Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Zax454 i BlasBlue dziękuję bardzo naprawdę świetnie wam to wyszło ;P

Tylko uważaj na wysokość sygnatury-jak już może zauważyłeś, Cree strasznie się tego czepia. Chociaż jest napisane, że można mieć w sygnaturze do dwóch obrazków o max. 130 pikseli wysokości, to jednak wysokość sygnatury nie może przekraczać 250 pikseli. Dla mnie jest to co najmniej dziwne, i jeszcze mi wwalił takie coś do sygny.

Typ: SygnaturaNapis: Might TayTematyka: Blade Master z Blade & Soul oraz Ranger z GW2Dodatkowe informacje: Czarno-biały kolor, po lewej i prawej postacie, w centralnej części napis, trochę powyżej linii środka.

Ponawiam prośbę.

Witam!

Prosiłbym o wykonanie sygantury i awataru z zespołem System Of a Down, albo wokalistą Serj Tankian. Proszę tam dołączyć napis "Punk".

Might Tay zrobię ci dziś wieczorem. Niestety tak późno, bo szkoła + treningi... Jak nie dziś wieczorem, to na pewno na następny wieczór, ale wtedy na pewno, przecież w piątek jest wolne...

Ponawiam prośbę.

orginalny romiar

gw2ranger1.png

Po zmniejszenu...troche traci na wygladzie

gw2rangiiiiiier1.png

Prosze bardzo.

Może ja coś wrzucę do oceny :) Niekiedy się lubię pobawić.

O.o Genialne. Można by było zmienić tylko babke na faceta (w przypadku B&S)?

Widzę, że już mnie Emsee wyprzedził, no ale jak już może zauważyłeś, mój skill nadal jemu nie dorównuje. Mnie się ta sygna podoba, tylko poradziłbym ci od razu robić wymiarowe sygny, a nie je zmniejszać, bo twoje prace tylko na tym tracą.

Witam Może i dla mnie ktoś coś zrobi, próbowałem już kilka razy na różnych forach i d*pa:(No więc chciał bym w avatarze znaczek Yin Yang (zawsze używałem Yin Yang Blades ale jest zbyt popularny w internecie i wole coś osobistego)i mój nick Vegicek ,a w sygnaturze Son Gohana SSJ2 i ten Yin Yang z Avatara wiem ze Son Gohan i Yin Yangdo siebie nie pasują kolorystycznie i tematycznie ale... Jeśli Gohan nie podpasi to znajdę inną postać.@NewfeHmmm... Tak serio to średnio mi się podoba Podam więcej szczegółów:*Gohan powinien być dzieciakiem chociaż ten dorosły też mi się podoba *Najlepiej gdyby sygnaturka była utrzymana w kolorach czarny biały(Gohan kolorowy normalnie)*Ta czcionka nicku mi się podoba może zostać

Nadal czekam :)

Jeśli bym chciał zmienić babke na faceta to musiałabym robić wszystko od poczatku bo juz po zapisaniu i zamknięciu programu nie można edytować...;)

Może Ci pozniej zmienie jak bede miał czas.A i jak możesz to podaj link do przykładowego "faceta"

Vegicek

Podaj link do swojego render'a.

Typ:

Napis:

Render(link):

Stock(link):

Tematyka:

Dodatkowe informacje:

Może ja coś wrzucę do oceny Niekiedy się lubię pobawić.

No to czekamy na twoje prace ;)

Emsee double post -.- ...

Sokyre tak samo jak Emsee czekam na twoje prace. I rzeczywiście, Tay nie da się od tak zmienić renderu (rendera), nie wiem jak się to odmienia:P.

I nie lepiej poszukać samemu renderu? Według mnie to wicej frajdy, bo sam szukasz, sam robisz, co wyszukasz to zrobisz. Chociaż w jego przypadku render by się przydał,bo za bardzo nie idzie zrozumieć o co chodzi:)

Nie umie znaleźć tego zdjęcia :/

Ale takie by mi bardziej pasowało (sama laska z mieczami): 261ok5e.png

O ile to nie problem. Nie znam się totalnie na tym.

@Emsee

Typ: Sygnaturka

Napis: Vegicek

Render: http://www.layoutsparks.com/1/73492/Yin-Yang-Blades-powerfull.html - znaczek Yin Yang

i Gohan do wyboru którym będzie łatwiej coś wykombinować http://media.photobucket.com/image/gohan%20ssj2-render/super-vegetto_bucket/otros/renders/97.png?o=1 albo http://media.photobucket.com/image/gohan%20ssj%20-render/ShowRender/Render%20by%20ZeeH/Dragon%20Ball/SonGohan2.png?o=2

Tematyka: No nie wiem ma być Yin Yang Gohan ssj/ssj2 i napis Vegicek :D

Dodatkowe Informacje: *Najlepiej jak będzie w ciemnych kolorach * żeby napis był czcionką pisaną (np. taka jak jest w sygnaturze którą zrobił Nawfe)

Nie umie znaleźć tego zdjęcia :/Ale takie by mi bardziej pasowało (sama laska z mieczami): O ile to nie problem. Nie znam się totalnie na tym.

To bez tego goscia z GW teraz?? sama laska na sygnie??

Ok Vegicek sprubowałem jeszcze raz, jednak jestem pewny na 99,8% ze Ci sie nie spodoba ale sprubowac mozna ;)

whmzyt.jpg

Ps.Sorki, nie zaowazylem ze prosiles o to Emsee,jeszcze raz pszepraszam :mellow:

jest kilka niedociągnięć ale właśnie coś takiego chciałem!! Jak byś mógł napis trochę pogrubić bo go słabo widać :D

Coraz lepsze sygny Newfe:)

Napis dałbym gdzie indziej, bo rzeczywiście jest mało widoczny.

Chłopaki oceńcie to:

f39c03.jpg

Moja praca dla Vayneera (pisał na PW).