Emsee bardzo ładna praca. Ja zrobiłem sygnaturkę i avek dla Sheitah:
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Zax, piękne dzięki wielkie.
Typ: Avatar i Sygnatura
Rozmiar: Avatar 110x 110 Sygnatura : Pozostawiam Tobie rozmiar, jaki zrobisz taki będzie.
Render/Stock(link): pozostawiam Tobie do wyboru
Temat:Lineage 2 Klasa Treasure Hunter
Text:Vayneer
Z ramką czy bez:Bez
Dodatkowa prośba:Jeśli umiałbyś zrobić coś w stylu tych prac to byłbym wdzięczny :
kurcze a ja niemoge swojej sygnatury zaladowac
daj prawym na sygnaturkę i kopiuj adres obrazka, potem tam gdzie masz w ustawieniach edytuj profil wpisz i będzie działać.
Witam ponownie
Możesz wykonać kolejnego avatara?
Motyw ten sam - Naruto. Tylko tym razem z Hinatą
Kolorystyka: Odcienie szarości i błękitu.
Podpis: MaKu
Z góry dzięki
Thx juz dziala ;D
MaKu taki awatar ci zrobiłem:
hmm... szczerze to nie bardzo mi się podoba heh ;P
jeśli masz chwilkę to spróbuj zrobić coś podobnego do mojego obecnego avataru tylko że z Hinatą + ta kolorystyka...
no spoko trochę eksperymentowałem z ramką itp. i mogło nie fajnie wyjść.
Zrobiłem ci taką wersję:
witam... moge prosic o sygnaturke z napisem czarnY motyw : Minecraft
no spoko trochę eksperymentowałem z ramką itp. i mogło nie fajnie wyjść. Zrobiłem ci taką wersję:
O wiele lepiej. Może być
dzięki ^^
Kolorystyka w stylu ruskich grieferów z Teeworlds
heh nie wiem co to jest:) chociaż teraz jak patrzę to trochę kojarzy mi się z naklejkami na kartridże z grami na Pegsusa, które swego czasu u ruskich się kupowało:)
pakit0 taką sygnaturkę zrobiłem z Minecrafta:
zax niezla sygna dzieki a moglbys mi zrobic jeszcze taka 1 ? tez napis czarnY i takze z motywem minecraft.Dzieki jeszcze raz
Poproszę jeszcze raz jeżeli ktoś może zrobić, ponieważ moja prośba nie została wysłuchana
Nazwa Taveroth a na tle Król Lisz czy Arthas z gry Warcraft 3 lub WoW WOTLK. Jak wpiszesz w google Arthas albo Lich King to wyskoczy dużo obrazków z czego większość mi się podoba.Chciałbym abyś mi zrobił z tego avatarek, bardzo bym prosił ponieważ moje skille w takim czymś wynoszą -1. Będę bardzo wdzięczny
połączyłem dwa wcielenia Arthasa i zrobiłem taki avekk:
pisze ponownie Zax jak bedziesz mial czas to zrob mi sygne taki jak wczesnie tylko inne logo. dzieki
połączyłem dwa wcielenia Arthasa i zrobiłem taki avekk:
Stokrotne DZIĘKI