Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Akurat pędzel to po angielsku brush :P

Co do tego wszystkiego - ja większości tych opcji nigdy nie widziałem ani nie używałem (a powinienem), ale ogólnie to efekt ładny. Może ja coś na tej podstawie zrobię.

http://www.sadistic.pl/pics/8028_7ce4fbc6d65a.gif

Możecie mi z tego zrobić sygne (tylko w formacie GIF)

by można było to wpakować na syge ?

no niby, że tak, tylko, że była by to animowana sygna, i w dodatku według mnie uznana by była za niestosowną.

zobaczę, może uda mi się coś podobnego zrobić.

Siema. Robisz super sygnaturki. Mógłbyś mi też zrobić coś typu battlefield heroes i jeszcze avatar z nickiem Avi.

O kogo chodzi? Emsee, Zax, AzureBert czy ja? Jeśli o mnie chodzi to mogę ci zrobić.

Dobrze by było gdyby w anime :D

Avi jeśli do mnie była ta prośba, to zrobiłem coś takiego (na razie tylko sygna, niedługo zrobię avka):

2d0b28l.jpg

Troszeczkę niewyraźna, jak coś poprawić to pisz.

edit: i jeszcze avek:

w1abes.jpg

Thx

jeszcze pytanie jak ustawić obrazek na sygnaturce a nie link?

warn_ico.png
Warn za double post. - crracked

zrobiłeś dobrze, tylko musisz usunąć to http:// z przodu, bo masz dwa zamiast jednego, i wtedy tak jest.

Zajefajny jesteś a mógłbyś mi jeszcze zrobić z Combat Arms z nickiem Vayner?

Emm , mogę wiedzieć czy zrobisz mi sygnaturkę z tym co podałem wyżej w anime ?

A jeżeli niestosowne to daj jakąś sygne w stylu Lil wayne. :3

Sorrki, próbowałem coś animowanego zrobić, że w danej klatce się napis pojawia, ale nie wyszło.

Zrobię ci z lil vaynem, a co do Avi: Vayneer to nick jednego z modów. A moderatorzy mogą usuwać sygny. Może być z Avi jeszcze jedna? Czy może jeszcze jakiś inny nick?

Pod wieczór wam zrobię.

To może Dayner, Deyner lub Daynar chociaż Leyner też może być.

I jeszcze mam pytanie na jakim programie ty to robisz?

I jakbyś mógł to daj do niego link jeśli jest za free.

Z darmówek najlepszy gimp, akurat twoje grafiki robiłem w gimpie, tylko do gimpa musisz dużo rzeczy pościągać, bo bez brushy to praktycznie nic nie zrobisz prócz tła (jedynie jak jesteś zaawansowany to w gimpie są cuda jak filtry, itp.), ogólnie to ja wielu opcji w gimpie nie rozkminiałem, a aktualnie ogarniam photoshopa ce 7.0 (płatny). Wpisz w google 'gimp download' i ci wyskoczy. Tylko ściągnij wersję 2.6 (najnowszą).

Ok. Już pobieram a tą sygnaturkę zrobisz? Nick Deyner.

Już zrobiłem z Dayner :(

Ale zobacz, według mnie przyzwoicie to wygląda:

9bfbz5.jpg

Co do gimpa, łatwy jest w obsłudze, nauczysz się szybko, w razie czego pisz na PW.

Cookie zrobię ci za pół godzinki, lekcje czekają :P

Ta animowana sygna w stylu hentai bez nicku ma być xD

Więc jak możesz zrób mi w stlu hentai , anime. :3

tylko dziewczyna musi być koniecznie na tej sygnie.

z góry dziękuje :D

E tam spoko.

Na razie z lil waynem:

11iijkn.jpg

Niedługo zrobię z anime.