No to trudno,dzięki za odp.
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
Turson9627, jestem troche sprawny z programami graficznimy, ale dopiero się ucze, więc mam nadzieje że to wystarczy, łap!
Siemanko. Mam prośbę o wykonanie avatara i sygnatury temat : NWO z nickiem : adisson215
Addison , proszę . Po długiej przerwie w pracach coś wymaziałem tobie
Wiem że nikt nie zrobi, ale spróbuję. Poproszę o avka i sygnę z Dominiciem Turetto z "Fast and furious".
Hej. Mógłby ktoś wykonać obrazek i sygne z nickiem Grim995 z gry Osu!. Gram na trybie Ctb więc proszę o coś z owockami i najlepiej z postacią z anime jakąś fajną
Witam, potrzebuje dwa avatary i dwie sygnatury.
pierwsza parka z motywem dbz a dokładnie krilana, zaś kolejna para z motywem mythosa. Oczywiście w tle powinien być mój nik:]
Ktoś miałby czas?
O info proszę na priv.
Dzięki z góry i pozdrawiam.
Witam.Potrzebuję avatara z motywem Pokemon lub Naruto zależy w czym wam wygodniej
Witam prosiłbym o wykonanie avka
rozmair 105na 105
tematyka cs1.6
i z napisam XxIROKEZxX
z góry dziękuje :D
Proszę zrób mi ktoś avatara jaś fasola + elementy ghost recon
Ja zrobiłem dla Avi sygnaturę:
Poproszę o zrobienie mi avatara + sygnatury.
Tematyka: Cube World, z klasą Ninja. Nick na niej: Ralf987 (napis pomarańczowy/ zielony xD)
Odpłacam się like'ami. Max na dzień
Już ci wykonałem:
Prosiłbym o wykonanie sygnatury, w wymiarach pasujących na to forum.
Tematyka : Sword Art Online ( postać Kirito )
Napis : Sadistik
Kolorystyka : Czarny, szary.
Lajki czekają
@zax454 sygnatura i avatar miotają tą ziemią xD Dzięki bardzo, masz talent !!
Mam nadzieję, że to jest ta postać:
Żeby nie zakładać nowego tematu otóż szukam osoby która zrobiła by mi sygnature z nickiem "hashyk" w jakimś mrocznym tle musowo z anime np. Higurashi no naku koro ni lub Elfen lied(krew mile widziana). Prosiłbym o wymiarki pasujące na te forum
Byłaby możliwość zamienienia tego tła, na coś innego? NP Na jakiś krajobraz?
Prosiłbym o wykonanie sygnatury i avatara, w wymiarach pasujących na to forum.
Tematyka : Star Wars (żeby był tam jakiś sith,może on być nawet animowany albo ludzikiem z klockow lego, w tle może być znak imperium) Napis : Oynomauss
Kolorystyka : Czarny, fioletowy, czerwony(nie wszystkie te kolory są wymagane, żeby tylko dobrze wyglądało)
Tematyka:LoL najlepiej Foxfire Ahri lub Dragonslayer Vayne (sygnatura)
Rozmiary:399x199
Napisy:diabZor
Kolorystyka:Najlepiej napis zostawiam dla grafika