to zrobi mi ktos avek ? tematyka World of Warcraft
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
sory zapomnialem,ze ma byc podpis czarnY
To znaczy, że moja to zapewne jest na styk, 247 pikseli wysokości dwóch sygnaturek razem wziętych, do tego link i akurat:P
I akurat 260.
Cree to kto pisał regulamin, a kto instrukcję dot. sygnatury?
Było wyraźnie napisane, przed zmianą sygnatury:
Sygnatura może zawierać:-do dwóch obrazków-maksymalna wielkość obrazka to 400x130
Więc chyba mogę mieć dwa obrazki, które nie przekraczają 260 wysokości?
Znów ponawiam prośbę o zrobienie mi avatara + sygnatura motyw czarna magia a na nim napis Rosiu i mój nr gg 13034595
..
MrRosiu to o naruto sygna czy o czarnej magii? Bo raz napisałeś to, a teraz to.
To 2 ;d sorrka o naruto to do zaxa
Z tego co widzę to już jakąś sygnę masz:P
oferta nadal aktualna?
Edit: czarna magia skojarzyła mi się z LeBlanc z LoL'a
sprawdź też to:
Tak wielkie dzięki wykorzystam tą sygnę czar.-biał.
cieszę się, że pomogłem:)
Mógłby ktoś wykonac mi sygne? Najlepiej gdyby była z Battlefield 3 z podpisem PolskiKill.
PolskiKill ja ci zrobię, proszę, chcę się wykazać, ale będę mógł dopiero o 15, może być?
Ok nie spiesz się liczy sie jakosc poczekam.
Mogę też Prosić o sygne+avatar ?
Najlepiej żeby to było związane z wilkołakiem/wilkiem na mrocznym tle z Napisem StyGone.
(najlepiej jak by było animowane).
Rosiu takie coś:
BlastBlue coraz lepiej ci idzie, sygnaturka z gry bastion jest bardzo piękna, powodzenia w dalszym tworzeniu.
Mogłeś napisać wcześniej, że liczy się jakość, teraz łap na szybko, może później zrobię lepszą (spotkanie na mieście i potem jeszcze lekcje muszę zrobić):
Dzięki zax, dużo pisałem z Razterem, dał mi niezłe porady co i jak a sygna z bastionu to wycięty obrazek z neta i podpis:P
Co nie zmienia faktu, że leniwy klient, który mógłby sam to zrobić, jest z niej zadowolony.
Zax zajeb*sta ;d . Mam pytanko jakim programem oczywiście darmowym można cos ciekawego jak dla początkującego wykonać w stylu sygnatur bo chcę się tego nauczyć.
Rosiu z darmowych najlepiej gimp, obejrzyj tutki na yt albo poczytaj na gimpuj.pl czy jakoś tak.
Azrael bardzo mi miło, że ci się podoba. I widzę, że użyłeś też mojego avka:)
PolskiKill jeszcze jedna wersja:
Nie wyszło mi to za dobrze:P