Dla Yosi coś takiego:
A tutaj sygnaturka z 2packiem dla Logic:
Dla Yosi coś takiego:
A tutaj sygnaturka z 2packiem dla Logic:
Łosz kierw... prze kozackie naprawdę.
Offtop: Czy GIMP2 wystarczy żeby robić grafiki na takim poziomie czy raczej bez szans?
Yosi myślę, że tak Gimp jest chyba najlepszym darmowym narzędziem do tworzenia grafik.
zax albo ktoś inny, jakbyś miał chwilkę, spójrz na mojego posta z prośbą o avka, ok ?
Jesli jeszcze ktos tu jest aktywny to ja bym prosil o wykonanie avataru i sygny z napisem Ray
Oba musza byc mroczne
Moze byc na nich np jakis assassin
Z gory dziekuje
CoTyGadasz grafiki dla ciebie:
Dziękuje za sygnature ;3
Dobre zax, szybko ci to poszło:)
Szkoda, że już zrobiłeś dla Yosi, przez całą geografię obmyśliłem fajną sygnę dla niego:)
Swoją drogą, jak robisz te komiksowe obramowania(typu to czarne na moim avku+na sygnie dla CoTyGadasz)? I jak zrobić obrys do tekstu?
Zainstalowałem gimpa na drugim kompie, do czasu gdy starego nie naprawię to pojadę na tym, popatrzę wstecz i może dla kogoś sygnę zrobię.
BlastBlue zawsze możesz zrobić swoją wersję, może być lepsza. Co do obramowań używam dodatkowych pędzli do Photoshopa i je dopasowuje pod ramki, a obrys tekstu robię rasteryzując warstwę tekstową, a następnie dając obrys (rozmiar ok.2). A jak szukasz pomysłów możesz zrobić dla mnie sygnaturkę jedną z motywem Arsenalu, a drugą z motywem Linkin Park, ciekawe jak ci wyjdzie, powodzenia.
Kur... ciężki temat, bo nie interesuję się piłką nożną, ale słucham Linkin Parku, to coś pewnie wyjdzie:)
Bardzo fajna, podoba mi się. Dziękuje Zax.
Proszę o zrobienie sygantury. Najlepiej jakby to było coś w stylu kunaia ociekającego krwią a na nim napis Rosiu. Dzięki
No zax, znając twoje możliwości mogło być lepiej, ale nie jest źle Zobaczymy, może nawet go użyję.
Ej możesz mi też zrobić sygnaturkę:
na tle jakiś tir z napisem xMaTix
xMaTixPL z tego co mi pisałeś to rozmiar miał być 400x50, więc takie coś wyszło:
a tu jeszcze avek dla eablack:
Dzięki
Wielkie dzięki
łoł Zax dałoby się zrobić coś podobnego jak avek dla eablack'a ? chodzi mi głównie o tą morde tego gostka na tym avie :*
(też jako avatar)