Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Blast bardzo ładna. Zax miało być z Mutero! ;p

Mam prośbę, dacie link do jakiejś dobrej paczki z czcionkami ?

Mogę tez prosić o sygne ?:P

Jeżeli ktoś potrafi robić animowaną sygnaturę bardzo bym prosił

Najlepiej jak tło by było w mrocznych klimatach a obok przechodziła by postać i Pojawiał by się mój nick "WiSteEr"

A jak nikt nie potrafi to może być po prostu mroczny klimat i przezroczysta postać i napis

Z góry dzięki. ;P

Paczki? Ja znam dobrą stronkę z czcionkami http://1001freefonts.com

WiSteEr wysokie dałeś wymagania 'przezroczysta postać', kiedyś widziałem tutka jak to zrobić ale nigdy mi się to nie udało...

Poza tym podaj jakieś szczegóły, bo 'mroczny klimat' nie mówi za wiele. I nawet jeśli miałaby być animowana, to jaka postać ma przechodzić. Za mało szczegółów.

Siema. widze że ładnie wam wychodzą avki :)

Może znalazłby sie ktoś kto by i mi zrobił taką ?

Tematyka to boxer z brawl busters albo coś z the westa :lol:

Siema. widze że ładnie wam wychodzą avki Może znalazłby sie ktoś kto by i mi zrobił taką ?Tematyka to boxer z brawl busters albo coś z the westa

Avki? Zrobił taką? Więc avek czy sygna? Żeby nie było to ma znaczenie.

Witam, prosiłbym o wykonanie sygny związanej z LoL'em. Niech będzie "mocno" mroczna .Nick: Mutero ( w lewym dolnym rogu).

Lepiej byś powiedział z jakim konkretnym bohaterem chcesz tą sygne.

mutero.png

Jak juz to "Jeśli mógłbyś" Toy:Tak sobie mi to wyszło

Co do dwóch renderow w sygnie to pasują jak klapki do garnituru. Chyba, że te rendery są w podobnym stylu. Niestety w tym przypadku się gryza.

Lepiej byś powiedział z jakim konkretnym bohaterem chcesz tą sygne.Co do dwóch renderow w sygnie to pasują jak klapki do garnituru. Chyba, że te rendery są w podobnym stylu. Niestety w tym przypadku się gryza.

No Razter, jak ty robisz takie dobre sygny? Jakiego programu używasz? Ja będę miał niedługo photoshopa cs4. I jak zrobiłeś takie tło? I jeszcze jedno pytanie: czy da się zmniejszać rendery? Odpisz mi na PW.

Widzę ,że super wam sygny wychodzą ,więc prosiłbym jeszcze o sygne z teemo z lola :D

Widzę ,że super wam sygny wychodzą ,więc prosiłbym jeszcze o sygne z teemo z lola

Zajme się tym :ph34r:

teemon.png

średnio mi wyszło

Proszę

Sry,że tak długo ale czasu wczoraj nie miałem...;)

hhhrrdddrrhh.png

AnimeBert Razter na pewno zrobi ci lepszą, ale że mi się nudzi, a lubię teema to postanowiłem się trochę pobawić:

5ttj6p.jpg

Mam nick AZUREbert Ale całkiem całkiem xD

Chodzi mi o avatara. z nickiem Night oraz Mixer

Z góry dzięki. ;)

O. i mam takie wyzwanie dla osób bawiących się w photoshopach. mile widziany avatar z ,,graffiti" :D

Może udałoby się komuś cos oto takiego zrobić?

Pozdrawiam ;)

Paczki? Ja znam dobrą stronkę z czcionkami http://1001freefonts.com WiSteEr wysokie dałeś wymagania 'przezroczysta postać', kiedyś widziałem tutka jak to zrobić ale nigdy mi się to nie udało...Poza tym podaj jakieś szczegóły, bo 'mroczny klimat' nie mówi za wiele. I nawet jeśli miałaby być animowana, to jaka postać ma przechodzić. Za mało szczegółów.

Dzięki, a przeźroczystą postać możesz zrobić przez mniejsze krycie :)

beznafddffddfzwy1.png

Może być ??

Bardzo Fajnie Dzięks !

@ Ps. Dzięks i Emsee i Razterowi obydwie kozackie :)

Razter czcionka Birth of a Hero:P

Wy to macie skilla, też chciałbym takie robić.... świetna robota.

Emsee ty też robisz w photoshopie?

TAk w PS CS5

Mixer takie coś, ale nie wiem, czy dobrze wyszło:

im2xx2.jpg