Porządek na portalu pod newsami

Co do słowa idioci do końca się nie zgodzę,bo właśnie ci twoi "idioci" pokazują nam jak adminowi zależy na portalu/forum (a widzimy to od jakichś dwóch lat) i to dzięki tym "idiotom" jakieś "zmiany" BYĆ MOŻE wejdą w życie.

Nie dorabiaj filozofii tam gdzie jej nie ma. Tak samo możesz napisać, że II wojna światowa była taka dobra, bo dzięki niej powstały ONZ i UE... litości. Czemu to pokazywanie "ignorancji" admina musi się odbywać kosztem całej społeczności mmorpg?

Jakby nie było takiego "trollowania" na siłę, a głupkowaty koment byłby rzadkim zjawiskiem to aż takie kombinowanie i główkowanie jak zmienić system komentowania nie byłoby potrzebne. Inne portale jakoś mogą funkcjonować normalnie i mieć spoko społeczność z kilkoma troll-wannabe mimo, że moderacja komentarzy też nie jest jakaś nadmierna, a tutaj to pokazywanie, że niby zależy osiąga jakieś niespotykane ilości. Wiem, wiem. Wszyscy chcą zmieniać świat albo prawdą jest, że jakby komentujący się uspokoili i komentowali sensowniej to i cała atmosfera by się zmieniła. Imho.

Cena popularności, niestety nie zawsze da się coś szybko zmienić, a dopóki każdy ma dostęp do portalu to takie zjawiska będą się zdarzać w mniejszym lub większym stopniu.

Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2

Ja się zgadzam z tym żeby po prostu usunąć opcje plusów i minusów żeby normalne komentarze nie było chowane,a złe komentarze nie były plusowane i pokazywane na samym początku.

Ja mam tylko pytanie, kto czyta/przegląda portal dla komentarzy ? Przecież on jest stworzony dla news'ów, a nie właśnie do wstawiania lików ludkom. Proponuję usnąć możliwość dodawania komentarzy, problem zniknie szybciej niż się pojawił.

@Up Portal wybił się dzięki temu, że jest tu więcej komentarzy niż u konkurencji. Usunięcie ich spowoduje stoczenie się na samo dno.

To newsy są nie potrzebnym dodatkiem, do komentarzy o.O No to przepraszam, usnąć newsy z portalu a się poprawi na lepsze.

Piszę o komentarzach, a wtrącasz o newsach. Przeczytaj jeszcze raz poprzedni post. Usunięcie komentarzy spowoduje to, że użytkownicy zaczną komentować gdzieś indziej.

Ja czytam komentarze, bo z "recenzji" guru można się dowiedzieć tyle co z aktualnie plusowanych komentarzy, czyli - crap.

Coś czuję, że jeśli konto będzie z forum powiazne, z portalem polecą jeszcze więcej banów niż dotychczas.

Moje jedno konto, krótki staż a robi taki szum jak bym był Al Pacino, gdyby na serio trollom nie spodobała by się ta strona to by już dawno poważniejsze ataki wprowadzili a te zmiany to będą tylko i wyłącznie kosmetyczne.

Kazdy wie kto jest za to odpowiedzialny. Chocby starczy popatrzec kto jako jedyny sie z tego na shoutboxie nabijal. A zreszta ... ten portal schodzi na psy jesli chodzi o komentarze i tak i tak. To juz predzej sie naucze chinskiego czy koreanskiego, pewnie lepszy poziom komentarzy na tamtych stronach jest -.-

Powiedzcie Mi wgl. po kiego grzyba jest ten system plusów i minusów?
Mi osobiście te plusiki do szczęścia potrzebne nie są, a tego czy mój komentarz jest coś wart dowiem się czytając odpowiedzi pod nim. No a jeśli ktoś by uważał, że taki komentarz to obraza, przesada czy coś tam jeszcze, to zawsze można dodać opcję "ukryj" i tyle, albo proste i szybkie "ignoruj komentarze tego użytkownika".

Powiedzcie Mi wgl. po kiego grzyba jest ten system plusów i minusów?Mi osobiście te plusiki do szczęścia potrzebne nie są, a tego czy mój komentarz jest coś wart dowiem się czytając odpowiedzi pod nim. No a jeśli ktoś by uważał, że taki komentarz to obraza, przesada czy coś tam jeszcze, to zawsze można dodać opcję "ukryj" i tyle, albo proste i szybkie "ignoruj komentarze tego użytkownika".

Jako jedyny wiesz o co chodzi i to mnie cieszy, są ludzie, którzy nie przejmują się opini troli, ale jak tu widzisz gimnazjum ma problemy z minusami, pewnie, dlatego, że przypomina im to szkołę, gdzie też dostają minusy.

Minusy są po to by bez wartościowe komentarze minusować, skoro dostałeś minusa to znaczy, że była bezwartościowa.

wklejam swoją wypowiedź z 25 grudnia( jak najbardziej trafną)

"Moim zdaniem system plusów i minusów jest w ogóle bez sensu. Jeśli jest mądry komentarz, to go nikt nie plusuje, a plusowane są za to jakieś pseudo riposty użytkówników, którzy kłócą się pomiędzy sobą... To ukrywanie zminusowanych komentarzy też jest bez sensu, bo jak ktoś chce przeczytać komentarze to i tak kliknie "pokaż" by zobaczyć za co ten ktoś dostał minusy. A gdy jest najazd botów, to muszę klikać "pokaż" w każdym komentarzu ;-;

Dodam tyle, że system plusów, ale tylko plusów, z tą opcją która jest, czyli najbardziej plusowany komentarz jest zaraz pod newsem też jest moim zdaniem słabym pomysłem. Przyjdzie jeden z drugim napiszą coś w stylu "pszczoły jedzo guwno" i będę sobie to plusować z multikont -.- Jeśli plusy miałby zostać, to bez tego systemu pozycjonowania. Czyli coś jak "lubie to" na forum, klikasz i tyle. Symbolicznie."

Odwołując się co powiedział DD - komentarze powinny zostać z drugiej strony przydałaby sie 1-2 osoby do kontrolowania tego tak czy siak, przynajmniej przez jakiś czas

Czas wolny, więc i paru idiotom nudzi się.Dzisiaj poszła kolejna fala banów.Co do komentarzy: Chmarus wraca w czwartek z wyjazdu, pomyślimy nad zniesieniem opcji minusowania, albo kompletną zmianą formy komentarzy. W tamtym roku padła propozycja przejścia na Facebookowy, gdzie każdy komentujący byłby podpisany z imienia i nazwiska:)

Niby dobry pomysł. Ale to się nie uda, będzie to samo co na kwejku. Będziemy odpisywać jakimś fanpage'ą typu (d*pa, CYCKI) Pff. Nie da rady Guru :/ Chyba że nie pozwolicie komentować Fanpage'ą. W takim razie pomysł idealny :)

Z fanpejdzem może jest dobrym pomysłem jako zlikwidowanie zbędnego balastu ale w tym samym momencie zacznie tonąć, spadnie ilość osób czytających jak i piszących, więc radzę się zastanowić.

Tez nie czaje jak mozna sie przejmowac tymi plusami i minusami. Jak sie dostaje minusy to zwykle oznacza, ze napisalo sie cos madrego co dzieci nie pojely, pewnie dlatego moje komentarze sa praktycznie ciagle na minusie.

W dodatku jak napisze komentarz to mi go ktos wyplusowywuje, a innych minusuje. Tylko, zeby mnie wrobic, a ludzie sie na to biora. Strasznie nimi latwo manipulowac.

Niektorzy bruce obwiniaja, a nie widzialem go od hoho.

Po prostu usunac te plusy i minusy, wtedy nie bedzie placzu.

warn_ico.png
MC
~Leman

perm_ico.png
Dostałeś perma - administracja mmorpg.org.pl & Hello Kityy

Powiedział koleś z JP na awatarze. Serio wy coś w tych 2 literach widzicie?

Weź sobie walnij w łeb o pomyśl co by było bez policji. Każdy by sobie wylazł, wziął co chce i poszedł.

Nie ogarniam takich ... chodzących po mieście.

No własnie coś za coś.

Jakość za wyświetlenia, wyświetlenia za jakość

Dlaczego administracja uwzięła się na tego Bicie? Chłopak dobrze prawi a admini go banuje, czyżby koreanka szkodziła opini administracji za mówienie prawdy? Trzeba będzie wyciągnąć wnioski.

Chodzi tu o multikonto. A Bicia miał ich na forum sporo.