Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Kakeru zrobiłem ci inną postać (render sobie na rysowałem):

w8koi1.jpg

BlastBlue sygnaturka o wiele lepiej wygląda, w awatarze przesunąłbym jednak napis trochę dalej od krawędzi (najlepiej spróbuj robić awatary o rozmiarach 120x120, a sygnaturki o rozmiarach 400x130).

Mam tablet, ale akurat te 2 awatary robiłem na kartce długopisem i potem zdjęcie aparatem do komputera (zwiększyłem trochę ostrość, zmieniłem barwę itp.)

no to są właśnie zalety photoshopa, rysujesz coś na kartce, robisz zdjęcie i wrzucasz na kompa, a jednak jakość ta sama. Ja robię sygny tak, że po prostu otwieram tło, naklejam rendery i napis, a następnie wycinam, nie wybieram danego rozmiaru. Poza tym nie tylko wychodzą ci grafiki na kompie, ale też "w realu", że tak to nazwę. Zgaduję, że jesteś/ukończyłeś studia graficzne, niestety ja tak rysować nie umiem i nie mam do tego talentu, więc takie studia nie dla mnie:)

a i już zabieram się za edita avka:)

Edit:zrobiłem dwie wersje:

v7qcue.jpg

rwnods.jpg

tan drugi awatarek lepszy - lepiej wtopiony napis (w pierwszym nie podoba mi się, że zachodzi na głowę Chad'a :rolleyes: )

A studiów nie ukończyłem, żadnych związanych z grafiką, jestem samoukiem, można powiedzieć.

no weź mnie już nie wkurzaj, że tak umiesz posługiwać się photoshopem, bez tutoriali, bez studiów, bez niczego!:D

nie no żartuję, swoją drogą, znowu brak weny twórczej, zax masz jeszcze jakiś temat na sygnę/avka?

A ja znów poproszę o avek (sorki zax, ale ten z Ichigo jakoś mi nie podpadł :/). Tym razem poproszę coś z postacią The Kid z gry Bastion. Może być napis, ale nie musi. Jak wg was będzie to lepiej wyglądało. Z góry dzięki.

Azrael łap:

avek(trochę mi nie wyszedł):

sygna(jak zobaczyłem ten obrazek to nie mogłem się oprzeć, aby na jego podstawie zrobić sygnę):

23iszms.jpg

BlastBlue co to za czcionka w sygnaturce Azrela?

Siemka ponawiam swą prośbę , czy może ktoś mi zrobić sygnaturę . Motyw Anime Naruto podkreślam anime a nie postać naruto. Z napisem Roiu czcionka i kolor oraz tło i wszystko na pomysł autora ;d.

Dzięki Rosiu

BlastBlue avek jakoś niespecjalnie, ale dzięki za sygnaturkę. Jeśli mógłbyś dodać do mojego obecnego jakiś ładny napis, który by pasował, byłbym wdzięczny.

moge prosic o avek ? tematyka World of Warcraft

woo ludzie... na spokojnie:

OnHard w sygnie czcionka jest Angelic War do sciagniecia z 1001freefonts.com

Azrael po mordowaniu się z wybieraniem czcionki:

1zxuvee.jpg

i cieszę się, że się podoba:)

Raz jeszcze dzięki wielkie :)

jeszcze jedna propozycja avka:

f0t36e.jpg

mi ogólnie rzecz biorąc avki nie wychodzą, o wiele lepszy jestem w sygnach, no ale nie można być we wszystkim dobrym.

Panowie powywalać te podwójne sygnatury, za dużo miejsca zajmują, do wagi się nie przyczepiam szczególnie, ale rozmiarów się trzymajcie, albo sam Wam sygnatury wyczyszczę.

Cree chodzi o to, że niektórzy mają "jeden" obrazek, gdzie są tak jakby dwie sygny, czy że mamy 2 sygny w opisie? Przed dodaniem sygny jest napisane że można mieć do dwóch obrazków o wymiarach 400x130 (zresztą większa nie wejdzie), więc mógłbyś mi wytłumaczyć o co ci chodzi? Pytam, bo za bardzo tego nie rozumiem.

Sam nie wiem o co chodzi. Sam usunąłem, bo 2 sygny zbytnio się ze sobą "gryzły".

Mam sprawę może ktoś kumplowi zrobić avek

Szukam osoby co by mi zrobiła avatar

Dane

Typ: Avatar

Napis: Heart_Breaker

Tematyka:Laska przy tirze (najlepiej man tgx )

Dodatkowe dane: ,,...Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb. ..."

Cree chodzi o to, że niektórzy mają "jeden" obrazek, gdzie są tak jakby dwie sygny, czy że mamy 2 sygny w opisie? Przed dodaniem sygny jest napisane że można mieć do dwóch obrazków o wymiarach 400x130 (zresztą większa nie wejdzie), więc mógłbyś mi wytłumaczyć o co ci chodzi? Pytam, bo za bardzo tego nie rozumiem.

Regulamin forum 8.2:

Wysokość sygnatury nie może przekraczać 250 pikseli.

Kiedyś się walnie 2 obrazki + jeszcze trochę tekstu wychodzi znacznie więcej, pomijając to po prostu tekst z takimi przerywnikami czyta się holendarnie niewygodnie.

Szukam osoby co by mi zrobiła avatar

Dane

Typ: Avatar

Napis: Heart_Breaker

Tematyka:Laska przy tirze (najlepiej man tgx )

Dodatkowe dane: ,,...Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb. ..."

Swoje prace dawać w tym temacie :-)

To znaczy, że moja to zapewne jest na styk, 247 pikseli wysokości dwóch sygnaturek razem wziętych, do tego link i akurat:P