Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Paczki? Ja znam dobrą stronkę z czcionkami http://1001freefonts.com WiSteEr wysokie dałeś wymagania 'przezroczysta postać', kiedyś widziałem tutka jak to zrobić ale nigdy mi się to nie udało...Poza tym podaj jakieś szczegóły, bo 'mroczny klimat' nie mówi za wiele. I nawet jeśli miałaby być animowana, to jaka postać ma przechodzić. Za mało szczegółów.

"mroczny Klimat" tzn. Czarne tło , może jakieś domy mało widoczne Lub jakiś park ...

a co do postaci to najlepiej żeby była to kobieta w białym ubraniu przechodząca przez lewą/prawą stronę i po tym pojawiał by się napis WiSteEr.

(Narzekaliście ze mało do roboty macie więc ja dam trochę trudniejszy temat do roboty)

jeżeli się go ktoś podejmie :mellow:

Takie coś wykonałem Wister:

2q23e3q.jpg

Ok dzięki wszystkim za starania już wybrałem :)

Dobre. dzięki za chęci. a mógłbyś zrobić coś w podobie z Night ? :)

Mam dla was jeszcze jedno zadanie bojowe :D , Sygnatura z Aniołem ,z napisem Angel . Bonusowa uwaga to taka że to dla dziewczyny , więc mile widziane różowe kolory itd . Pozdro!

@Down

Mówi że jej się podoba i dziękuje , ale chciałaby zobaczyć robótki innych :D

Podejmę się wyzwania.

Zapewne znowu Razter albo Emsee mnie przebiją, no ale spróbować zawsze można :)

Edit: Nie wiem czy o to chodziło:

2ahtmw7.jpg

zapraszam was do obejrzenia tego tematu, zwłaszcza grafików, jest to mój nowy pomysł:

Rozumiem, wiesz co, ja robię grafiki gdzieś tak od 3 tygodni dopiero, a tu są też tacy, co "męczą" to od wielu miesięcy, jak nie lat. Na pewno ktoś się jeszcze tego podejmie, bo jest to łatwy temat. Chociaż mam wątpliwości, czy ten temat dalej będzie cieszył się zainteresowaniem bardziej doświadczonych grafików (patrz up).

Edit: Jeszcze zrobiłem takie coś:

20zteeu.jpg

Trochę niewyraźne :P

Mixer 2-ga wersja awataru:

2rw6ckk.jpg

Ej no, czemu już prawie nikt nie prosi o sygny? Mam nadzieję, że w końcu temat trochę ruszy.

Prośba o sygnaturę związaną z grą LoL. W prawym rogu GP, w lewym nick: Mutero. Mroczna stylizacja dużo czerni i szarości.

Zobaczymy co się da zrobić :)

Edit: Dwie wersje na początek, nie wiem czy mi to jakoś wyszło:

ih8wm1.jpg

11sp2eq.jpg

Która ładniejsza? :P

według mnie dwójeczka.

Teraz jak patrzę to rzeczywiście, pierwsza jest za jasna i render się zlewa z tłem. No ale przynajmniej Logic będzie miał wybór.

Teraz jak patrzę to rzeczywiście, pierwsza jest za jasna i render się zlewa z tłem. No ale przynajmniej Logic będzie miał wybór.

warn_ico.png
Double post. - Cree

Ajajaj, Cree, spieszyłem się i dwa razy kliknąłem, i się doigrałem. :(

Jeśli mógłbym prosic kogoś o zrobienie dla mnie avataru w rozmiarach 90x90 i 120x120 oraz sygnaturkę 120 (wysokośc) i 650 (szerokośc) pixeli. Sygnaturka chciałbym aby była w klimacie Star Wars, a dokładniej mówiąc to Rycerz Jedi (mężczyzna). Mój nick to Velth. Tło pozostawiam osobom zajmującym się tym. Nie przepadam za jaskrawymi kolorami. Dziękuję z góry!:)

Velth sygna i avek na to forum czy na inne?

Ogólnie uniwersalne. Z tego co widzę tutaj na sygnaturę są inne wymagania więc byłoby świetnie aby dostosowac je do tych wymagań. A avatar w różnych rozdzielczościach bo Xfire ma swoje wymagania i inne tego typu programy też mają swoje.

A nie może być sygna z babką? :)

Avek (120x120, dopuszczalny na tym forum, nie wiem jak na xfire):

zveg4j.jpg

Jakby co to jestem słaby w avkach.

Właśnie nie mam zwyczaju grac płcią piękna i ogólnie wzbraniam się od tego :) Dziękuję za Avek :)