Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

widzę, że coraz lepiej ci idzie Emsee - masz potencjał, ale pozwolę sobie jak mogę na małe uwagi na to bym zmienił - myślę, że mógłby być inny napis i na samym końcu czaszka trochę niżej, żeby ją całą było widać, ale z tymi migawkami postaci mi się podoba i tym zbliżeniem na czaszkę na koszulce.

No może troszke lepiej wychodza...;p A co do uwag to możesz pisać nie obraże się wręcz bede Ci wdzieczny za to..;)

Tobie też bardzo fajnie już wychodzą Avatarki i sygny.

Poproszę o avatar z napisem "Damax" o tematyce Metin2

Emsee mniej animacji i pierdół związanych z tym ( ale muszę ci przyznać na uczyłeś się ) ... a więcej ciekawych pomysłów, rozwiązań ... Tu pokazałeś jedno i w kółko to samo z opcją "Większe i mniejsze" pomigajmy "dyska" oczoplęczy Avek ... dodajmy i pokażmy ... bez sens ... ale na Avatar'a się nadaję ! powaga ... bo tu masz małe pole do popisu ... i ten format ... rozumiem ... ogólnie bez owijania syf !! zero twórczej kreatywności, chciałeś coś zrobić i to zrobiłeś ... już wole statyczne avki Zax'a, a ostatni dla Naleśnika po prostu wymiata swą prostotą i wykonaniem i osobiście mnie powalił. Chłopak nie pcha się w coś czego nie potrafi, tylko robi to co lubi i umie ( tak myślę )... i czasami trafia się perełka ...

Ja rozumiem że trenujesz itp ... Będzie lepiej ...

Ogólnie o prócz mego "syfu" ,"prac" Który puszczam w świat na licznych Forach. Oglądam Prace innych ... chwale, proszę o pomoc ( nie jestem najlepszy są o...% lepsi.Kiedyś może pokażę coś naprawdę poważnego co robię ) i udzielam rad ... i rozumiem kiedy komu coś nie wychodzi ... ale robienie jednego i powtarzanie tego samego w tej samej formie ...

Krige chodzi ci o avatar czy o sygnę ??

Mam jeszcze jedno pytanie w jakim programie tworzycie avatary i sygnaturki?

Witam

Tez chcialbym poprosic o sygnaturke,najlepiej cos z Talisman Online [Monk] z nickiem: Smyrni ;)

Z gory dziekuje :rolleyes:

...

warn_ico.png
Regulamin 2.3. - Cree

pomysł fajny (zwłaszcza samolot w tle), ale moim zdaniem lepiej by wyglądało jakby żołnierz bardziej się wyróżniał z tła (np: cieniem, poświatą lub pogrubieniem), przede wszystkim ważne, żebyś próbował dalej tworzyć, próbował jakieś nowe pomysły i sprawiało ci to satysfakcję (ja po części swoje sygnaturki robię dla siebie, po prostu to lubię i lubię kombinować nad pomysłem na awatar, czy też sygnaturkę), zobaczysz, że będzie progres, odkryjesz coś nowego. W ogóle cieszę się, że powstał tego typu wątek i się rozwija.

W sygnaturce z samolotem i żołnierzem są błędy, z ciemien samolotu, samym samolotem i bombą. Postać wygląda bardzo statycznie.

zrobiłem avek z motywem metina 2 dla Damaxa (słabo mi wyszedł):

1318327242.png

i dla Bemeq spróbowałem zrobić coś z czaszką punishera:

1318328615.png

...

warn_ico.png
Regulamin 2.3. - Cree

zrobiłem sygnaturkę z Talisman Online dla Smyrni:

1318429062.png

Nowa sygna

ninjaa.png

kkkjkjkjjkwy1.png

Ja prosze sygnature z lola z nazwa na niej TeKaCzI

Również miałbym prośbę o wykonanie sygnatury i avatara.

Tematyka: Mroczna, jakiś twardziel z potężną bronią lub ciężkiej zbroi. Żadnego anime, bajkowych pierdół itp.

W tle mogą być zaszlachtowane ciała ale niekoniecznie :). W dolnym lewym rogu napis "Sheitah" (mile widziane "animacja"? napisu, coś jak spływająca krew/czerwona farba :P)

Jak się uda postać z sygnatury niech będzie również avatarem.

Pozdrawiam,

Shei.

Jeśli ktoś chce abym mu zrobił sygne lub avatar to prosze wypełnic to:

Typ:

Rozmiar:

Render/Stock(link):

Temat:

Text:

Z ramką czy bez:

Dodatkowa prośba:

TeKa zrobiłem ci sygnaturkę z motywem Jaxa z Lola:

23rl4rb.jpg

Zax do twojej pracy "Why so Serious"

To mam uwage,musisz render wtopić w tło bo tak to brzydko wygląda.

Dzieki za***ista

Emsee już nie dam rady zedytować tej grafiki, ale dzięki za opinię i komentarz.

Nowa praca

kkkjkjkjjkwy1.png