Pytles animowana czy statyczna?
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Pytles animowana czy statyczna?
hmm statyczna poproszę, chyba że animowana będzie naprawdę udana
to zrobię statyczną, bo "animowana" w moim wykonaniu to coś w deseń pokazu slajdów
jutro zrobię, dziś już nie mam czasu.
Edit: Pytles sygna dla ciebie:
Nie wiem, czy mi to jakoś wyszło.
fajne, fajne ale mogłbyś nick trochę zmienić kolor lub trochę rozjaśnić coś w tym stylu bo ledwo widać
Edit: Mam bardzo fajny pic czy jest możliwość bym wysłał ci na pw, byś z niego zrobił sygne?
jasne, że tak, tym ułatwisz mi pracę, bo wiem, jak ma mniej więcej wyglądać sygna. Co do napisu, nie mogłem wybrać odpowiedniego, jakoś nie mogłem się zdecydować.
BlastBlue
Możesz mi zrobić avatar najlepiej z pokemonem ( suicune ) z napisem DaSsT. nie zapomnij o kropce
I sygnaturkę animowaną z 2 pokemonami ( suicune i darkrai ) i na końcu napis DaSsT. też z kropką przejścia nie wiem tak żeby fajnie wyglądało
Eee.... mrRosiu to twoje drugie konto?
Nie zrobię ci, bo:
-słabo mi wychodzą avki i między innymi dlatego wzbraniam się od ich robienia
-nie umiem robić przejść w animacjach.
Blast to nie MrRosiu postanowiłem sam założyć
a to kto robił mrRosiu tą fajną animację ??
Dobra niech ta osoba mi zrobi animację taką jak mowiłem
a Ciebie proszę o sygne z Suicune i napisem DaSsT. pamietaj o kropce i dużych literach
o Animację prosiłbym mrDarknes ( taką jak mowiłem w poprzednim poście ) i avek animowany jak możesz też wspomniałem w poprzednim
no właśnie ta sygna, co jest w podpisie mrRosia, to była zrobiona przez mrDarknessa...
jeżeli chodzi o sygnę z suicune to zrobię ci statyczną, bo z animacji umiem tylko takie coś ala pokaz slajdów ( takie coś jak mam w podpisie ).
Hmm , przypominam o mojej prośbie
Sygna w stylu hentai z napisem Tasstyy
jeszcze raz z góry dziękuje .
jeśli można to avek z gp dla mnie
Cookie zapomniałem ci napisać, że zrobię dopiero w weekend. Pamiętam o prośbie.
DaSsT sygna z suicunem:
Trochę tło zwaliłem... :/
Filhaln może coś postaram się zrobić.
W sumie to akurat kijowy dzień na proszenie o sygny wybraliście Na jutro muszę napisać wypracowanie + rysunek z techniki...
Tylko sobie żartuję, koło 19 będę w stanie coś porobić. (na razie do 16 mam wolny czas).
Jakbys mogł dać inny render bo to bardziej mi przypomina wilka a nie suicune ( pokemona wody )
i źle napisałeśmój nick DaSsT. a nie DasSt.
Wiem, który to suicune (grało się parę nocy w pokemony).
I masz mi razem z MrRosiem coś do wytłumaczenia.
Jak to jest, że na PW Rosiu prosi mnie o bannery związane z bf2, pokemonami i cs'em, podczas gdy ty piszesz na forum, że niedługo otwarcie nowych serwerów cs'a pokemod, team play, a takie same napisy kazał mi Rosiu dać na bannery. Na przykładowym bannerze, który mi podał Rosiu, widniał adres Reddragon.ugu.pl, a taki sam podajesz w tym temacie o otwarciu serwerów. MrRosiu przyznaj się, że DaSsT to twoje drugie konto. Nie, że do was coś mam, ale te wszystkie prośby o grafiki skojarzyły mi się z jakąś intrygą
MrRosiu to admin na moim poke i bf2 wiec stara sie o forum
a i nie RedDragon.ugu.pl tylko RedDragons.ugu.pl ;p
DaSsT sygna dla ciebie:
Co do roli grafika na twoim forum: w sumie mam czas, tylko nie wiem, jak się wyrobię z grafikami tutaj i na twoim forum... trochę bredzę bo piszę na szybko póki mam czas... w każdym razie o 19 chyba zacznę robić twoje bannery + napiszę podanie na grafika.
Prosiłbym kogoś o wykonanie dla mnie avatara suicune bez napisu ale żeby był efektowny
Ta ci nie wystarczy?
A dla mnie zrobicie ?
prosił bym taką sygne ale z napisem Queen i trochę większą
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwEJAT1gCqj60BHYK6KqtopOu8tzAilvvbQZuDWHKIJmPJDlquXXPtt1eF