękę z kieszeni
... teraz się nie dziwię karom i powodom do dawania kar, skoro nasi moderatorzy to taki przedział wiekowy.
Trochę chudziutko, a te cienie pod oczami możliwe, że lekka anemia... proponuje mała dietka i więcej sportu

Ja i kawał mojej żonki
Edit : U trochę brak kultury taka grabula, jak się fotkę pyka i nie ma co się unosić koguciku, bo wtedy widać, że coś cie boli
...
i tu masz racje robiłem zamek od kufra w autku i przyciąłem palucha tego na dłoni
, więc boli ( normalnie masz DAR )
btw. ja tylko delikatnie skomentowałem zdjęcie, przecież tu tak się robi, więc co to ma do interesowania się innymi? guzik mnie obchodzisz - dałeś zdjęcie to je skomentowałem, ja tam nic obraźliwego nie widzę.
Zobacz u mnie mam wielkiego kinola, ale wiesz co się mówi na górze duży to na dolę też
, włosów nimam, trohę opuchnięty jestem tam gdzie trzeba, ale najważniejsze wiem kim jestem i potrafię zadbać o swoje ![:)]()
eeeee spoko
Będę trzymał ręke w kieszeni kiedy mi się podoba. Choroby żadnej nie mam, sport uprawiam, a diety żadnej nie potrzebuje. Może to i dobrze, że nie wiesz z jakiego powodu mam takie oczy... Zacznij interesować się więcej swoją osobą niż innymi.Użytkownik Ukryty dnia 07 September 2013 - 14:21 napisałteraz się nie dziwię karom i powodom do dawania kar, skoro nasi moderatorzy to taki przedział wiekowy.Czyli już jednak wiem co Cię boli... Młodszy nie oznacza, że gorszy. Nie każdy starszy jest mądrzejszy. Nie trzeba daleko szukać
To raczej śmierdzi atakiem, głównie chodzi tu o formę w jakiej została ona napisana, ale co tam
TY wiedzić lepij XD
A co do mojej obawy na temat przedziału wiekowego, sam widzisz jak się obruszyłeś, więc obawa uzasadniona :>