Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Nowa praca

Na prawdę fajne, lubię takie rzeczy :P

a11e7c.jpg

Nie wiem czy o to ci chodziło ,ale może ci się spodoba ...

Emsee to jakaś abstrakcja czy co?

Bert w ogóle czytałeś o co on prosił (oprócz użycia tego obrazka)? Mówił, żeby zaznaczyć złote zdobienia, a ty tylko podkolorowałeś fragment grafiki i dodałeś napis. Fakt, że ciężkie dał wymagania, ale twoja praca jest, niestety muszę to powiedzieć, sprzeczna z tematem. Nie mówię, że sam bym zrobił lepszą, tylko komentuję.

Poprosił bym avatar z nickiem MenelPL (kolor zielony) tematyk wilk. (dla mojego kolegi)

Moja najnowsza praca:

nlaecg.jpg

Na informatyce mam gimpa, kolega mi dużo pokazał, pobawiłem się warstwami, barwieniem, i takie coś wyszło.

Proszę o ocenę i komenty.

Ta praca którą masz w podpisie bardziej mi się podoba, ponieważ więcej na niej widać. Na tej w poście widać tylko napis i jakieś niebieskie mazańce ;p

Proszę o zrobienie sygantury z motywem z gry War off immortal lub z którąś profesją , do wyboru. Napis WalDzida

ksoy8.jpg

Wieczorem zrobię ci coś estetyczniejszego, bert render niewtopiony. Spodziewałem się po tobie czegoś lepszego, zwłaszcza od momentu zrobienia tej sygny z tym białym gościem, gdzie bawiłeś się narzędziami.

Nie wtopiłem dlatego że musiałem to wyciąć z obrazka ,a jak daje tu wtopienie to mi cały obrazek usuwa -_-.

Nie wtopiłem dlatego że musiałem to wyciąć z obrazka ,a jak daje tu wtopienie to mi cały obrazek usuwa .

ja bym zamazał tło jakoś ładnie brushami zamiast wycinać postacie. ale i tak szacun, bo ja nie umiem w ogóle wycinać :)

http://imageshack.us/photo/my-images/703/1764414bialywilksygnatu.jpg/

z nickiem MenelPL

Bemeq masz ale zielonego nicku nie ma :D

Napis trochę za jasny, niewidoczny, ale całość nawet nawet. I miał być avek -.-

Też mam ten render :)

W jakim programie robisz?

Dziś wieczorem mam dużo czasu to wam wszystkim grafiki postaram się zrobić (może nie są jakieś pro, no ale chociaż spróbuję).

Edit:

Sygna dla MrRosiu:

mug8rb.jpg

Nie wiem, czy mi to w ogóle wyszło.

Usunąłem tamte grafiki, niewyraźne były.

Dzięki za prace obydwie są super <333 Zakochałem się w nich ;*

Postanowiłem dorzucić swoje pięć groszy do tego tematu. :) Postarałem się spełnić prośbę użytkownika Edvyn. Może miernota, ale mam nadzieję się w tym wątku trochę rozwinąć.

husaria.png

I dobrze, jest nas coraz więcej. Co do grafiki to niewiele zmieniłeś w stocku, który podał Edvyn. Poza tym ta sygnaturka jest niewymiarowa, jak na to forum. Ale staraj się, z każdą grafiką będzie ci szło coraz lepiej, oczywiście jak tylko się postarasz.

To pojaśnij i zobaczymy, czy uzyskasz taki sam efekt. :)

Postanowiłem dorzucić swoje pięć groszy do tego tematu. Postarałem się spełnić prośbę użytkownika Edvyn. Może miernota, ale mam nadzieję się w tym wątku trochę rozwinąć.

Wez wywal ta ramke..jesli to mozna nazwac ramka(czarna kreska na dole taga)Teraz już się tego nie robi.A co do pracy to pewnie używałeś GM,FF.

Amos zwracam honor, teraz już wiem, co dodałeś od siebie, w sumie to brushe i ładnie zmieniłeś kolory. Czcionkę dałbym inną. Ogólnie to dobrze, że coraz więcej osób się angażuje w tworzenie grafik, jest ciekawiej.

Wez wywal ta ramke..jesli to mozna nazwac ramka(czarna kreska na dole taga)Teraz już się tego nie robi.A co do pracy to pewnie używałeś GM,FF.

Jeśli masz na myśli przyciemniane pewnych obszarów za pomocą pędzla i gaussa, dodawanie różnokolorowych warstw w kilku trybach, filtr renderowania plazmy w odpowiednim trybie warstwy, oraz wyostrzanie i rozmazywanie, to masz rację. Nie używałem tutaj żadnych dodatków,typu brushe czy pędzle, tylko czysty gimp.