@Vegecik
Może być ??
lub
Bez napisu:
Ten napis troche mało widoczny.
Nie, babka z GW2 i ta co dałem zdjęcie.
@Emsee nie Vegecik tylko Vegicek
napis mało widoczny ale tak to sygna świetna
Emsee świetne brushe.
W ogóle to super sygna, jeśli mogłabyś mnie trochę poduczyć.... fajnie by było:)
Emsee świetne brushe.W ogóle to super sygna, jeśli mogłabyś mnie trochę poduczyć.... fajnie by było:)
Jak juz to "Jeśli mógłbyś"
Toy:
Tak sobie mi to wyszło
Jeśli bym chciał zmienić babke na faceta to musiałabym robić wszystko od poczatku bo juz po zapisaniu i zamknięciu programu nie można edytować...Może Ci pozniej zmienie jak bede miał czas.A i jak możesz to podaj link do przykładowego "faceta"
No to chłopak czy dziewczyna? Patrz cytat. Raz piszesz to, raz to.
A i trochę śmiesznie to wygląda: zakapturzony łowca w szarej kolorystyce a po drugiej stronie... jakaś zdziwiona babka xD
Ej no ożywcie ten temat... Zaczyna mi brakować osób nowych na forum, które proszą o avki i sygny..
robicie coraz lepsze grafiki. Zwłaszcza podobają mi się nowe grafiki od Emsee, fajnie, że robisz jednak grafiki statyczne i naprawdę są rewelacyjne (bardzo dobrze wtopione napisy, postacie, ładne tła itp.) Good job i powodzenia w dalszym tworzeniu.
Ps. jakby, ktoś chciał, żeby mu spróbować coś wykonać to piszcie.
Cały czas obserwuje temat... No i elegancko panowie tak dalej
Ja ostatnie co robiłem to sygna dla Vayneera.
Ale widać, że temat już upada, bo większość ma swoje avki i sygny, a ci, co zaczynali przygodę z forum, już mają grafiki od nas...
Niedługo trzeba poszukać innej strony/forum, na wypadek gdyby ten temat upadł. Niby jest przyklejony, ale wkrótce ludzie stracą zainteresowanie. Takie jest moje zdanie.
A co do grafiki, poprzednią sygnę mi Cree usunął, bo była za wysoka, chociaż można mieć do dwóch obrazków do 130 pikseli wysokości, a jednak sygnatura nie może przekroczyć 250 pikseli wysokości. Zax mógłbyś mi wykonać coś z motywem z gry Sonic Unleashed albo Rayman Arena? A i próbowałeś robić animowane sygny?
PS Po długim weekendzie kolega ma mi zgrać na płytkę Photoshopa cs4, to też się trochę pobawię, bo na razie na gimpie jadę.
Ja bym Prosił o Jakiegoś ładnego avka , o tematyce ... Najlepiej jakiś sexy z napisem Bert . Lub coś kreatywnego ,sami wymyślcie . Pozdro
Ja dalej czekam.... Emsee wystarczy że zamiast Vegecik napiszesz Vegicek i gdzies w bardziej widocznym miejscu
Wróciłem ... wstawię niebawem, animowaną sygnę dla mrŁosia czy jak on tam ... bawi mi jedno że jest was coraz więcej i sam temat odniósł by wielki sukces w formie bloga itp ...
Emsee to lubię w tobie najbardziej ... uparty jesteś ... będziesz za chwilę ładne obrazki tworzył ... szczerzę ... Zax a ty odwalasz w temacie kupę dobrej roboty, i za sam zapał do niej i pomoc należy ci się od Adminów specjalna ranga ... są mediaVokerzy, ale koleś od sygnatur reklamujących tą " daną " stronę zasługuję na podobne wyróżnienie ... poważnie.
BlastBlue zrobiłem ci sygnaturkę w trochę innym stylu:
Co do upadku tematu, to raczej znajdą się ludzie chcący nowe grafiki, bannery, awatary, ale zawsze możecie robić też grafiki "dla siebie" (ja tak czasami robię, gdy coś mnie zainspiruje) i wrzucać na forum, by ktoś ocenił, zobaczył.
Próbowałem animowanych grafik, ale to naprawdę wyższa szkoła, jak dla mnie, ponieważ najlepsze animowane grafiki robi się chyba w systemie poklatkowym, więc trzeba mieć więcej czasu, cierpliwości oraz umiejętności.
mrDarkness dzięki, cieszę się, że wróciłeś
Mógłby mi ktoś zrobić sygnaturke z nickiem Sentinel do gry War Of Immortals ? z góry dzięki
Wróciłem ... wstawię niebawem, animowaną sygnę dla mrŁosia czy jak on tam ... bawi mi jedno że jest was coraz więcej i sam temat odniósł by wielki sukces w formie bloga itp ...Emsee to lubię w tobie najbardziej ... uparty jesteś ... będziesz za chwilę ładne obrazki tworzył ... szczerzę ... Zax a ty odwalasz w temacie kupę dobrej roboty, i za sam zapał do niej i pomoc należy ci się od Adminów specjalna ranga ... są mediaVokerzy, ale koleś od sygnatur reklamujących tą " daną " stronę zasługuję na podobne wyróżnienie ... poważnie.
Pisałem wcześniej, trza by poszukać też innej strony bądź samemu ją założyć.... mój kolega się na tym zna, ale nie wiem, co wy na to z tym pomysłem.
Emsee robi świetne grafiki, ale w tym temacie Zax zasługuje, podobnie jak już napisałeś, na specjalną rangę(przynajmniej w obrębie forum) typu SignatureMaker itp.
Przejdźmy na pierwsze strony tematu (1-10), kto zrobił najwięcej sygnaturek? Zax i Emsee. Popatrzmy dalej - i tu wchodzą twoje animowane sygnaturki. To wy tworzycie ten temat, bez was ten temat praktycznie nie powstałby.
Edit: Vegicek pobawiłem się trochę:
Może nie mam takiego skilla jak Emsee, no ale sam zobacz.
Witam, prosiłbym o wykonanie sygny związanej z LoL'em. Niech będzie "mocno" mroczna .
Nick: Mutero ( w lewym dolnym rogu).
Logic sygna dla ciebie:
Jest bardziej 'krwawo' niż mrocznie, kiedyś robiłem podobną sygnaturkę dla kolegi na inne forum, więc mniej więcej mi to wyszło.
zrobiłem coś z Nocturnem dla Logic:
heh widzę Blast, że o czymś podobnym myślałeś
Kiedyś znalazłem fajny przerobiony render malzahara, to pomyślałem, że go wykorzystam. Jednak twoje sygny zawsze będą lepsze od moich... twoja jest bardziej wyrazista:)
Przy okazji oceń moją sygnaturkę dla Vegicka i tą w moim podpisie.