Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Wydaje mi się, że pierwsza to render na tle + parę brushy,w drugiej dałbym inny render, według mnie nie za bardzo tam pasuje, a trzecia jest według mnie najlepsza. Ładny render z kolorem dostosowanym do tła, a tlo zrobione tylko brushami. Świetna robota.

PS Zaczyna mnie już wkurzać, że nagle okazuje się, że wszyscy mają photoshopa cs5, a ja dopiero w środę czy coś koło tego będę miał, i na dodatek cs4 :( Nie no żartuję.

PS 2 Dalej czekam na ocenę mojej pracy.

z tą sygnaturką to napiszę krótko ładnie wtopiona postać w tło, jedynie napis mi się nie podoba (chyba kolor mi nie odpowiada).

Dziękuje bardzo za wasze opinie i z pewnością wezmę je sobie do serca. To były moje pierwsze prace i dopiero poznawałem program ;).

Nie wierzę, że była to pierwsza praca, za dobrze posługujesz się brushami. ;/

Mam pytanie: jak uzyskałeś efekt odwróconego napisu (trzecia sygna), i czy w photoshopie od razu są wgrane brushe? I której wersji używasz?

Teraz jak patrzę na tych wszystkich początkujących, robią lepsze sygny ode mnie, choć ja to męczę codziennie... I tak dobrze, im więcej nas jest, tym lepiej. Jak ktoś odejdzie, to zawsze będzie jeszcze ktoś. I oby było nas więcej.

Tak to pierwsze prace :) Uzywalem photoshopa cs5 i masz kilka podstawowych brushy ale ja sobie troszeczkę posciągałem. Photoshopa postaram się zainstalować jutro ale następne prace dodam gdzieś dopiero w piątek bo szkoła dużo czasu mi nie zostawia, niestety :/

Ah zapomniałem dodać coś o tym napisie. To było dawno temu i nie wiem czy nie skorzystalem z tutka. Prawdopodobnie skopiowalem napis i go odwróciłem i zmniejszyłem krycie ale nie obiecuje, ze dokładnie tak było :P

PS. W pierwszej pracy chodziło o to aby nauczyć się dodawać C4D a nie brushy :) oraz żeby nauczyć się jak oświetlić render. Jak się przyjżysz to zobaczysz po lewej stronie tak na jego plecach czy tam boku oświetlony strój, źródłem światła są smugi wpadającego światła słonecznego przez okna.

To jak zrobiłeś to oświetlenie? Ja PS'a będę miał jutro, to zacznę ściągać abstract brushe, i potem jazda :P

Ale najpierw czeka mnie kilka miłych wieczorów, które spędzę ogarniając funkcje photoshopa :D

@ BlastBlue

Powiem szczerze,że robisz już te sygny trochę czasu i dla mnie stoisz w miejscu.Mi sie dużo twoich prac wgl nie podoba.Radze Ci pierw się zabrać za tutki,pościągać textury,brushe,c4d,czyli podstawy.Nie obraz się ,że Ci to napisałem.

Siem, ja bym prosił o avka i sygne z napisem PolskiJoint a tematyka to anime . dzięki z góry

c4d? co to? sorry, ale nie wiem. Niestety stoję, bo jakoś nie widzę żadnej innowacji. Nie wiem już, co mógłbym zrobić. Poradzę się ciebie, zacznę oglądać tutki i wgl, mam nadziej, że to pomoże. Dzięki za ocenę i poradę.

2lw6nth.jpg

Mam nadzieje że się podoba :)

Tutki polecam z grafart.org, naprawdę świetne. C4D, nie umiem wytłumaczyć co to jest ale tam jak masz moja pierwsza prace to to jest to takie ciemne takie przelatujace, może zrozumiales xD

Ale tam są tutki na photoshopa czy na gimpa? I czy c4d to jest to co odchodzi od tego gościa w sygnie nr 1? Bert zmieniłbym tylko napis, i według mnie tło nie pasuje, a raczej render do tła nie pasuje.

Na ps'a oraz owszem to takie co go obchodzi tak xD no chyba się zrozumieliśmy, a co do Twojej sygny Azure Bert to faktycznie ten render do tła nie pasuje i tak trochę za mało wtopiony jest w to tło, widać że było to wklejane, a nie jak część całości ;p

@AzureBert postać kobiety nie pasuje ;p

ja bym prosił o avka i sygne z napisem PolskiJoint a tematyka to anime . dzięki z góry POSTACIĄ MA BYĆ FACET.

2a9v02d.jpg

Pasi? ,czy zbyt lalusiowaty ;D?

Jeśli ktoś może to bardzo proszę o zrobienie sygnaturki dla mnie z moim nickiem, a w tle niech znajduje się postać z Black Rock Shooter. Dzięki :P

29zvbld.jpg

Proszę bardzo.

Elo ja już prosiłem tutaj o avek i sygne, ale potrzebuje sygnaturke na forum wojskowe/wojenne ma byc ona z motywem II wojny swiatowej. Najlepiej jak by bylo cos w stylu zabicia/zranienia nazisty(hitlerowca xD)

Proszę bardzo.

Cudowne :D Wielkie dzięki :rolleyes:

Bert ty to robisz sygny... moje to nic w porównaniu z tobą, świetnie ci to idzie. Ja bym w sygnie dla polskiego jointa dawał tło pasujące do renderu, to tylko moja uwaga, ale dla Niedzia... tło super dopasowałeś, muszę ci przyznać. Sam renderowałeś czy render z neta? Bardzo ładny. Ja robię przerwę w robieniu sygnaturek, tyle osób, i to jakich, za wysoki poziom dla mnie. Lecę oglądać tutki :P W każdym razie wam (AzureBert, Emsee, LewiX, Zax) idzie to świetnie, co prawda nie jesteście zapewne na jednym "poziomie zaawansowania", ale razem trzymacie tutaj poziom robienia grafik. Powodzenia.