Stary jest taka ładna prosta zasada , jak się na czymś nie znamy to się kur*** za to nie zabieramy . Jak ty mnie zdenerwowałeś to aż ręce mi się trzęsły , ja osobiście ubóstwiam Lola i nie dam nawet kur*** szansy ludziom takim jak ty robic do niego poradnika . Ile w to grasz ? Eve słaba no proszę cię , co z tego że nie widziałeś jak ktoś nią ogarnia ? I dlatego jest słaba ? Ogarniająca eve easy ma 30/2 -.- Naprawde żałosne , a najlepiej mnie wkur**** jak podzieliłeś championy na mocne i słabe . Ja się pytam CO TO MA KUR** byc ?!?!? Każdy champ jest op tylko ludzie ogar nimi !! Osobiście pewnie ogarniałeś paroma championami i mówisz ze one op -.- Zagraj sobie Ashe bez run na 30 lvl , nadal dasz ją do Najlepszych ?? Shaco w słabych pickach ?! Proszę cię , masz 300 wygranych ? Ja osobiście uwielbiam grac shaco zastanawiam się czy nie będzie moim mainem i mam nim przeważnie coś koło 20/4 jak mam normalny team Nie znam ludzi byle żeby nie feedowali . Pozatym w magach nie umieściłeś jednego z najpotężniejszych magów w grze Mianowicie Veigara -.- Tym zlamiłeś . Dalej (przez ciebie musiałem się na stronce rejestrowac żeby ci odpowiedziec ) Morder to nie kuzwa tank , jeden użytkownik z tego co widziałem ci to powiedział . To taki wyjebisty caster że głowa mała , owszem ma kwalifikacje na tanka ale to nie TANK !!! Naprawde -.- Pozatym napomniałeś ze oracle ma najczęsciej support ? BIg SHIT -.- oracle mają tanki żeby nie paśc szybko i nie kupowac a akali jest wyjebiscie easy do zabicia -.- Lee sin to już ma ją na 2 hity i każdy hit odsłania ją -.- Olaf to jeden bardzo dobrych junglerów . Maokai słaby pick ? Again masz wpier*** . Maokai ma duży dmg i hp , hmm miałem nim chyba kiedyś 10/2 a nawet się nie starałem -.- Po prostu walisz Laleczke ( jak laleczka leci to root ) jak dolecisz (laleczka i ty w tym samym czasie przeważnie zależy od odległości ) to walisz Q i papierki masz na to combo a tanki mają po tym 50 % hp to nie piep** że to słaba postac jak ty nie ogarniasz bo mnie mdli Widziałeś kiedykolwiek dobrego pantheona ? Pantheon teraz po upie jest za***isty A ty do słabych go dajesz -.- pfff bravo. (bardzo szybkie combo , i z runami do penetrationa pierda** z Q po 300 dmg easy ) Nawet dla begginerów powinnien byc easy .Skoro to poradnik dla begginerów na czym się wogóle nie skupiłeś to jak kuzwa mogłeś dac Ezraela do średnich picków !?!??!? ja pierdo** na Ezraela to trzeba miec zajebistą wprawę żeby go używac -.- .Jarvan w średnich -.- no wybacz pod dps to jest jednym z najsilniejszych -.- (Hp , armor i pene basowy jest dobry + osłąbienie pancerza z Q ).Jak kur** śmiesz dawac shena do średnich a mundo do słabych !? Ile ty masz winów ? bo naprawde -.- jak będziesz miał zasrane 2 k winów to dopiero rób poradnik a ten usuń . Pisałbym dalej ale już mi się nie chce , ale ci powiem lepiej usuń ten poradnik bo jest żałosny -.- jedynie masz te niektóre postacie opisane to bym dał 2/5 ale za ten podział championów (powtarzam wszyscy są dobrzy tylko ogarnijcie się z nimi ) to daje ci za poradnik 1/5 .Edit : Zauważyłem że dodałeś pare razy że to twoja osobista opinia ok To mnie troche uspokoiło , ale nie nakierowuj New graczy na dane z rankedów ? to troche pogrzane Pozatym wiesz jak "śmietanka z rankedów " każe ci wskoczyc w ogień to też wskoczysz ? wszystko kierujesz takimi danymi ale ludzi nie znasz -.- Wogóle Nie Masz Prawa dzielic championów , Skoro oni są tacy pro to powinni ci to powiedziec . Żaden champion nie jest słaby czy mocny Za wszystkie błędy ort . uniżenie przepraszam i pozdrawiam .(Życzę ci szybkiego zdobywania doświadczenia o grze Powodzenia ) Z Uszanowaniem Mr . Raiku
+1 up too