Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Nieładnie:P tak komuś sygnę zabierać....

PolskiKill takie coś dla twojego kumpla:

30c0zrc.jpg

Ajajaj,uprzedziłeś mnie:) Trochę spłaszczyłeś ten obrazek, a co do twoich sygn to według mnie ładnie posługujesz się narzędziami, ale od prawdziwej oceny to jest Zax albo Razter.

Xesup może coś jeszcze się postaram zrobić, ale na przyszłość: to nawet tak głupio wygląda, sygna z nie-twoim podpisem.

Dzieki w imieniu kolegi.

BlastBlue a jestes moze w stanie opiasc jak mniej wiecej robisz take zaje****e tła??

Nieładnie:P tak komuś sygnę zabierać.... PolskiKill takie coś dla twojego kumpla:Ajajaj,uprzedziłeś mnie:) Trochę spłaszczyłeś ten obrazek, a co do twoich sygn to według mnie ładnie posługujesz się narzędziami, ale od prawdziwej oceny to jest Zax albo Razter.Xesup może coś jeszcze się postaram zrobić, ale na przyszłość: to nawet tak głupio wygląda, sygna z nie-twoim podpisem.

Jak nie z moim podpisem ...?

@Edit już wiem o co chodzi ^^

nie tą sygne wkleiłem dzięki ze napisałeś :P

Jakie tło? Może chodzi ci o tą "niby ramkę"? To są brushe, link http://www.gimpuj.info/index.php?action=dlattach;topic=5883.0;attach=16816

pliki z tej paczki wrzucasz do folderu z gimpem>folder brushes.

wtedy jak wybierasz pędzle to nie masz tylko dużych i małych kółek lub kwadraciaków, tylko masz też rozmaite wzory itp. a ta ramka to umiejętne wykorzystanie tylko i wyłącznie tych brushy. Jakby co to czcionka to Angelic War, link http://www.1001freefonts.com wejdź w searcha i znajdź ją, plik tej czcionki wrzucasz do folderu fonts w folderze z gimpem. Co do tła własnej produkcji to gradient + brushe SS_Flames czy jakoś tak.

http://imageshack.us/photo/my-images/638/sygnalk.jpg/ - moja pierwsza sygna, właśnie z tego powodu uważam, że twoja na pierwszy raz bije moją o dwie głowy:)

Nie chcę nauczać czy coś w tym stylu, bo to na razie nie ten poziom, żebym mógł oceniać prace innych, po prostu piszę to, co jak dotąd odkryłem, więc tak jakby dzielę się doświadczeniem:)

Ok bardzo dziekuję za pomoc... ;)

Ty chcesz z wszystkimi czy tylko do wyboru mam wybrac?

Wybór pozostawiam Tobie, jak Ci będzie lepiej, łatwiej. :)

crossfirex.png

Dziękuję dobranoc.

Ja bym poprosił o Avek z niebieskim napisem AnimeBoy i jakąś naszkicowaną postacią.

O kurde zakladajac ten temat nie przypuszczalem ze az tak sie rozwinie :) Juz 23 strony :) No niezle hehe :)

To ja mam coś dla AnimeBoy

9bk4md.jpg

Ajajaj,dopiero po wrzuceniu zaowazylem ze chciales niebieski napis SORKI... :mellow:

No, no Newfe, ładne ci już sygny wychodzą:)

Ja dziś nie robię sygnaturek (dopiero o 19 będe w chacie, na dodatek mam jutro sprawdzian z historii), poza tym nie jestem na swoim kompie, a tylko tam mam wgrane brushe i wgl.

Ogólnie to wpadłem na pomysł: jako, że wielu prosi o sygny i avki, to nigdy nie wiadomo, kto pierwszy skończy swoją pracę. Tak więc wpadłem na pomysł, żeby jak ktoś pisze prośbę o sygnę to mógłby dopisywać, od kogo chciałby sygnę/avka. Kto jest za, niech pisze, to jest wyłącznie w waszym interesie, aby wasza praca nie poszła na marne, gdy ktoś skończy szybciej.

PS Newfe, sygna dla AnimeBoy jest niewymiarowa. Max rozmiar to 400x130.

Ok dzieki za info. zaraz zrobie jeszzce raz sygne dla AnimeBoy.

A co do twojego pomysłu dla mnie spoko ;)

A jak macie jeszcze chęc to zróbcie bratu sygne z medal of Honor. Z napisem CICHY.

Ok poprawione,zmieniłem tez kolory zeby niebieski napis pasowal ;)

5d130g.jpg

Ogólnie to wpadłem na pomysł: jako, że wielu prosi o sygny i avki, to nigdy nie wiadomo, kto pierwszy skończy swoją pracę. Tak więc wpadłem na pomysł, żeby jak ktoś pisze prośbę o sygnę to mógłby dopisywać, od kogo chciałby sygnę/avka. Kto jest za, niech pisze, to jest wyłącznie w waszym interesie, aby wasza praca nie poszła na marne, gdy ktoś skończy szybciej.

Ogólnie pomysł bez sensu, nie każdy ma tyle czasu żeby coś zrobić. A ja i tak nie wszystkie tematyki sygn robię. Lepszym pomysłem jest napisać post, że: wykonuję daną sygne/avek a potem dać edit i ją tam wkleić.

A jak macie jeszcze chęc to zróbcie bratu sygne z medal of Honor. Z napisem CICHY.

codnh.png

cod4en.png

Jako, że nie mogłem zdecydować się na render daje 2 w tym samym stylu :P

Ok.Braciszek dziekuje za sygny. Podobają mu sie.

Dane

Typ: Avatar/ sygnatura (najlepiej to i to)

Napis: Heart_Breaker

Tematyka:Laska przy tirze (najlepiej man tgx )

Dodatkowe dane: ,,...Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb. ..."

a dla mnie kiedy będzie ? xP

Xesup, narazie tylko taka sygne Ci zmajstrowalem, jasli masz jakies uwagi to pisz...

70xrts.jpg

Ps.Jescze sie pobawie avatarem, ale zobacze co z tego bedzie... ;)