Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

dzięki :) wyszedł słitaśnie!

Haha ....Zax Avek Naleśnika jest w pyte haha :) poważnie niezły ...

dzięki, cieszę się bardzo, że wam się podoba :)

Siemano;) Ja też bym poprosił Avatar z nickiem : Damax tematyka : Metin2.

Naprawdę świetnie wam to wychodzi.

zrobiłem ci takie coś MrRosiu:

1318063028.png

Jeśli można by było to poprosiłbym avatar z logiem punishera i z nickiem Bemeq

avek dla Asterek:

1318107924.png

W takim Razie Ja poprosze Avek Hollow Ichigo Z Anime : Bleach

Tylko kozacki jakiś :)))

ja bym prosił jakas syngaturke z tłem lola ... i nazwa na niej TeKaCzI

Dla Quedro takie coś zrobiłem, nie wiem czy dobrze wyszło (zwłaszcza sygnaturka):

1318151608.png

1318152156.png

Dzięki zax, super avek.

Powiem ci Zax, że bardzo ładnie ^^. Jestem fanem Bleach'a a Kazeshini to jedna z moich ulubionych postaci więc - ładnie strzeliłeś xD. Fakt faktem - zbyt "mhroczne" to to nie jest, ale za to krwiste co też bardzo lubię :3. Avuś trochu mi się nie podoba (zwłaszcza czcionka[jakoś źle mi się kojarzy .. ] i obramowanie[czarne myślę, że by mi bardziej pod pasowało]). Ale teraz pomyślałem, że może zrobiłbyś avka z motywem Kazeshini ?. Może być równie krwisty co sygnaturka i nawet z tą sama czcionką, co w sygnaturce - tak żeby było do pary ;). Dałbyś radę ? ^^

z tą postacią to czysty przypadek, animy ja nie oglądam, więc nie znam się na tym:)

Zrobiłem ci drugą wersję avataru, podchodzącą pod sygnaturkę:

1318157560.png

Bardzo ładnie !. Wielkie dzięki ;).

Heloł. Mógłbym prosić o avka z Shaman King'a ? najlepiej podobny do obecnego ale Ciekawszy i z nikiem Kakeru. Oraz prosze o sygne z Hohenhaimem z FMA

też z nikiem Kakeru. Z góry dziękuje.:*

...

Podoba mi się tylko za szybko się wszystko dzieje ale spoko dzięki

Proszę o sygnaturkę bez napisów, najlepiej animowaną, wykorzystującą ten obrazek:

Wstawiam URL bo duży (1280x720)

P.S. pasujący avatarek jeśli można to też, ale jak widać już mam, więc nie jest taki potrzebny

widzę, że coraz lepiej ci idzie Emsee - masz potencjał:), ale pozwolę sobie jak mogę na małe uwagi na to bym zmienił - myślę, że mógłby być inny napis i na samym końcu czaszka trochę niżej, żeby ją całą było widać, ale z tymi migawkami postaci mi się podoba i tym zbliżeniem na czaszkę na koszulce.

Nazwa Taveroth a na tle Król Lisz czy Arthas z gry Warcraft 3 lub WoW WOTLK. Jak wpiszesz w google Arthas albo Lich King to wyskoczy dużo obrazków z czego większość mi się podoba.

Chciałbym abyś mi zrobił z tego avatarek, bardzo bym prosił ponieważ moje skille w takim czymś wynoszą -1. Będę bardzo wdzięczny :)