Proszę bardzo...
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Chrum - poprawiona sygnatura dla Ciebie. Wybacz, że tyle to trwało.
MrDarkness używasz tylko gimpa do robienia sygnatur ?
Amos pixel art wiem co to, ja robiłem najczęściej coś na styl broni typu tibia, margonem... i chyba miałem 3 z takich lepszych... szkoda, że mi stary komp padł, bo tam to właśnie miałem.Cookie... emmmm... "animowana" ma być (tzn. ze zmianą obrazków) czy statyczna?Yanglegend co do twojego pomysłu, to rozumiem, że możemy tam wstawiać dowolną formę grafiki (tzn. pixel art, rysunki ręczne wrzucone do komputera itd.) i w dowolnej formie (tzn. sygnatura, tapeta, jakieś "dzieło" graficzne) ?
Hentai w formie zmiany obrazków co 1,2 sec
Blast wielka prośba o animację . Napis DaSst. tematyka pokemon muszą być poki moltres i suicune oraz Darkrai . Zmiana co 2 sekundy
Ja bym poprosił jesli mozna o ruchomą sygne i avatara. Tematyka Battlefield 3 z napisem PolskiKill
Cookie postaram się
Rosiu przyjęto i na każdym slajdzie ma być nick czy zrobić do tego osobny slajd czy może stopniowo pojawiający się... ?
PolskiKill od kogo chcesz sygnę? Ode mnie, zaxa czy mrDarknessa?
PS jutro będę miał program do animacji to jak ogarnę to efekty pierwszej pracy w nim wstawię w tym temacie.
Ostatni slajd z Nickiem
jakby ktoś chciał sygnaturkę ode mnie to chętnie wykonam (poćwiczyłbym animowane grafiki), tylko zrobię w wolnym czasie - nie wiem kiedy.
Nie Używałem nigdy Gimp'a bo to samo zło ..... "Edvyn" Forza Alex i Juve !!!
już nie aktualne ...
Tak nawiasem mówiąc dostałem ten program do robienia animacji i po zainstalowaniu zauważyłem, że jest to program do robienia/obróbki filmów -.-
W każdym razie dziś zrobię wszystkim sygny te, o które prosiliście.
Edit: mrRosiu zrobiłem animację z pokami:
Nie wiem, czy o to chodziło, ale jest co dwie sekundy
PS zna ktoś może jakiś łatwy w obsłudze program, w którym można robić animacje? Bo ImageReady nie ogarniam
Ja też podziękuje za nie zrobienie sygny chociaż czekam Hm... od 13 listopada.
Wister zrozum, że dałeś trudny temat, a praca zaxa dla mnie była ok... trochę mało wymagań dałeś, ale wiesz co? Jeżeli trudno podchwycić, co masz na myśli, to daj link do przykładowego obrazka jak ty sobie to wyobrażasz. Uwierz mi, wtedy o wiele łatwiej zrozumieć twoją prośbę.
Bardzo Prosze o wykonanie dla mnie sygnatury lub/oraz avatara.
nick: Filhaln
tematyka: League of Legends, Gangplank(najlepiej ten nowy po re-make'u)
z góry dziękuje
Filhaln
Zamiast prosić o sygny zróbcie sami polecam nie trudno właściwie wystarczy render i kombinować
Zrobione:
Zrobiłem trochę na szybko, avka nie zrobię bo nie wychodzą mi, napisz jeżeli nie trafiłem w kolor, coś nie pasuje itp.
Zielak a tobie kto sygnę robił? Kto prosił? Nie no żartuję, ale nie przyznam ci racji, że wystarczy tylko render i "coś" pokombinować.
A co to jest to "coś"? I w tym sęk. Nie powiem, zaczynałem od wklejania renderu na gotowe tło i napis, ale potem odkryłem, że jednak "coś" trzeba porobić, i to wcale nie jest mało
PS Cookie sygnaturę wyślę ci w weekend na PW.
@up
sygna jest super!
wielkie dzieki!
cieszę się, że podoba ci się. Jak chcesz mogę spróbować zrobić avka.
Jeśli to nie problem. =]
mi się nie spieszy, możesz zrobić kiedy chcesz ;D
Jeżeli to możliwe mogłbym prosić o avka i sygnaturkę z nickiem takim jak tutaj, a tematyka Final fantasy lub Naruto, z góry dzięki