Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

A co z moją sygnaturką lub avkiem ?

Dane

Typ: Avatar/ sygnatura (najlepiej to i to)

Napis: Heart_Breaker

Tematyka:Laska przy tirze (najlepiej man tgx )

Dodatkowe dane: ,,...Umożliwia wstawienia obrazka do twojego podpisu. Tylko jeden obrazek jest dozwolony w podpisie, nie może być szerszy niż 400 pikseli i wyższy niż 50 pikseli. Rozmiar nie może przekraczać 29 Kb. ..."

Hej!

Prosiłbym o sygnę i awatar z zepsołem: Sex Pistols albo Ramones. Proszę tam dołączyć napis Punk.

Xesup, narazie tylko taka sygne Ci zmajstrowalem, jasli masz jakies uwagi to pisz...Ps.Jescze sie pobawie avatarem, ale zobacze co z tego bedzie...

a dał byś rade zrobić coś podobnego do tego ?

danek2kopiowanie2.jpg

Niestety,z czyms takim to musisz sie zglosic do BlastBlue. Ja dopiero zzaczynam ;)

Okey Rozumiem. ;P

Witam :) Może i dla mnie ktoś coś zrobi, próbowałem już kilka razy na różnych forach i d*pa:(

No więc chciał bym w avatarze znaczek Yin Yang (zawsze używałem Yin Yang Blades

ale jest zbyt popularny w internecie i wole coś osobistego)i mój nick Vegicek ,

a w sygnaturze Son Gohana SSJ2 i ten Yin Yang z Avatara wiem ze Son Gohan i Yin Yang

do siebie nie pasują kolorystycznie i tematycznie ale... :D

Jeśli Gohan nie podpasi to znajdę inną postać.

@Newfe

Hmmm... Tak serio to średnio mi się podoba :) Podam więcej szczegółów:

*Gohan powinien być dzieciakiem chociaż ten dorosły też mi się podoba :)

*Najlepiej gdyby sygnaturka była utrzymana w kolorach czarny biały(Gohan kolorowy normalnie)

*Ta czcionka nicku mi się podoba może zostać :D

I ja temu nie podołam....

Do tego bardziej by się photoshop nadał, łatwiej zmienić napis i zrobić całość itp.

Poza tym ciężki temat dałeś, nadzieję pokładam w zaxie i razterze:)

Newfe kolorki w edytowanej sygnie dla mnie trochę niezgrane:P

AnimeBoy coś jeszcze spróbuję i wybierzesz, które ci się będzie bardziej podobało.

Może być coś takiego Vegicek?? ;)

23i9w8n.jpg

I ja temu nie podołam....Do tego bardziej by się photoshop nadał, łatwiej zmienić napis i zrobić całość itp.Poza tym ciężki temat dałeś, nadzieję pokładam w zaxie i razterze:)Newfe kolorki w edytowanej sygnie dla mnie trochę niezgrane:PAnimeBoy coś jeszcze spróbuję i wybierzesz, które ci się będzie bardziej podobało.

Oni jeszcze robią ?^^.

Od Razta dużo się nauczyłem, ale on robi tylko jak mu temat przypasi (tak jak i ja). Zaxa długo nie widziałem, a raczej jego sygnaturek dawno nie widziałem, no ale on ma magisterkę czy coś takiego z tego co słyszałem... Newfe ucz się ucz, ale pamiętaj-zawsze rób gradient na tło! Jak robisz w gimpie to lepszego tła niż gradient + brushe nie zrobisz.

AnimeBoy sygna dla ciebie:

14plxk.jpg

Mam nadzieję, że się podoba.

To chyba sobie odpuszczę ^^

Może ty byś zrobił coś dla mnie ?

Jak coś tematyka Batman/Superman z komiksu resztę zostawiam tobie xP.

Ten temat wydaje się prosty:P

Zobaczę co się da zrobić.

Oni jeszcze robią ?^^.

no ja mogę jeszcze coś komuś porobić, ale nie wiem na kiedy (mało czasu teraz)

no ja mogę jeszcze coś komuś porobić, ale nie wiem na kiedy (mało czasu teraz)

Dał byś rade zrobić coś podobnego do tego ?

(z moim nickiem)

danek2kopiowanie2.jpg

Nie ważne na kiedy ;P Ważne ze miał bym pewność ze kiedyś zrobisz hehe... ;D

Xesup takie coś dla ciebie:

fp4bco.jpg

Jeszcze przy okazji wymyśliłem takie coś dla AnimeBoy:

5ai1lf.jpg

Edit:Ajajaj, ale ja jestem głupi-.- Przecież AnimeBoy chciał avka a nie sygnę...

Xesup zrobiłem trochę wg swojego pomysłu:

30hym3n.jpg

Następnie zrobię coś dla kolegi xMaTixPL'a

Matix zrobiłbym wcześniej, no ale mówiłem, że to nie mój temat, nie czuję się w tym dobrze.

Zax fajnie ci to wyszło dla Xesupa.

BlastBlue sygna dla Anime Boya z gimpuj :D (tez na podstawie tej sygny robie swoje ; p)

Blast mówiłem ci że mu obojętne czy sygna czy avek jak lepiej robisz sygne to zrób sygne ;)

No pierwsza to jakoś wyszła, jak robiłem dla Xesupa, to przyszło mi na myśl, aby coś zrobić z tym renderem (no przecież to jest anime).

PS Cree przepraszam, nie sądziłem, że weźmiesz to na poważnie. Usuń tą poprawkę z sygny, będę miał przepisową, obiecam. Jeszcze raz przepraszam.