Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Ok jest świetna a mogę prosić o 2 z 5 postaciami z akatsuki i napis Rosiu. A resztę dobierz lecz czy imagesy mogą być żywszymi kolorkami?

Tzn. że mam tak nie zamulać tych renderów? I spoko, zrobię z akatsuki, a może jakieś konkretniejsze postacie?

Wybierz sam ;p

Ale chodzilo mi o avek z laska ;d

Kurcze, ja oglądałem animkę tylko jak był mały naruto, a nie shippuden, ale zobaczę, co da się zrobić.

ac64uv.jpg

zielak nie wiem, czy o te postacie chodziło, nie grałem w żadną z tych gier.

Rosiu a mógłbyś podać, który obrazek według ciebie z tej sygnaturki, co ci zrobiłem, wyszedł najgorzej. Zależy mi na tym.

MrRosiu .... wybacz że to tyle trwało ....mam nadzieję że się podoba

v8gfab.gif

dobre...

Blast najgorzej jiraya a z akatsuki możesz dac Tobiego w nowej masce oraz zetsu i 2 dobierz sam. A mam pytanie jka dodawać żeby sygnatura działała jak animacja bo mi nie działa

I teraz mam zrobić z tymi dwoma z akatsuki i dwoma mogą być normalni? Nie wiem, chyba waga zbyt duża, że animacja nie wchodzi.

Edit: źle zrobiłeś rosiu, bo ty zrzuciłeś animację na kompa i potem z imgshacka wrzuciłeś na sygnę, a musisz skopiować adres sygny, i wtedy wkleić ten adres do "dodaj grafikę".

1zbxc9h.jpg

Nie specjalizuje się w avkach jak coś ;s

Or

2gxkz8i.jpg

Jak możesz podaj mi linki do wklejenia na gotowe sygny twojej i mrdarknessa

ja trochę offtopnę, blastblue mnie zainspirował i spróbowałem zrobić swoją 1-szą animowaną sygnaturkę:

2isb9c8.jpg

nie wiem czy mi dobrze wyszło, ale staram się coś kombinować (robiłem ją w CS5).

zax, pro sygna! lepsza od moich głupich zbitek... ja jak tylko ogarnę jak dodawać klatki w ImageReady to też zacznę coś takiego robić, a na poniedziałek kumpel mi zgra jakiś program do animacji czy coś... zax, jak jeszcze AzureBert się tego nauczy to mówimy "do widzenia" statycznym sygnaturkom... chyba :) I co to za czcionka w sygnie?

Rosiu - jak masz dodaj grafikę to musisz usunąć to wpisane na początku http:// i dopiero potem wkleić adres... czy to takie trudne?

44881409.png

Sygnatura dla Chruma. Podałeś mało informacji, więc możliwe że minąłem się z Twoimi oczekiwaniami.

56607fantasyartposters1.jpg

Z tego wyciałem render.

Amos pięknie Ci to wyszło o takie cos właśnie chodziło xD

Ładne. Tylko z lekka niewyraźny napis.

Sorry chyba nie tu powinienem pisac ale mam taki problem z wstawieniem sygnatury, dałem ja na imageshack.us i chciałem dodac na forum i klikam zapisz a tam takie coś ''[#10210] Nie możesz użyć grafiki o takim rozszerzeniu na tym forum.'' Help ?!

Musisz wkleić link bezpośredni. Napis nie musi być wyraźny, tylko render.

Łap linka: http://img411.imageshack.us/img411/7568/44881409.png

Wystaczy, że przekopiujesz adres, do którego kieruje Cię ten link i wkleisz do sygnatury

zależy w jakim typie grafik.

w sygnaturach (zwłaszcza dla użytkowników) to napis jest akurat jednym z najważniejszych elementów.

Poza tym nie tylko render powinien być wyraźny, tylko całość.

eertg.jpg

Da się? (jakby co sam to robiłem)

Masz pojęcie co to głębia, albo chociaż światłocień? Widać, że raczej nie, bo nie stosujesz tego w swoich pracach. Render powinien być najwyraźniejszy, aby skupić na nim uwagę. Tło jest tylko tłem, jak sama nazwa to mówi, musi tylko komponować się z renderem. Napis jest dodatkiem, nie raz można go w ogóle pominąć. I nie jest to moja opinia, tylko zaawansowanego grafika z gimpuja.