Witam
Chcialbym poprosic o kilka sygnaturek tematyka:
*Forsaken World - Wampir/Assassin
*CrossFire
*Last Chaos - Rycerz/Cien
Oczywiscie z napisem Smyrni/Smyrnek
Witam
Chcialbym poprosic o kilka sygnaturek tematyka:
*Forsaken World - Wampir/Assassin
*CrossFire
*Last Chaos - Rycerz/Cien
Oczywiscie z napisem Smyrni/Smyrnek
StyGone sygna dla ciebie:
Dane
Typ: Avatar lub sygnaturka
Napis: Heart_Breaker
Tematyka:Laska przy tirze (najlepiej man tgx)
Dodatkowe dane: ,,...Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb. ..."
Wielkie dzięki.
Świetnie wyszło jeszcze awatara bym prosił xP
Zrobię ci ale nie licz na coś "super nie wiem jak" fajnego avka, bo nie umiem robić dobrych.
Edit:
Nie wiem czy mi to wyszło, ale jak dla mnie to ujdzie:P
Ok. Dzięki za sygne dałoby rade zrobić jeszcze avatar??
Typ: Sygnatura
Napis: Might Tay
Tematyka: Blade Master z Blade & Soul oraz Ranger z GW2
Dodatkowe informacje: Czarno-biały kolor, po lewej i prawej postacie, w centralnej części napis, trochę powyżej linii środka.
widzę, że się już spóźniłem z grafikami dla stygone , ale jakbyś chciał to łap:
ehh zax, przynajmniej miałem okazję się wykazać
ale tak na serio to fajny avek ci wyszedł.
Edit:
dałem z siebie wszystko, ale avki to nie mój klimat...
Dzięki, teraz mam problem co wybrać hehe...
Newfe nie wiem czy o to chodziło, ale łap sygnę z Crossfire:
Witam!
Chciałbym prosić o wykonanie sygnatury i awataru związanego z takimi zespołami jak: Ramones, Exploited, Dead Kennedys, Sex Pistols, The Clash lub The Damned.
Dobrze by było, aby widniał na nim napis Punk.
Ty chcesz z wszystkimi czy tylko do wyboru mam wybrac?
Dzieki,a czy o to chodzilo,to to nie ma znaczenia po prostu all sygnaturki jakie robicie dla mnie daje na FB,aha z nudow zaczolem sam robic sygny,dopiero zaczynam wiec sa kiepskie,sygny robie na GIMP 2 nie moge dojsc do tego jak wy robicie takie fajne tla
Tła to 80% gradienty, reszta to w moim przypadku brushe. Z darmowych to gimp 2 najlepszy, a z płatnych to photoshop cs5.
A i pochwal się na forum swoimi sygnami, łatwiej będzie coś doradzić
Podoba się sygna?
Sygna bordzo Mi sie podoba, i dziekuje, a co do zamieszczenia moich sygnatur[ 2 ] to jest pewien problem i pewnie sie wyglupie ale nie potrafie ich dodac na forum
Ok.Mój kolega chciał sygne z napiseł HEROSER.Obrazek na sygne:http://s.cdaction.pl/obrazki/arcania-gothic-4_173k1.jpg
1. Wejdź na http://www.tinypic.com
2. Nie musisz robić tam konta.
3. Wybierasz, który obrazek chcesz dodać.
4. Klikasz "Upload".
5. Przepisujesz kod CAPTCHA.
6. Klikasz po prawej "View full size image".
7. Jak już pojawi się obrazek, kliknij na niego PPM i wybierz "Kopiuj adres obrazka".
8. Dodając odpowiedź wybierasz opcję "Wstaw grafikę", wklejasz adres obrazka, i następnie "Dodaj grafikę".
Mam nadzieję, że po napisaniu tego postu już żaden newbie nie będzie się o to pytał(Newfe, nie mam na myśli ciebie, mówię ogólnie).
Edit: PolskiKill chodzi o cały obrazek czy tylko ten gościu a tło według mojego pomysłu?
Mogę też xD ?
Prosił bym o Awatar + Sygnatura
Chciał bym aby sygnatura wyglądała tak :
Po lewej stronie jakiś głośnik przez środek idzie pasmo dźwięku (najlepiej niebieskiego) a w środku mój nick (Xesup) a tło to już nie wiem xP.
Z góry dziękuje.