Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Zacząłem robić zanim to napisałeś, no ale przynajmniej zobacz co mi wyszło:

fbzsd3.jpg

Jeszcze pomyślę, co by można było zrobić. Ma być Jedi człowiek czy może jakaś inna rasa?

Może byc inna rasa. Bo i tak prawdopodobnie wybiore cos innego niz humana :)

P.S. Sygnaturka bardzo interesująca ale niestety odpada ze względu na female :P

4t84rs.jpg

Dziwne macie wymagania z tymi wymiarami :>

@ Najs tam na dole xD!

tło to zlepione 3 tekstury z pozmienianymi barwami , render z jakiejś mega paki 1000 coś elementów :D

Jak chcesz podeślij gg na pm, to ci napisze parę ciekawych stronek z takowymi bajerami :)

Jedi i nie-human:

2hhzt5i.jpg

Enjoy :P

AzureBert całkiem całkiem jak na początek... skąd tło wziąłeś? I render...

Dzięki bardzo za sygnaturkę :)

Może mi ktoś zrobić sygnature związaną z zespołem System Of A Down bądź bezpośrednio z jego wokalistą Serj Tankianem. Proszę o dodanie tam napisu Punk.

Z góry dziękuje.

Bert chodziło mi o to, że nie ma składu, różowo brylantowe tło, do tego render yody... zostawiłbym napis i tło, ale render odpada.

To z Yodą to "dla jaj" zrobiłem, miał być jedi, i powiedział, że w SW:TOR i tak zapewne nie wybierze humana, no to dla żartu zrobiłem taką sygnę. Ale cieszę się, że się podoba. :)

A i Bert tła i tekstury bierzesz z neta czy sam brushujesz? I w jakim programie robisz? Bo twoja sygnaturka jest ładna, tylko mam wrażenie, że to po prostu render przyklejony na tło i moja ulubiona czcionka :P

I jak z sygną dla twojej koleżanki? Jeszcze coś zrobić? PS Jutro prawdopodobnie będę miał photoshopa, to od razu nowe możliwości :)

Siema. Jestem bratem polskiego. Mam sprawe czy mógłby mi ktoś wykonać sygne z assasina revelations z napisem CICHY. Będę bardzo wdzięczny.

Ja mogę zrobić.

Edit: Łap, robione na szybko :) :

zo7vq1.jpg

Punk, taka sygnaturka z zespołem System of The Down:

35jkt3k.jpg

Część sam brushuje ,część ściągam . Brushe z Deviana ,czcionki mam pake 100 mb także jest spoko :D , ten render też mi nie pasił ale nie chciało mi się 2 szukać w tym bajzlu...

Jesteś samoukiem? I w jakim programie robisz? Twoja sygna dobra, ale ta dla Veltha jest strasznie niezgrana.

Tak , uczę się sam ,to jedna z moich 1szych sygnaturek , pracuje w psie CS5 wgrywam obrazki ,kombinuje i jakoś to wychodzi ^^

Aj szczęśliwi wy... macie ps'a a ja na gimpie jadę... jakby mi Zax gimpa nie polecił to pewnie dalej bym rozkminiał robienie sygnaturek w paincie xD Ja bym ci polecił robić tło samemu, a jedynie rendery z neta wklejać. Wtedy bardziej to wygląda na twoją pracę, a nie czyjeś tło i render wzięty z neta. I lepszy też ps jest bo w gimpie jak masz za dużo brushy i czcionek to się włącza strasznie długo... a jeszcze jak ktoś ma słabego kompa... Na szczęście będę miał cs4 niedługo i kompa z naprawy i wtedy zacznę robić porządne sygny.

PS Wie ktoś lub może grał w Teeworlds? Taka strzelanka 2D. Otóż jest tam taki power-up co zmienia cię w ninję. Jeśli mógłby ktoś zrobić mi render tego ninja? Najlepiej dashującego. I żeby ten render nie był mały, tak akurat na sygnę.

Mutero troche zrobiłem po swojemu ;)

ddssssssdsdss.png

Prosze o ocene i komenty ;)

Ładne tło i render, napis też ładnie się prezentuje. Dałbym tylko innego champa, chociaż bardzo ładnie idzie ci wtapianie renderu w tło.

Takie coś wykonałem Wister:

nie za bardzo o takie coś mi chodziło ...

Może ktoś inny zrobi ?

Napisano 11 November 2011 - 12:50Mogę tez prosić o sygne ?Jeżeli ktoś potrafi robić animowaną sygnaturę bardzo bym prosiłNajlepiej jak tło by było w mrocznych klimatach a obok przechodziła by postać i Pojawiał by się mój nick "WiSteEr"A jak nikt nie potrafi robić animowanej to może być po prostu mroczny klimat i przezroczysta postać + napisZ góry dzięki. ;P

Oceń ktoś moją sygnę:

2lna5g4.jpg

Od jakiegoś czasu śledzę ten temat i bardzo podobają mi się wasze prace więc samo postanowiłem wam pokazać moje tak do oceny. Kiedyś pracowałem troszki w photoshopie i mam zamiar znów coś się pobawić więc możliwe, że i ja zacznę odpowiadać na wsze prośby. Moje prace:

18609403464db6af6947642.jpg

szgna.jpg

silkroady.jpg

Prace bardzo ładne , fajnie dobrana kolorystyka , 1 jest najlepsza ,naprawdę nieźle.