Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Pytles animowana czy statyczna?

Pytles animowana czy statyczna?

hmm statyczna poproszę, chyba że animowana będzie naprawdę udana

to zrobię statyczną, bo "animowana" w moim wykonaniu to coś w deseń pokazu slajdów :D

jutro zrobię, dziś już nie mam czasu.

Edit: Pytles sygna dla ciebie:

295y1he.jpg

Nie wiem, czy mi to jakoś wyszło.

fajne, fajne ale mogłbyś nick trochę zmienić kolor lub trochę rozjaśnić coś w tym stylu bo ledwo widać ;)

Edit: Mam bardzo fajny pic czy jest możliwość bym wysłał ci na pw, byś z niego zrobił sygne?

jasne, że tak, tym ułatwisz mi pracę, bo wiem, jak ma mniej więcej wyglądać sygna. :) Co do napisu, nie mogłem wybrać odpowiedniego, jakoś nie mogłem się zdecydować.

BlastBlue

Możesz mi zrobić avatar najlepiej z pokemonem ( suicune ) z napisem DaSsT. nie zapomnij o kropce

I sygnaturkę animowaną z 2 pokemonami ( suicune i darkrai ) i na końcu napis DaSsT. też z kropką przejścia nie wiem tak żeby fajnie wyglądało

Eee.... mrRosiu to twoje drugie konto?

Nie zrobię ci, bo:

-słabo mi wychodzą avki i między innymi dlatego wzbraniam się od ich robienia

-nie umiem robić przejść w animacjach.

Blast to nie MrRosiu postanowiłem sam założyć

a to kto robił mrRosiu tą fajną animację ??

Dobra niech ta osoba mi zrobi animację taką jak mowiłem

a Ciebie proszę o sygne z Suicune i napisem DaSsT. pamietaj o kropce i dużych literach

o Animację prosiłbym mrDarknes ( taką jak mowiłem w poprzednim poście ) i avek animowany jak możesz też wspomniałem w poprzednim

no właśnie ta sygna, co jest w podpisie mrRosia, to była zrobiona przez mrDarknessa...

jeżeli chodzi o sygnę z suicune to zrobię ci statyczną, bo z animacji umiem tylko takie coś ala pokaz slajdów ( takie coś jak mam w podpisie ).

Hmm , przypominam o mojej prośbie

Sygna w stylu hentai z napisem Tasstyy

jeszcze raz z góry dziękuje . :D

jeśli można to avek z gp dla mnie :)

Cookie zapomniałem ci napisać, że zrobię dopiero w weekend. Pamiętam o prośbie.

DaSsT sygna z suicunem:

1zd52lt.jpg

Trochę tło zwaliłem... :/

Filhaln może coś postaram się zrobić.

W sumie to akurat kijowy dzień na proszenie o sygny wybraliście :P Na jutro muszę napisać wypracowanie + rysunek z techniki... :)

Tylko sobie żartuję, koło 19 będę w stanie coś porobić. (na razie do 16 mam wolny czas).

Jakbys mogł dać inny render bo to bardziej mi przypomina wilka a nie suicune ( pokemona wody )

i źle napisałeśmój nick DaSsT. a nie DasSt.

Wiem, który to suicune (grało się parę nocy w pokemony).

I masz mi razem z MrRosiem coś do wytłumaczenia.

Jak to jest, że na PW Rosiu prosi mnie o bannery związane z bf2, pokemonami i cs'em, podczas gdy ty piszesz na forum, że niedługo otwarcie nowych serwerów cs'a pokemod, team play, a takie same napisy kazał mi Rosiu dać na bannery. Na przykładowym bannerze, który mi podał Rosiu, widniał adres Reddragon.ugu.pl, a taki sam podajesz w tym temacie o otwarciu serwerów. MrRosiu przyznaj się, że DaSsT to twoje drugie konto. Nie, że do was coś mam, ale te wszystkie prośby o grafiki skojarzyły mi się z jakąś intrygą :P

MrRosiu to admin na moim poke i bf2 wiec stara sie o forum :D

a i nie RedDragon.ugu.pl tylko RedDragons.ugu.pl ;p

DaSsT sygna dla ciebie:

2lmp3s5.jpg

Co do roli grafika na twoim forum: w sumie mam czas, tylko nie wiem, jak się wyrobię z grafikami tutaj i na twoim forum... trochę bredzę bo piszę na szybko póki mam czas... w każdym razie o 19 chyba zacznę robić twoje bannery + napiszę podanie na grafika.

Prosiłbym kogoś o wykonanie dla mnie avatara suicune bez napisu ale żeby był efektowny

Ta ci nie wystarczy?

A dla mnie zrobicie ? :D

prosił bym taką sygne ale z napisem Queen i trochę większą

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwEJAT1gCqj60BHYK6KqtopOu8tzAilvvbQZuDWHKIJmPJDlquXXPtt1eF

Chciałbym pochwalić się moimi pierwszymi sygnami. Robiłem je aby sprawdzić czy wyjdzie mi to jakoś i czy warto się tego uczyć. Wniosek pozostawiam wam do oceny.

bezna.png

12482904.png