Polacy w MMO

Gdybyś nie zauważył jednak większość użytkowników podziela moje zdanie .

Przecież polacy to polacy, każdy naród w grze będzie i żebra bez względu na to czy był pro w innych grach

Najlepsiejsi? A innego okreslenia nie masz?

Nie, ja nie uwazam, ze wszyscy polscy gracze są pro, ale ty za takiego sie uwazasz

(ja sie nie uwazam)

Żałosne...

Żałosne...

Żałosne jest to ,że nadal się z nim sprzeczasz a sensu w tym nie ma bo to będzie się tak ciągnąć aż dotąd kiedy to ktoś zamknie ten temat bo zamiast rozmowy zrobił się tu wielki szum monotonnej rozmowy bo oczywiście musiałeś się dać sprowokować ,a jeżeli chcesz pokazać w sobie odrobinę dojrzałości to powinieneś to olać. Teraz to ty robisz się dla nas śmieszny i jesteś przykładem do tematu.

Teraz to ty robisz się dla nas śmieszny i jesteś przykładem do tematu.

Bzdura.

Jakby patrzec na to z twojego punktu widzenia, to ten temat jest tylko po to, zeby napisac 'tak zgadzam sie jestes super' i dodac jednego posta do licznika.

To artykul i tu toczy sie dyskusja, cale szczescie jest ktos kto sie nie zgadza z teza wystawiona przez autora i zaczyna sie polemika.

Szkoda ze moj poprzedni post zostal zignorowany kompletnie, bo tez w nim napisalem, ze sie nie zgadzam z teza i 0 odpowiedzi :[

Jeśli chodzi o bugi to Niemiec,Francuz,Hiszpan,Rusek wykorzysta nie tylko Polak,tu chodzi o osobowość a nie o pochodzenie.Żebranie niestety większości przypadkach to polacy żebrzą.Ktoś tam napisał o Pro playerach-pro oznacza że ktoś umie grać, a nie że umie się kulturalnie zachowywać.Ogólnie to popieram brode.

Wiecie do czego zmierzam?

Nie tylko polacy są tacy, to że w naszym języku występują dwuznaki (sz,cz itp.), i ortografia z którą wielu ma problem, dla młodszych U to U i nie ma dla nich narazie Ó, więc samochud itp. to norma, oni się uczą, każdy był taki, nie wszystko od zawsze wiedzieliście, a wy nie czytacie ze zrozumieniem, i nie wiecie co mam na myśli... że nie tylko polacy... a czepiacie się dzieci, żenada.

Mam rację? Tak, 101%

Mam rację? Tak, 101%
?

To ty nie czytasz ze zrozumieniem, bo broda pisał o polakach i wyłącznie o polakach, nie pisał że francuz coś tam,rusek sroś tam.A ty nagle wyskakujesz za krzaka i krzyczysz,wrzeszczysz i się dziwisz że ciebie nikt nie rozumie.Myślę że już skumałem o co ci chodzi(tak mi się wydaje).Gdybyś pisał jaśniej nie zaistniały by żadne konflikty.

Wiem, ze pisal o polakach, ale w takim stopniu(najgorszym), nie patrzac na inne kraje.

Może dlatego, że temat nazywa się POLACY w mmo ? polske można porównać tylko do kilku krajów jak niemcy rosja itp, bo tylko takie kraje są aktywne w MMO. W każdej mmo zawsze jest bardzo dużo polaków i jakiś duży polski klan/klany, więc coś powinniśmy sobą reprezentować, dlatego więc rozmawiamy tutaj o polakach.

Jestem teraz w "nacji" w mmo, w które gram i jest tam 9 polskich klanów, łącznie koło 600 polaków, w tym znam kilka klanów polskich spoza tej nacji. Potem największy klan tylko "krajowy" liczy 100 osób RusEmpire. Niemców włochów turków itd bardzo rzadko spotykam, czasem jako pojedyncze "jednostki".

No dobra ale gdyby nie wojny i ci tyrani Stalin,Hitler czy też Janas xD to by nie było rasizmów i pretekstów do wywalania z party na przykład

Za odkopywanie tematów tematycznych nie powinno być warna. Przecież temat nie jest martwy zawsze można prowadzić tutaj dyskusję. Co innego spam w Szukam MMO

Za odkopywanie tematów tematycznych nie powinno być warna. Przecież temat nie jest martwy zawsze można prowadzić tutaj dyskusję. Co innego spam w Szukam MMO

Dokładnie, przecież temat się nie przedawnił, nowy topic miał chłopak zakładać jak miał coś do powiedzenia (niezbyt mądrego, ale to swoją drogą)? Rozumiem, jeśli chodzi o temat gdzie jest jakieś pilne ogłoszenie, zapytanie czy prośba, ale takie luźne refleksje tak szybko się nie przedawniają.

Być może faktycznie popełniłem błąd, jeżeli tak się stało to któryś z adminów to poprawi, jeżeli zaś uznają że błąd nie został popełniony warn pozostanie. Na wypadek anulowanie ostrzeżenia przez administrację pragnę przeprosić użytkownika Brono za mój błąd.

Być może faktycznie popełniłem błąd, jeżeli tak się stało to któryś z adminów to poprawi, jeżeli zaś uznają że błąd nie został popełniony warn pozostanie. Na wypadek anulowanie ostrzeżenia przez administrację pragnę przeprosić użytkownika Brono za mój błąd.

Spoko rozumiem ;]

mi się wydaje że regulaminu nie naruszyłem :P

Świetnie napisane :D mi to by się nie chciało -.-

Przeczytałem cały temat, bo wyświetlił się w "Zobacz nowe posty" i zaciekawił mnie ten punkt widzenia:

Wiecie do czego zmierzam?Nie tylko polacy są tacy, to że w naszym języku występują dwuznaki (sz,cz itp.), i ortografia z którą wielu ma problem, dla młodszych U to U i nie ma dla nich narazie Ó, więc samochud itp. to norma, oni się uczą, każdy był taki, nie wszystko od zawsze wiedzieliście, a wy nie czytacie ze zrozumieniem, i nie wiecie co mam na myśli... że nie tylko polacy... a czepiacie się dzieci, żenada.Mam rację? Tak, 101%

Szczerze mówiąc, zgadzam się z nim w jakiś 60 %. Zrozumiałbym sytuację, gdy gracz powie "hoc za mną", na co ja zareaguję "pisze się chodź", na co on zareaguje "o sorry. no to Maciek*, chodź za mną". Ale Polskie dziecko powie "a ja piszę hoc i pocałuj mnie w D*** JEB**** H****"

Taka prawda.

P.S. Ach miło pobawić się w archeologa ;] To jak zabawa w błotku...

*imię przykładowe

Znalazł się archeolog... warn - vent

Epic Fail!

Co do tematu:

Każda gra ma rożne community np taki Metin sami wiecie, ale można znaleść tam także graczy dojrzałych psychicznie.Więc jak piszecie metin to same dzieci neo to się mylicie.

A co do polskich gildi,przeważnie zawsze wolałem być w gildiach eu/int

@up Przeważnie dostaje odp "c**j z tym xD"

Przeczytałem cały temat, bo wyświetlił się w "Zobacz nowe posty" i zaciekawił mnie ten punkt widzenia:Szczerze mówiąc, zgadzam się z nim w jakiś 60 %. Zrozumiałbym sytuację, gdy gracz powie "hoc za mną", na co ja zareaguję "pisze się choć", na co on zareaguje "o sorry. no to Maciek*, choć za mną". Ale Polskie dziecko powie "a ja piszę hoc i pocałuj mnie w D*** JEB**** H****"Taka prawda.P.S. Ach miło pobawić się w archeologa ;] To jak zabawa w błotku...*imię przykładowe

Jesli juz chcesz koniecznie poprawiac to pisze sie "chodź" :) Skoro juz chodzę, to nie chocię, a oni tez nie chocią;)

To chyba pierwszy moj post, gdzie sie zmusilem w jednym zdaniu do znakow diaktrycznych heh... A wracajac do tematu to chyba nie ma zbytniego sensu poprawiac ludkow w ortografii z takiego np.Metina, skoro wiekszosc z nich nawet nie potrafi poprawnie sklecic zdania. Community bywa rozne, jak ktos napisal wyzej. Ostatnio mialem przyjemnosc troche pograc w Age of Conan. I mialem tez przyjemnosc byc w gildii " IX Legion Wapniakow". Z racji nazwy gildia przyjmowala ludzi 30+ lat. Ale osobiscie nie chcialo mi sie wierzyc, czytajac rozmowy prowadzone na czacie. Takze to jak sie ktos zachowuje i wyslawia slowem pisanym nie od wieku zalezy.

O żal... chodź, choć, hoć... Damm... Muszę chyba iść na odwyk... Nie no, jak tak napisałem??

Ostatnio mialem przyjemnosc troche pograc w Age of Conan. I mialem tez przyjemnosc byc w gildii " IX Legion Wapniakow". Z racji nazwy gildia przyjmowala ludzi 30+ lat. Ale osobiscie nie chcialo mi sie wierzyc, czytajac rozmowy prowadzone na czacie. Takze to jak sie ktos zachowuje i wyslawia slowem pisanym nie od wieku zalezy.

Mówią że P2P niszczy neo ale nie zawsze tak jest.

Ale AoC to pl client + pl sewer+mamo mamo kup mi tą grę =równa się dziecko które nie może grać w gre taka jaką jest AoC.Smutne ale rodzicie nawet nie wiedzą co to PEGI (nie wszyscy ofkorz)

O żal... chodź, choć, hoć... Damm... Muszę chyba iść na odwyk... Nie no, jak tak napisałem?? Nie no bez jej. Wiesz co to punkt 2.7? Mam nadzieje, że od tej pory będziesz wiedział,bo takie sprawy to można na PW załatwiać. Jak można się domyślić...Warn/Kuboszek
2.7. Pisanie nie na temat czyli potocznie zwany 'OffTop' będzie usuwany. Osoba nagminnie OffTopująca będzie karana według punktu kar.

To nie jest na temat? Kolega powiedział co myśli na dany TEMAT, pomylił się, a ten post nawiązał do poprzedniej wypowiedzi... jak dla mnie to niepotrzebnie się spinasz i nadinterpretujesz.