Dziękii
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
jeszcze jedna sygna (w stylu anime):
ten szary obrazek mi trochę nie wyszedł
Może być to moje pierwsza
Proszę o zrobienie sygnatury ale ruchomej że kilka w jednej taka mini animacja. Kieruje to do blast blue
To jest moja amatorska zabawa
Kilka warstw i w PhotoFiltrze połączone w gifa.
Daj obrazki na animację czy mam ci sam zrobić(jak tak to podaj temat)?
I mają się szybko obrazki zmieniać czy wolno? (podaj co ile sekund)
Avi upinaj grafiki na tinypic.com , nie .pl (tam wygasają szybko), bo nie widzę.
Ok.
woow... Ładnie, jak na pierwszą. miałeś kiedyś wcześniej kontakt z programami graficznymi?
Ja jak widzę sygny początkujących grafików na forum, to pierwszy raz robicie tak, jak ja po tygodniu dochodzenia do tego robiłem.
Dałbym gdzie indziej napis, w innym kolorze i zmieniłbym krycie.
I pytanie: wsadziłeś tylko render i reszta sam czy gotowy obrazek i sam pozmieniałeś na taki efekt?
Zrobilby ktos jakis avek i sygne z jakas pro elo laskaEmo??? ; d
Z napisem OnHard
mały offtop: da się usuwać posty?
Rosiu, może być sygna z Ichigo? Masz już w podpisie jedną taką, ale mogę zrobić kilka sygnaturek na bazie tej postaci i złączyć w animowaną grafikę. Jak nie z Ichigo, to tak, jak pisałem, podaj z czym chcesz tą sygnę albo o jakiej tematyce mam zrobić.
edit: najnowsza animacja:
Blast blue najlepiej 6-7 obrazków motyw Anime naruto nie jego postać najlepiej kilka z akatsuki i sanninów i niech zmieniają się co 5 sekund a na nich napisy różne Rosiu.
@ Edit
Blast 4 obrazki na 3 sekundy i napis ;d
Dłuuuuga animacja... 6-7 obrazków co 5 sekund.... niby, że się da zrobić, tylko:
-nie umieścisz tego na tym forum (waga będzie zbyt duża)
-skończę to dopiero w sobotni wieczór
-grafika będzie monotonna (6 obrazków razy 5 sekund = 30 sek..., nie wiem, komu się chce tyle czekać na koniec animacji)
To tyle ode mnie.
Blast możesz mi zrobić sygne ruchomą ?
na 4 obrazki 1.coś z nostale najlepiej sp1 .2coś z tales runner (rough)3.Eden eternal klasa cleric 4.napis Z!3L4K
Rosiu przyjęto, zielak co to sp1? I napisy w waszych sygnach mają być w stylu tego co w mojej ostatniej animacji czy jakiś inny?
Panu BlastBlue jestem winien 100litrowe piwo...
Zaje !! sygnaturka , naprawde mi się podoba
Dzięki ci
Keszcze jak by ktos zrobil fajny avek a Emo to juz zaje*** ; d
Siema prosiłbym o avek i sygnaturke. Cos w klimatach fantasty, najlepiej jakas abstrakcja. I wazne zeby było kolorowo, i w tle moj nick Chrum
OnHard taki awek zrobiłem:
zielak już kapuję, cookie cieszę się, że sygna się podoba
mrRosiu zrobiłem trochę z innym czasowaniem niż prosiłeś, ponieważ napis końcowy by zamulił przy takim, co podałeś:
kurczak ta animacja na pewno nie wejdzie ci do podpisu (za duża waga, na tinypica się 2 minuty wgrywała).