Pokaż swoją twarz czyli zdjecia użytkowników forum

Niewiara, skoncz juz, bo teraz sam robisz syf.

Nie ma obowiazku wstawiania swoich wlasnych zdjec, ale jest mozliwosc ich komentawonia przez wszystkich, jak sie komus takie rozwiazanie nie podoba, to nie musi wysylac swoich fotek, proste.

Northen - fajna dziewoja.

Karthas - wyszedles jak psychopata, nie wiem dlaczego, ale to chyba siedzi w twoich oczach ; p.

Jak zwykle psychopatyczni. (: W końcu gdzieś musi czaić się mrok.

Usunąłem wszystkie posty, które nie dotyczyły komentowania zdjęć, a były po poście Alphy o tym, że kończy się offtop.

A Magar bez ochrony widać nigdzie się nie rusza. Po prawej bodyguard.

Vampir, Qeshua i Magar to sobie robią tu fotoblog widzę XD

P.S. Sasquatch, wyglądasz jakby CI tego pączka mieli zaraz zabrać ^^

W końcu wrzucam, pełnoprawnie moją facjate.

Wyglądasz jakby Cię pobili :P

Czemu :D

Bardziej jak by nie spał 3 noce XD

Ciemno po oczami :)

Może chcieli ci podebrać tego iPhone'a :D

http://imageshack.us...s/209/xx7a.jpg/ Fota z 2012 roku :P

PS:Sry że trzeba wejść w link ale pisze że za duży rozmiar zdjęcia ;_;

jak sie gra 26h na dobe ;p to sie tak ma hahahhaa

Northen-ode mnie tez pochwala ladna jestes :)

@kapec09 przypominasz mi mojego kuzyna dziewięcio letniego. :)

Może i tak jest tylko że ja mam 14 lat :P Twój kuzyn ma na imie Kacper? :P @kristal fota z iphone'm zawsze spoko :D

@kristal fota z iphone'm zawsze spoko

Ba, chodź nie chodziło mi o pokazanie się, że ŁO jaki on ma telefon.

Bardziej jak by nie spał 3 noce XD

Powiedzmy, że się od kilkunastu dni nie wysypiam ;) Moje oczy potrzebują ostatnio pełniejszego odpoczynku :D Jeżeli ktoś się domyśla o co chodzi... :D

Przed zrobieniem zdjęcia kończy się to, co się zaczęło, proponował bym wyciągnąć rękę z kieszeni :)... teraz się nie dziwię karom i powodom do dawania kar, skoro nasi moderatorzy to taki przedział wiekowy.

Trochę chudziutko, a te cienie pod oczami możliwe, że lekka anemia... proponuje mała dietka i więcej sportu

3mgh.jpg

Ja i kawał mojej żonki

Edit : U trochę brak kultury taka grabula, jak się fotkę pyka i nie ma co się unosić koguciku, bo wtedy widać, że coś cie boli :)...

i tu masz racje robiłem zamek od kufra w autku i przyciąłem palucha tego na dłoni :) , więc boli ( normalnie masz DAR )

btw. ja tylko delikatnie skomentowałem zdjęcie, przecież tu tak się robi, więc co to ma do interesowania się innymi? guzik mnie obchodzisz - dałeś zdjęcie to je skomentowałem, ja tam nic obraźliwego nie widzę.

Zobacz u mnie mam wielkiego kinola, ale wiesz co się mówi na górze duży to na dolę też :), włosów nimam, trohę opuchnięty jestem tam gdzie trzeba, ale najważniejsze wiem kim jestem i potrafię zadbać o swoje :)

eeeee spoko

Będę trzymał ręke w kieszeni kiedy mi się podoba. Choroby żadnej nie mam, sport uprawiam, a diety żadnej nie potrzebuje. Może to i dobrze, że nie wiesz z jakiego powodu mam takie oczy... Zacznij interesować się więcej swoją osobą niż innymi.Użytkownik Ukryty dnia 07 September 2013 - 14:21 napisałteraz się nie dziwię karom i powodom do dawania kar, skoro nasi moderatorzy to taki przedział wiekowy.Czyli już jednak wiem co Cię boli... Młodszy nie oznacza, że gorszy. Nie każdy starszy jest mądrzejszy. Nie trzeba daleko szukać

To raczej śmierdzi atakiem, głównie chodzi tu o formę w jakiej została ona napisana, ale co tam :) TY wiedzić lepij XD

A co do mojej obawy na temat przedziału wiekowego, sam widzisz jak się obruszyłeś, więc obawa uzasadniona :>

Będę trzymał ręke w kieszeni kiedy mi się podoba. Choroby żadnej nie mam, sport uprawiam, a diety żadnej nie potrzebuje. Może to i dobrze, że nie wiesz z jakiego powodu mam takie oczy... Zacznij interesować się więcej swoją osobą niż innymi.

teraz się nie dziwię karom i powodom do dawania kar, skoro nasi moderatorzy to taki przedział wiekowy.

Czyli już jednak wiem co Cię boli... Młodszy nie oznacza, że gorszy. Nie każdy starszy jest mądrzejszy. Nie trzeba daleko szukać ;)

@Up. Ja też skomentowałem twoją wypowiedź więc o co ci chodzi? Ty odpowiedziałeś na moje zdjęcie, a ja na twój komentarz. Wszyscy przecież żyjemy w zgodzie :)

Dzięki Magar i jeszcze raz wszystkim za miłe słowa. Pozdrawiam

northen nie ma za co jakoś specjalnie się nie zmuszałem ;p:D

wkońcu widze Ukrytego ;ppp oh jej

(musze wrzucać zdjęcia za każdym postem ? każdy wie jak wyglądam)

Hejka :D Nie jestem może zbytnio znany (chociaż wchodzę na te forum [i strone ] już od X-czasu) Ale mam nadzieję że będę bardziej rozpoznawalny po tych kilku zdjęciach. Z góry mówię że jestem typem który zawsze wtopi się w grupę dlatego umiem być poważny na fotkach ale też umiem wyglądać jak klaun ;D. Te pierwsze to jest jakby najbardziej nowe bo z moich urodzin http://imageshack.us/photo/my-images/266/3z96.jpg/ . Te drugie to jest jak się nie mylę z moja babcią na sylwestra ( koledzy ogłosili mnie ''Brazylijskiem Banzajem'' roku ) xD http://imageshack.us/photo/my-images/33/1ahs.jpg/ A na tym trzecim to po prostu ja się jak zwykle wygłupiam :Dhttp://imageshack.us/photo/my-images/838/gthr.jpg/ A teraz pytanie na ile lat wam wyglądam? :D Edit : ZARAZ naprawie bo coś wielkie powychodził XD Edit 2: Okej jestem w kropce możecie mi powiedzieć jak mam zrobić żeby te zdjęcia nie były tak gigantyczne na forum? xD Używalem ''tinypic'' D: Edit 3 : Chyba tym razem będzie działać