Akurat pędzel to po angielsku brush
Co do tego wszystkiego - ja większości tych opcji nigdy nie widziałem ani nie używałem (a powinienem), ale ogólnie to efekt ładny. Może ja coś na tej podstawie zrobię.
Akurat pędzel to po angielsku brush
Co do tego wszystkiego - ja większości tych opcji nigdy nie widziałem ani nie używałem (a powinienem), ale ogólnie to efekt ładny. Może ja coś na tej podstawie zrobię.
http://www.sadistic.pl/pics/8028_7ce4fbc6d65a.gif
Możecie mi z tego zrobić sygne (tylko w formacie GIF)
by można było to wpakować na syge ?
no niby, że tak, tylko, że była by to animowana sygna, i w dodatku według mnie uznana by była za niestosowną.
zobaczę, może uda mi się coś podobnego zrobić.
Siema. Robisz super sygnaturki. Mógłbyś mi też zrobić coś typu battlefield heroes i jeszcze avatar z nickiem Avi.
O kogo chodzi? Emsee, Zax, AzureBert czy ja? Jeśli o mnie chodzi to mogę ci zrobić.
Dobrze by było gdyby w anime
Avi jeśli do mnie była ta prośba, to zrobiłem coś takiego (na razie tylko sygna, niedługo zrobię avka):
Troszeczkę niewyraźna, jak coś poprawić to pisz.
edit: i jeszcze avek:
Thx
jeszcze pytanie jak ustawić obrazek na sygnaturce a nie link?
zrobiłeś dobrze, tylko musisz usunąć to http:// z przodu, bo masz dwa zamiast jednego, i wtedy tak jest.
Zajefajny jesteś a mógłbyś mi jeszcze zrobić z Combat Arms z nickiem Vayner?
Emm , mogę wiedzieć czy zrobisz mi sygnaturkę z tym co podałem wyżej w anime ?
A jeżeli niestosowne to daj jakąś sygne w stylu Lil wayne.
Sorrki, próbowałem coś animowanego zrobić, że w danej klatce się napis pojawia, ale nie wyszło.
Zrobię ci z lil vaynem, a co do Avi: Vayneer to nick jednego z modów. A moderatorzy mogą usuwać sygny. Może być z Avi jeszcze jedna? Czy może jeszcze jakiś inny nick?
Pod wieczór wam zrobię.
To może Dayner, Deyner lub Daynar chociaż Leyner też może być.
I jeszcze mam pytanie na jakim programie ty to robisz?
I jakbyś mógł to daj do niego link jeśli jest za free.
Z darmówek najlepszy gimp, akurat twoje grafiki robiłem w gimpie, tylko do gimpa musisz dużo rzeczy pościągać, bo bez brushy to praktycznie nic nie zrobisz prócz tła (jedynie jak jesteś zaawansowany to w gimpie są cuda jak filtry, itp.), ogólnie to ja wielu opcji w gimpie nie rozkminiałem, a aktualnie ogarniam photoshopa ce 7.0 (płatny). Wpisz w google 'gimp download' i ci wyskoczy. Tylko ściągnij wersję 2.6 (najnowszą).
Ok. Już pobieram a tą sygnaturkę zrobisz? Nick Deyner.
Już zrobiłem z Dayner
Ale zobacz, według mnie przyzwoicie to wygląda:
Co do gimpa, łatwy jest w obsłudze, nauczysz się szybko, w razie czego pisz na PW.
Cookie zrobię ci za pół godzinki, lekcje czekają
Ta animowana sygna w stylu hentai bez nicku ma być xD
Więc jak możesz zrób mi w stlu hentai , anime.
tylko dziewczyna musi być koniecznie na tej sygnie.
z góry dziękuje
E tam spoko.
Na razie z lil waynem:
Niedługo zrobię z anime.