Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Z okazji 300 posta na forumchciałbym zmienić avatara.

Motyw bleach

Proszę i z góry dziękuje.

Witam,moge prosic o wykonanie sygnaturki

tematyka:WoW ork,undead i nickiem Danord

Juz zakladalem tu temat ale zapomnialem ustawic

Coraz puściej tutaj. Dałby ktoś radę zrobić mi avka (gifa)? Otóż w tym kawałku:

Mniej więcej w 2:07 pojawia się ten "ruchomy obraz". Mógłby ktoś obeznany z czymś więcej niż paintem to jakoś ładnie wyciąć i przerobic to na avka dla mnie? Będę bardzo wdzięczny, aczkolwiek nie obiecuję, że będę go używał na tym forum.

Siemka . Ja bym też poprosił o zrobienie avataru i sygnaturki . Tematyka Green Day.

Witam. Prosiłbym jakiegoś miłego forumowicza, o stworzenie sygnatury dla mnie. O tematyce firmy Monster Energy lub Dragon Ball??

Witam mam pytanko czy ktoś zrobi mi avke bo od 9 miesięcy mam taką samą

Tematyka

-Wot

-Najlepiej Ruskie Czołgi

- Is4 albo kv3

Witam, Bardzo prosze o sygnaturkę której oczywiście będę bardzo często używał ;) Sam próbowałem zrobić ale mi nie wychodziło ;( Dlatego was BARDZO PROSZĘ

Dane:

Na Sygnaturce ma być napisane "Slither"

Kolorystyka: Dobrze by było gdyby było coś Czarno-Czerwone ale też oczywiście użyciem trochę innych kolorów

Najlepiej żeby miało Dużoo efektów:)

Rozmiary: 850 x 315

Jeszcze raz Proszę i Pozdrawiam:)

Siemka . Ja bym też poprosił o zrobienie avataru i sygnaturki . Tematyka Green Day

Nadal potrzebuje :)

mógłby ktoś zrobić sygnaturke avata z wow z szamanem z hadziabadzia

Moglby ktos zrobic mi sygne i avka z moim nickiem (Larikal) i motywem dmc 4 ? Plisss :D

Zrobiłby ktoś logo z napisem pedobears , ze pedobearem ofc bo trzeba mi jakiegoś dobrego loga na esl ;)

Cześć, jako że nie mam gdzie indziej się zwrócić to piszę tutaj.

Proszę o avatar z TEGO - kliknij tu, bez ramki, ZWYCZAJNEGO. Rozmiary 100x100.

Pozdrawiam.

Elo, a ja proszę o awatara i sygnaturę. Avatar z jakimś sweet leśnym trollem, a sygnatura też z tym trollikiem i napisem I (SERCE) LITTLE TROLLS !

PzDr.

Zrobiłem dla kliku osób (tylko z ostatniej strony) awatary is sygnaturki:

Karthas:

11lquqs.jpg

Danrod:

291ydzn.jpg

Azrael:

Azrael.gif

naruto22r:

xnff3b.jpg

ddyj54.jpg

czesiu453:

2vllfnp.jpg

ISmokeBleezys:

307m4ah.jpg

301f4g0.jpg

Slither:

hadziabadzia:

w6w4l.jpg

2wlwt2x.jpg

Loor:

30njdxd.jpg

e052x0.jpg

AzureBert:

29ngdmr.jpg

Oskisko:

2ebrfb5.jpg

Avi:

518s5e.jpg

1498npg.jpg

Dzięki zax, ale po wklepaniu na forum plik jest za duży. Jestem totalnym laikiem jeśli chodzi o grafikę. Wystarczy, jak przeskaluję to np, w Gimpie?

A ja bym prosił o avek i sygnaturkę w klimatach Anime, Bleach albo Fairy tail ( naruto nie chcę :) ) z nickiem Sparki oczywiście. Nie za jasne, trochę mroczne. Dzięki.

jeżeli ktoś byłby dobry zrobił by mi avka z postacią kakashiego (z naruto) z nickiem ReXin . będę wdzięczyny

Wielkie dzieki zax454

Ja bym prosił o avatar z wilkiem i napisem Abel.Ważne kolory to czarny i niebieski.Byłbym bardzo wdzięczny.

Była bym bardzo wdzięczna gdyby ktoś wykonał sygnaturę z Lucy Heartfilią i moim nickiem ^^