Ja bym prosil o sygnaturke z czlonkami Slipknot z napisem Onhard
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Ja też bym poprosił avatar z zespołem Bas Tajpan w kolorach reggae.
Będe wdzieczny + sygnatura z zespolem System of a Down
Najlepiej wokalista (serj tankian + daron malakian)
Zax jeszcze parę pytań:
Jak się robiło Word Arty w paincie/gimpie? Dawno się już nie bawiłem gimpem, ale pamiętam że jakoś się dało, a co do painta to też zapomniałem.
I czy da się gotowy obraz przekształcić w czarno-biały w którymś z w/w programów?
Pytam się odnośnie tylko tych programów, ponieważ są darmowe, a nie chcę kupować oryginalnego photoshopa, bo moje umiejętności są takie, że na razie lepiej ćwiczyć na darmówkach niż od razu wydatki...
nie wiem czy o to ci chodzi, ale wordarty robi się w offisie na przykład, ale w gimpie można np zawsze zrobić tekst z fikuśną czcionką + obrys do tego. A zmiana obrazu na czarno biały na pewno jest możliwa w gimpie, ale musisz dojść do tego gdzie jest ta opcja.
Sorry ale link wygasł i nic nie widać.
Proszę o wykonanie sygnaturki w tematyce Nirvany, z podpisem Metal.
Z góry dziękuję.
To ja proszę o avatar z postacią Ichigo (w formie bankai najlepiej) z anime Bleach. Dobrze by było, gdyby był efekt takiego "czystego" rysunku, a nie tak jak to jest w anime(ładnie komputerowo obrobione), ale niekoniecznie. Najlepiej w ciutek mroczniejszym klimacie. Chodziaż nie wiem, czy coś przebije mój obecny avek, strasznie mi się on podoba
Yosi tu masz jeszcze raz:
Na tym tinypicu strasznie szybko wygasają, a z imgshacka nie da się dodawać grafik. Zax ty też masz swoją sygnę na tinypicu?
Bo tobie nie wygasają. Yosi jakby co to mam w sygnie link do mojego imgshacka, wśród moich grafik jest też twoja sygna.
Znajdziesz bez problemu, nie mam tam tego zbyt wiele.
BlastBlue takie coś dla ciebie:
a tu sygnaturka z motywem Slipknot dla OnHard:
BlastBlue, większość moich grafik jest na tinypic, tylko trzeba zrobić konto, żeby nie usuwali.
Zax, dzięki wielkie!
Swoją drogą, założyłem konto na tinypicu i dalej wygasają. Znasz może jeszcze jakąś stronę z hostingiem obrazków i którą obsługuje to forum?
Zax jestes Wielki dzieki ;d(co to za czcionka?)
Moglbys zrobic mi jeszcze avatarek z The Guyem z Disturbed(napis Onhard)?
BlastBlue podaje ci adresy jeszcze innych hostingów zdjęć:
Wiesz co średnio przemawia do mnie ten hydralisk ale to chyba moja wina bo dałem za mało info.
To tak na sygnie chciał bym http://www.freakygaming.com/gallery/game_art/starcraft_2/mutalisk.jpg albo ten http://images.wikia.com/starcraft/images/a/a7/Baneling_SC2_Art1.jpg i żeby umieścić na sygnie jeszcze małą ikonkę w rogu przy której będzie mój podpis http://images.wikia.com/starcraft/images/a/a1/Zerg_SC2_Icon2.jpg . I jak wcześniej mówiłem dobrze jak dało by się tak zmienić kolory żeby wyglądało to jeszcze bardziej komiksowo (o ile się da)
Avek: http://kavenyou.com/wp-content/uploads/2011/07/CL-I-Am-The-Best.jpg Pionowe litery z lewej i jakąś ramkę albo cuś żeby nie wyglądało to na puste.
Z góry dziękuje za wszelkie chęci
dla Jacka takie coś:
i dla OnHard'a takie coś:
Yosi właśnie się spodziewałem krytyki ze względu na hydraliska, tak wygląda trochę śmiesznie:)
Zrobiłbym ci z tym, co właśnie podałeś, ale nie wiedzieć czemu komp z dnia na dzień mi się zepsuł(aktualnie piszę z laptopa siostry).
Zax mam pytanie: jak wrzucę na te serwery obrazki to wejdą na to forum? Chciałbym też wiedzieć jak to zrobiłeś, że niby masz na tinypicu, a nie wygasają. Masz na polskim tinypicu czy angielskim?
Zrobię nalutkiego offtopa: Jak zepsuł mi się komp, to może ktoś wie, o co chodzi. Gdy włączam komputer, to uruchamia się normalnie, a po jakimś czasie pojawia się napis;
Boot from CD/DVD :
DISK BOOT FAILURE . INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER .
Miał ktoś tak kiedyś? Da się to naprawić bez utraty plików? Czy trzeba kupować nowy komputer? Dodam, że wczoraj chodził normalnie.
Dzieki Zax
Moglbys mi podac nazwe tej czcionki co uzyles w mojej sygnaturce?
Cześć mógłbym prosić o avatara? Nie mam pomysłu z czego to mogłoby być ale chciałbym żeby było równie rysunkowo/mroczne jak ohnarda będę wdzięczny.
BlastBlue powinny, ja mam konto na eng tinypic i wszystko gra. Co do kompa spróbuj włożyć płytę z Windowsem i dać ok.
OnHard czcionka zowie się The poison - link do niej: http://www.dafont.com/the-poison.font
Też rozważałem taką opcję, niestety nie mam płyty od Windowsa, mam kompa 'robionego' że tak to określę, tzn. wybrałem obudowę, a resztę zmontowali i przy okazji wgrali Windowsa, teraz tego żałuję. Mi kolega mówił, że trzeba wejść w biosie do boot menu i zbootować CD ROMa.
Nie wiem, bo na dodatek klawiatura mi przestała działać i mogę jedynie wejść w boot menu, ale nie mogę wybrać żadnej opcji ani wyjść.
Miałem tam wgranego Windowsa XP, tylko się zastanawiam, czy jak by się włożyło płytę od Windowsa 7, to nie przypadkiem wgrałby się nowy system.
Jeszcze pozostaje opcja informatyka. Kolega mi mówił, że jak się zbootuje CD ROMa to się nic nie traci, ale nie jestem tego pewien.
Też rozważałem taką opcję, niestety nie mam płyty od Windowsa, mam kompa 'robionego' że tak to określę, tzn. wybrałem obudowę, a resztę zmontowali i przy okazji wgrali Windowsa, teraz tego żałuję. Mi kolega mówił, że trzeba wejść w biosie do boot menu i zbootować CD ROMa.
Nie wiem, bo na dodatek klawiatura mi przestała działać i mogę jedynie wejść w boot menu, ale nie mogę wybrać żadnej opcji ani wyjść.
Miałem tam wgranego Windowsa XP, tylko się zastanawiam, czy jak by się włożyło płytę od Windowsa 7, to nie przypadkiem wgrałby się nowy system.
Jeszcze pozostaje opcja informatyka. Kolega mi mówił, że jak się zbootuje CD ROMa to się nic nie traci, ale nie jestem tego pewien.