Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Emsee bardzo ładna praca. Ja zrobiłem sygnaturkę i avek dla Sheitah:

35hfjav.jpg

24m6eco.jpg

Zax, piękne :) dzięki wielkie.

Typ: Avatar i Sygnatura

Rozmiar: Avatar 110x 110 Sygnatura : Pozostawiam Tobie rozmiar, jaki zrobisz taki będzie.

Render/Stock(link): pozostawiam Tobie do wyboru

Temat:Lineage 2 Klasa Treasure Hunter

Text:Vayneer

Z ramką czy bez:Bez

Dodatkowa prośba:Jeśli umiałbyś zrobić coś w stylu tych prac to byłbym wdzięczny :

http://andronix.deviantart.com/gallery/#/d2nv0le

kurcze a ja niemoge swojej sygnatury zaladowac :(

daj prawym na sygnaturkę i kopiuj adres obrazka, potem tam gdzie masz w ustawieniach edytuj profil wpisz tu wklej skopiowany adres i będzie działać.

Witam ponownie :D

Możesz wykonać kolejnego avatara?

Motyw ten sam - Naruto. Tylko tym razem z Hinatą :D

Kolorystyka: Odcienie szarości i błękitu.

Podpis: MaKu

Z góry dzięki :)

Thx juz dziala ;D

MaKu taki awatar ci zrobiłem:

t71s93.jpg

hmm... szczerze to nie bardzo mi się podoba heh ;P

jeśli masz chwilkę to spróbuj zrobić coś podobnego do mojego obecnego avataru tylko że z Hinatą + ta kolorystyka...

no spoko trochę eksperymentowałem z ramką itp. i mogło nie fajnie wyjść.

Zrobiłem ci taką wersję:

1318614396.png

witam... moge prosic o sygnaturke z napisem czarnY motyw : Minecraft

no spoko trochę eksperymentowałem z ramką itp. i mogło nie fajnie wyjść. Zrobiłem ci taką wersję:

O wiele lepiej. Może być:D

dzięki ^^

Kolorystyka w stylu ruskich grieferów z Teeworlds :P

heh nie wiem co to jest:) chociaż teraz jak patrzę to trochę kojarzy mi się z naklejkami na kartridże z grami na Pegsusa, które swego czasu u ruskich się kupowało:)

pakit0 taką sygnaturkę zrobiłem z Minecrafta:

168blmb.jpg

zax niezla sygna :D dzieki a moglbys mi zrobic jeszcze taka 1 ? tez napis czarnY i takze z motywem minecraft.Dzieki jeszcze raz

Poproszę jeszcze raz jeżeli ktoś może zrobić, ponieważ moja prośba nie została wysłuchana :P

Nazwa Taveroth a na tle Król Lisz czy Arthas z gry Warcraft 3 lub WoW WOTLK. Jak wpiszesz w google Arthas albo Lich King to wyskoczy dużo obrazków z czego większość mi się podoba.Chciałbym abyś mi zrobił z tego avatarek, bardzo bym prosił ponieważ moje skille w takim czymś wynoszą -1. Będę bardzo wdzięczny

połączyłem dwa wcielenia Arthasa i zrobiłem taki avekk:

2nsqv0m.jpg

pisze ponownie Zax jak bedziesz mial czas to zrob mi sygne taki jak wczesnie tylko inne logo. dzieki

połączyłem dwa wcielenia Arthasa i zrobiłem taki avekk:

Stokrotne DZIĘKI :)