Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Allohashin cos tam mi sie udało zrobić:] Łap:

viX7oiz.png

Jeżeli komuś by się chciało, to poprosiłbym o sygnaturkę z nickiem Exures, kolor obojętnie, obrazek w tle najlepiej z Gry o Tron albo LOTR.

Rumcajs sygnaturka dla ciebie :P Mam nadzieję, że ci się spodoba :]

AweKIIq.png

Siema, prosiłbym o wykonanie (najlepiej animowanej - looolololo gimbus chce animowaną !!!oneoneone111!!one!1) sygnaturyTematyka:Jakiś fajny wilk,jakiś psychopata (choćby jocker), mroooczne , krew i napis DrMagister.
Jeśli ktoś się skusi ;]

Hey, poprosiłbym o sygnaturkę. Tematyka:Megaman Napis: Aseet

Kolorystyka: raczej niebieski. Dobrze by było gdyby oprócz megamana było kilku innych robotów. (np. gutsman, fireman itp.)

Ganzu sygnaturka dla ciebie :

dUC6c7Q.png

A ja bym prosił o sygnature związaną z LoL'em najlepiej jakby w tle był amumu/graves

nick: MykIPstryk

Tematyka: Fairy tail [postać ANGEL]

Rozmiary: SYGNATURA

Napisy: Hesner

Kolorystyka: Pozostawiam grafikowi.

Dziękuję Hesner. :rolleyes:

Ja bym prosił też o sygnaturke :P z anime Naruto postać Hidan, napis Sito. z góry dzięki :) aaa i jeszcze o Avka z postacią z Naruto, Jugo z napisem Sito jeszcze raz z góry dzięki :PP

Można prosic o avka,związanego z Vegetą,bądź jakims anime??Oczywiscie podpisany;Niteq.

Chętnie poprosiłbym avatara związanego w tematach Anime, mógłby być podpisany moim nickiem. Postać Izumi Konata mile widziana.

Aozu sygna dla ciebie :NntUtoN.png

Hawk avek k8eVZba.png

Nitek avek gapzZRd.gif

Aozu avek5MqU0kM.png

Dziękować. Bardzo.

Dziękuję Pingwinie ;)

Dzięki Pingwin, jesteś za***isty.

Potwierdzam to w 100%.

Dziękówa Pingwin :) !! jakbym mógł to bym browara postawił.

Hesner sygnaturka dla ciebie, jak coś nie tak to pisz :] dOnhWdh.png

Widze ,że Pingwin robi porządne awatry i sygnatury wieć mam prośbe móglby mi ktoś zrobić sygnaturkę z tematyką Rain'a z mortal kombat ? W obu przypadkach chcialbym aby w tle był nick Niorgi .

Siemanko,prosiłbym o Avka z Gandalfem z podpisem "Dzień dobry" wykonanym jakąś medievalową czcionką :D