Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Dziękii :3

jeszcze jedna sygna (w stylu anime):

2qbc1f6.jpg

ten szary obrazek mi trochę nie wyszedł :P

Może być to moje pierwsza

images123.jpg

Proszę o zrobienie sygnatury ale ruchomej że kilka w jednej taka mini animacja. Kieruje to do blast blue

To jest moja amatorska zabawa :)

Kilka warstw i w PhotoFiltrze połączone w gifa.

Daj obrazki na animację czy mam ci sam zrobić(jak tak to podaj temat)?

I mają się szybko obrazki zmieniać czy wolno? (podaj co ile sekund)

Avi upinaj grafiki na tinypic.com , nie .pl (tam wygasają szybko), bo nie widzę.

Ok.

rwrzgx.jpg

woow... Ładnie, jak na pierwszą. miałeś kiedyś wcześniej kontakt z programami graficznymi?

Ja jak widzę sygny początkujących grafików na forum, to pierwszy raz robicie tak, jak ja po tygodniu dochodzenia do tego robiłem.

Dałbym gdzie indziej napis, w innym kolorze i zmieniłbym krycie.

I pytanie: wsadziłeś tylko render i reszta sam czy gotowy obrazek i sam pozmieniałeś na taki efekt?

Zrobilby ktos jakis avek i sygne z jakas pro elo laskaEmo??? ; d

Z napisem OnHard

mały offtop: da się usuwać posty?

Rosiu, może być sygna z Ichigo? Masz już w podpisie jedną taką, ale mogę zrobić kilka sygnaturek na bazie tej postaci i złączyć w animowaną grafikę. Jak nie z Ichigo, to tak, jak pisałem, podaj z czym chcesz tą sygnę albo o jakiej tematyce mam zrobić.

edit: najnowsza animacja:

Blast blue najlepiej 6-7 obrazków motyw Anime naruto nie jego postać najlepiej kilka z akatsuki i sanninów i niech zmieniają się co 5 sekund a na nich napisy różne Rosiu.

@ Edit

Blast 4 obrazki na 3 sekundy i napis ;d

Dłuuuuga animacja... 6-7 obrazków co 5 sekund.... niby, że się da zrobić, tylko:

-nie umieścisz tego na tym forum (waga będzie zbyt duża)

-skończę to dopiero w sobotni wieczór

-grafika będzie monotonna (6 obrazków razy 5 sekund = 30 sek..., nie wiem, komu się chce tyle czekać na koniec animacji)

To tyle ode mnie.

Blast możesz mi zrobić sygne ruchomą ?

na 4 obrazki 1.coś z nostale najlepiej sp1 .2coś z tales runner (rough)3.Eden eternal klasa cleric 4.napis Z!3L4K

w8waox.jpg

Rosiu przyjęto, zielak co to sp1? I napisy w waszych sygnach mają być w stylu tego co w mojej ostatniej animacji czy jakiś inny?

Panu BlastBlue jestem winien 100litrowe piwo...

Zaje !! sygnaturka , naprawde mi się podoba

Dzięki ci :3

Keszcze jak by ktos zrobil fajny avek a Emo to juz zaje*** ; d

Siema prosiłbym o avek i sygnaturke. Cos w klimatach fantasty, najlepiej jakas abstrakcja. I wazne zeby było kolorowo, i w tle moj nick Chrum

SP1 w nostale to ten typ http://images.google.com/imgres?q=sp1+war+nostale&hl=pl&biw=1280&bih=709&tbm=isch&tbnid=92dnZPzpzBOh-M:&imgrefurl=http://board.nostale.pl/board38-nostale/board39-dyskusje/board160-archiwum/19475-dyskusja-o-ma%25C5%2582ych-lvl-z-sp/index8.html&docid=ngbi9z8ZRSYHzM&imgurl=http://nostale.ucoz.ru/classes/pictures/sp01.gif&w=320&h=260&ei=JenPTvXSNo7FswalvqDPAQ&zoom=1&iact=hc&vpx=315&vpy=164&dur=773&hovh=156&hovw=192&tx=101&ty=103&sig=110663797657520847112&page=1&tbnh=156&tbnw=192&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0

OnHard taki awek zrobiłem:

sqjmhf.jpg

zielak już kapuję, cookie cieszę się, że sygna się podoba :)

mrRosiu zrobiłem trochę z innym czasowaniem niż prosiłeś, ponieważ napis końcowy by zamulił przy takim, co podałeś:

2j1k7ja.jpg

kurczak ta animacja na pewno nie wejdzie ci do podpisu (za duża waga, na tinypica się 2 minuty wgrywała).