Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Rosiu - ja raczej sobie z tym nie poradzę, nie wiem jak zax, ale mały tip: jest sporo tutków na te jakby "neony" - wystarczą dobrze zaprojektowane ścieżki. Co do reszty... czcionkę (taką samą bądź bardzo podobną) zapewne znajdziesz na internecie, a żeby nadać odpowiedni efekt (ten jakby poblask, poświata) - z tym sobie sam poradzisz, znam cię ;)

A co do akcentu - mogła by być gruszka, ale skąd to wziąć - nie wiem.

:D

Prośba do zaxa , Blasta oraz innych zajmujących się bardziej poważnie grafiką.Proszę o sygnaturę z Nickiem Epic Shoot . Sygantura z typu bez tła takjakby sam napis i efekty coś w tym stylu ( szare i czarne to brak tła.Jeśli da sie to w kolorze zielonym i takim samym lub podobnym stylem co ta i jakiś akcent fajny podobny do tej wiśni:
Może i nie zajmuje się poważnie grafiką ale wyszło mi coś takiego. Mam nadzieję, że o to chodziło. Zamiast wiśni masz truskaweczkę. ;)

epicshoor.png

Fajnie lecz to musi być bez tła to szare to mój błąd bez tego tła . Sam anpis i truskawka . Można zmienic truskawkę na coś bardziej hardcore lub oldschool xD? Proszę nie linczujcie mnie za nadużycia xD

Zobaczę co da się zrobić, prosiłabym jedynie abyś dosłownie określił się co do motywu (brak pomysłow) :).

Czaszka / Celownik / Ananas / Amarena xD wybierzcie .

Witam u mnie czas na wymiane awatara i sygnaturki , jeśli byłby ktoś chętny to uczynić bo moje umiejetności sa równe zeru. Awatar jakaś polana (pole bitwy) z wbitym mieczem w ziemie dobrze jak by zawierało nick Jaquza , i tak samo z sygnaturką tylko. Ale sama postać na polu bitwy stojąca plecami typu samuraj też z napisałem Jaquza. Podałem tylko przykład ale coś takiego by mi się widziało. Z góry dziękuje jeśli ktoś podejmie się tej pracy

Czaszka / Celownik / Ananas / Amarena xD wybierzcie .

Może cos takiego ?

beztla.png

A da rade czaszkę zrobic tęczową .a tak to gicio

Witam czy mógłby mi ktos zrobić awatar Atakującego węża ? :> (Żmiji najlepiej)

A da rade czaszkę zrobic tęczową .a tak to gicio

Coś w tym stylu? ;)

beztla111111.png

Witam u mnie czas na wymiane awatara i sygnaturki , jeśli byłby ktoś chętny to uczynić bo moje umiejetności sa równe zeru. Awatar jakaś polana (pole bitwy) z wbitym mieczem w ziemie dobrze jak by zawierało nick Jaquza , i tak samo z sygnaturką tylko. Ale sama postać na polu bitwy stojąca plecami typu samuraj też z napisałem Jaquza. Podałem tylko przykład ale coś takiego by mi się widziało. Z góry dziękuje jeśli ktoś podejmie się tej pracy

Z góry ostrzegam, że jest to moja pierwsza sygnaturka. Zrobiłam ją głównie dla zabawy Dodam też, że nie jest to tylko napis wklejony w tło ;). Prawie wszystko zrobiłam sama, no może poza sylwetka samuraja i trawy :D.

Jeśli się podoba jest Twoja :)

jaquzakolor.png

dziękuję .

A dasz radę zrobić coś podobnego z napisem We Love Rosiu w kolorach jakichś kojarzących się z miłością a na koniec róża ? i jakby dalo sie inna czcionka i tak samo bez tła

Elsa jest mega ;D klimaty anime to lubie ;) Dzieki wielkie ;)

Może ktoś mi pomóc z wykonaniem sygnaturki tematyka LOTR i nick Elrean :) oraz avatar jak ktoś będzie miał czas. Avatar może byc z tematyką LOL'a.

Siemka czy mógł by mi ktoś zrobić avatara i sygnature z nickiem: Grim995 . Tematyka: Vayne z Leauge of Legends

Witam was serdecznie. Czy wykonałby ktoś dla mnie sygnaturkę z motywem League of Legends (chodzi głównie o skina Najemniczka Katarina). Tło pozostawiam sprawą otwartą.

Spróbuję coś wykombinować , tylko nie obiecuję extra iż miałem dość długą przerwę od gimpa 7 miechów. Dam edita z pracami

@edit

grim995.png

elrean.png

57881164.png

Nic szczególnego bo miałem przerwę .

jeśli mogę prosić o sygnaturę stylu hentai (kiss x sis) czy jakiejś innej miłej dla oka serii to byłbym zadowolony jak nikt inny :3

jol, mozna prosic o jakis avek z one piece, z luffym i napisem Asterek, cos bardziej realistycznego niz moj ;d

Widzę, że bardzo ładnie Wam wychodzą pracę.

Może też byście mi zrobili avatar'a a jak by wam się chciało to i sygnaturkę ;)

Temat: Żeby było jakoś diabolicznie :lol: + mój nick :lol: