Pomysł na serwer fps mmorpg.org.pl

Założę się że jak dacie newsa na portalu to całe stado trolli na czitach będzie grało

Pewnie i tak będzie ;)

Proponuje zrobić dział cs 1.6 tutaj na forum,ponieważ jak ludzie będą mieli robione screeny to muszą je gdzieś umieścić,prawda ?

Jeśli będzie potrzebny mod to mogę siedzieć w wolnych chwilach na serwerze i kontrolować całą sytuację.

Jak bym miał wybierać to wolał bym aby był serwer publiczny i dedykowany do gry Serious Sam 3: BFE + DLC Jewel of The Nile na trybie kooperacja, dużo rzeźni jest co robić nie trzeba będzie czekać na graczy jak ktoś chcę pograć rano kiedy wtedy najmniej graczy gra w gry na Multi i nie ma szukania się po mapie i był by gicior 16 osobowy koop na poziomie trudności poważny z nielimitowaną ilością odrodzeń :D

@UP

Cs'a raczej ma każdy, a kto nie ma to kupi za grosze, a Serious Sama, nie ma na pewno całe forum/portal.

A po co ma ktoś kupować cs'a skoro to będzie s/ns ;>?

Wystarczy wejść w google ;)

I tak bedzie tylko garstka graczy już po tygodniu bo ile można grać ciągle z tą sama gimpbaza...

A ja znam już hasło lolz xD Zabiłem Guru hhahhahhaha ale on mnie 10 razy więcej :(

hasło : mmorpg,wbijać pokaże wam jak gra Novis ;)

IP:31.186.81.70:27066

Jak na razie szału nie ma z populacją ;3

Chwile pograłem i mam nadzieje ze serwer się utrzyma ;)

Specjalnie dla tego serva kupuje cs-a więc niech po 2mc nie upada bo zabije

Nie musisz kupować graj na non steamie ;)

Ja bym bez hasla dal, dobra reklama dla tej strony :)

@Nowis, daj nastepnym razem kogos zabic :DD

Hasło jest dlatego,ponieważ serwer jest wtedy tańszy (slot prywatny - 1,20zł - 1,80zł) a jeżeli by był bez hasła to wtedy byłby to serwer publiczny koszt (ok 2zł-2,50zł).

Guru sam wspominał że jeżeli serwer się sprawdzi to będzie to serwer publiczny

EDIT

@UP hehe ok ;)

Skoro serwer już jest, przydałby się ktoś do gry : C

mam duzo miejsca na serwerze dedykowanym, moge postawic dla serwisu 1-2 serwery do byle jakiej gry, jesli chcecie to piszcie na pw

Jak na razie szału nie ma z populacją ;3

jak ma byc popularny, jak jeszcze nigdzie go nie reklamowalismy:)

RPG mod i podstawowe pluginy sa juz wgrane

teraz ogarne MR15, huda z lvl'em i expem i mozna publikowac

juz bardziej sensowna opcja bylo by postawienie servera bf3....przynzjmanije mial by kto gra

... oczywiście bo ty masz BF3, a większości nawet nie ruszy, więc twoim sposobem jeszcze zmniejszysz populację mądralo - OMG!

btw. popraw błędy, bo porażka "miał by " ?, do książek #$#%