Emsee mniej animacji i pierdół związanych z tym ( ale muszę ci przyznać na uczyłeś się ) ... a więcej ciekawych pomysłów, rozwiązań ... Tu pokazałeś jedno i w kółko to samo z opcją "Większe i mniejsze" pomigajmy "dyska" oczoplęczy Avek ... dodajmy i pokażmy ... bez sens ... ale na Avatar'a się nadaję ! powaga ... bo tu masz małe pole do popisu ... i ten format ... rozumiem ... ogólnie bez owijania syf !! zero twórczej kreatywności, chciałeś coś zrobić i to zrobiłeś ... już wole statyczne avki Zax'a, a ostatni dla Naleśnika po prostu wymiata swą prostotą i wykonaniem i osobiście mnie powalił. Chłopak nie pcha się w coś czego nie potrafi, tylko robi to co lubi i umie ( tak myślę )... i czasami trafia się perełka ...
Ja rozumiem że trenujesz itp ... Będzie lepiej ...
Ogólnie o prócz mego "syfu" ,"prac" Który puszczam w świat na licznych Forach. Oglądam Prace innych ... chwale, proszę o pomoc ( nie jestem najlepszy są o...% lepsi.Kiedyś może pokażę coś naprawdę poważnego co robię ) i udzielam rad ... i rozumiem kiedy komu coś nie wychodzi ... ale robienie jednego i powtarzanie tego samego w tej samej formie ...
Krige chodzi ci o avatar czy o sygnę ??