24lvl Summonera jest nie pocieszony - Mond- ale za to jest najgłośniejszy
Co do listy ElementZ'a dobrze poinformowany? Jak może być z XIV wieku skoro są najnowsze postacie, a poniżej na jego stronie znajdują sie aktualzacjie. Wyjaśnij to? Ja nie do końca zgadzałem się z jego wyborami, więc postanowiłem zrobić to po swojemu. To jest moja OSOBISTA opinia nie musisz się z nią zgadzać. Co do plagiatu:
Plagiat (łac. plagium - kradzież) - skopiowanie cudzej pracy/pomysłu (lub jej części) i przedstawienie pod własnym nazwiskiem, np. obrazu, grafiki, fotografii, odkrycia, piosenki, wiersza, wynalazku, pracy magisterskiej, pracy doktorskiej, publikacji naukowej.
Tekst przechodzi przed umieszczeniem go na forum szereg różnych sprawdzeń, również pod względem plagiatowania - administracja sprawdza to i weryfikuje - masz pełne prawo wytoczyć sprawę w tej sprawie, ale jeżeli cała redakcja, administracja akceptuje taki tekst tzn., że chyba nie ma nawet podstaw do takich oskarżeń prawda?
Sprawdziłem Sivir, której się uczepiliście, nikt z najlepszej 10 graczy ranked 5vs5 na US nie ma jej w swoich 3 najlepszych postaciach - za to niemal wszystkie wymienione przeze mnie są.
Wukong jest bardzo dobry na solo Q i bardzo przyjemny do gry - być może jak się nim ludzie reozegrają to wskoczy nieco wyżej w rankingu. Obecnie jest rzadko używany i bardzo rzadko zmienia przebieg bitwy.
Jeżeli chodzi o Nidalee, HotShota - to wszyscy najlepsi ze śmietanki LoL'a doskonale się znają - pod względem gry, wiedzą kim przeciwnik gra najlepiej i to ich im blokują. Kłócisz się o Dreamhacka, garść statystyk:
Picks [Total Picks / Champion / Wins / Win Percentage]
15x Nunu - 10 Games won - 66.67%
13x Ashe - 9 Games won - 69.23%
11x Alistar - 7 Games won - 63.64%
11x Janna - 7 Games won - 63.64%
11x Sona - 6 Games won - 54.55%
10x Corki - 6 Games won - 60%
10x Malz' - 6 Games won - 60%
9x Amumu - 3 Games won - 33.33%
9x Taric - 2 Games won - 22.22%
8x Jarvan - 5 Games won - 62.5%
8x Vladimir - 3 Games won - 37.5%
7x Soraka - 2 Games won - 28.57%
7x Vayne - 3 Games won - 42.86%
7x Warwick - 4 Games won - 57.14%
6x Anivia - 3 Games won - 50%
6x Brand - 2 Games won - 33.33%
5x Annie - 3 Games won - 60%
5x MF - 2 Games won - 40%
5x Swain - 2 Games won - 40%
4x Caitlyn - 0 Games won - 0%
4x Karthus - 1 Game won - 25%
3x Gragas - 2 Games won - 66.66%
3x Nidalee - 3 Games won - 100%
3x Nocturne - 2 Games won - 66.66%
3x Singed - 2 Games won - 66.66%
3x Trundle - 0 Games won - 0%
2x Cho'gath - 1 Game won - 50%
2x Irelia - 0 Games won - 0%
2x Lee Sin - 1 Game won - 50%
2x Rumble - 2 Games won - 100%
2x Tristana - 1 Game won - 50%
2x Twisted Fate - 1 Game won - 50%
2x Zilean - 1 Game won - 50%
1x Akali - 1 Game won - 100%
1x Blitzcrank - 0 Games won - 0%
1x Garen - 0 Games won - 0%
1x Kassadin - 0 Games won - 0%
1x Mordekaiser - 1 Game won - 100%
1x Mundo - 0 Games won - 0%
1x Poppy - 0 Games won - 0%
1x Urgot - 0 Games won - 0%
1x Lux - 0 Games won - 0%
1x Gangplank - 1 Game won - 100%
Bans:
12x Rumble
11x Twisted Fate
9x Nidalee
7x Vladimir
4x Nunu
4x Vayne
4x Alistar
3x Jarvan
3x Nocturne
3x Zilean
3x Amumu
3x Anivia
2x Akali
2x Sona
1x Annie
1x Ashe
1x Corki
1x Irelia
1x Janna
1x Karthus
1x Mordekaiser
1x Soraka
Hmm... Bardzo dziwne, że wymienione przeze mnie postacie są wszystkie, a waszych brak, co? Może rzeczywiście wiem więcej od was. Zauważcie nie ma Sivir, nie ma Nasusa, nie ma Tryndamera, Lux, czyli postaci wymienianych przez was jako bardzo silne.
To co napisałem nie jest wyssane z palca - moją ulubioną drużyna jest TSM i to na ich forum najczęściej rozmaiwałem z ludźmi. Dane powyżej także ktoś wrzucił na ich forum. Wciąż wam mało wiedzy i doświadczenia najlepszych graczy, za mało dowodów, Dreamhack - no tak powiecei, ze grają tam nooby, ElementZ się nie zna, Nimval też, no to najnowszy turniej Dreahack:
Total Gamescom Games 24
Bans
Amumu 6
Anivia
Annie 3
Ashe 7
Alistar 8
Brand 8
Fiddlesticks 2
Gangplank 14
Gragas 2
Irelia 9
Jax 9
Kassadin
Kog'Maw
Lee Sin 6
Nidalee 15
Nocturne 6
Orianna 19
Singed 2
Tristana
Udyr 9
Vayne 4
Zilean 4
Wins/Loses (when picked)
Akali (1/0)
Alistar (7/4)
Amumu (4/5)
Anivia (1/6)
Annie (3/5)
Ashe (4/5)
Brand (6/2)
Caitlyn (5/7)
Cassiopeia (1/1)
Cho'gath (2/2)
Ezreal (1/0)
Fiddlesticks (0/3)
Gangplank (7/1)
Galio (1/1)
Gragas (1/3)
Irelia (3/3)
Janna (3/6)
Jax (3/1)
Karthus (2/2)
Kassadin - (0/1)
Kog'Maw (3/2)
Lee Sin (7/4)
Lux (0/1)
Malzahar (0/1)
Nidalee (2/0)
Nocturne (4/8)
Olaf (0/3)
Orianna (3/1)
Rumble (1/1)
Singed (1/0)
Sion (0/1)
Sona (2/3)
Soraka (10/6)
Swain (2/0)
Taric (1/1)
Tristana (4/4)
Trundle (1/2)
Udyr (2/3)
Urgot (5/1)
Vayne (0/2)
Warwick (0/3)
Yorick (1/0)
Zilean (6/3)
W najnowszym turnieju Zilean pojawił się aż w 9 meczach! To są najlepsi gracze ich też uważacie za noobów? Znowu wszystkie moje postacie się pojawiają. Wasze:Tryndamere, Nasus, Lux, Sivir- ani razu.
Powodzenia w "hate'owaniu" wszystkiego co zobaczycie i nie jest waszego autorstwa. Moja wiedza jest podparta faktami, proszę podeprzyjcie czymś swoją, bo na tym polega konstruktywna krytyka a nie"Jesteś **** i *****, bo Tryndamere wymiata i jest OWNED mega!". Przyznam szczerze, że uwielbiam Tryndamere - nie gram nim często, ale ta postać naprawdę wymiata i ma świetny dmg i uważam ją za jedną z najleoszych na solo Q, wiele razy przegrałem normal games, bo w przeciwnej był ogarniety Trym, ale ranked 5vs5 to nie to samo, to zupełnie inna gra. Powtarzam po raz setny to jest OSOBISTA opinia, to że się z nią nie zgadzacie nie oznacza, że jestem głupi - mam po prostu inne zdanie - oparte na faktach jak wyżej widać.
Najlepsze picki oraz dobre picki dają wam największe szanse na zwycięstwo, co też widać powyżej. Czekam na wasze dowody a nie na bezpodstawne oskarżanie o nieznajomości w temacie. Temat bedzie aktualizowany, gdy zobacze, skonsultuję, obejrze cały kolejny turniej wtedy niektóre postacie będą wędrować wyżej bądź niżej.