Dzięki! Sygnatura wymiata! Wielkie dzięki!
Prosba o wykonanie sygnatury, avatara
jeśli mógłbym prosić o sygnaturkę z knife party (logo czy cuś) i avek coś ala maska anonnymus
GoixPL sygna dla ciebie :
PanKremator sygna dla ciebie:
Licze na Lubie To! :]
Widać że pan Pingwin robi niezłe sygnatury, avatary.. Więc mam do Ciebie jeszcze jedną prośbę.. mógłbyś mi zrobić avatar z LUCY [Fairy tail.. hah!] =) Dzięki wielkie; )
SUper to wygląda wielkie dzięki Pingwin ,a dałbyś rade zrobić jeszcze awatara z Rain'em ?
Rain :
Lucy :
Siema! Mógł by mi ktoś zrobić avatar i sygnature z nickiem : Skajlan ?
Temat: Invoker z Dota 2 ;]
Mógłbym prosić Ciebie PINGWIN abyś zrobił Avatar'a z napisem Ralf. Tematyka: Cube World z klasą ninja.
Cześć, czy mógłbym prosić o avatar i sygnaturke z Gothica? Tylko prosiłbym nie brać nic z części 4. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Witam założyłem z kumplami drużynę do doty2 i jest nam potrzebny avatar .Nazwa drużyny "The Axxxis" tag to "TAS" w rozdzielczośći 250x150 i 256x256 jeśli ktoś jest wstanie zrobić to byłbym bardzo wdzięczny tylko prosze nie dawać żadnej swastyki ani pana z wąse.( http://allplay.pl/pl/team/tas,20294/ podobne może być do tego loga )
Poproszę o avatara z tego obrazka http://i.imgur.com/YeyqVkY.jpg, z moim nickiem i z wyciętą dolną częścią obrazka.
Sygna i Awek wymiatają wielkie dzięki
Skajlan :
Eddard :
Radellf:
Jakby ktoś miał czas prosiłbym o zrobienie awka i sygnaturki o temacie:
sygnaturka:tematyka serialu Spartacus z nickiem Ellan
awek: Spartacus
Tematyka : Sword Art Online ( postać Kirito )
Napis : Sadistik
Kolorystyka : dowolna, byle napis był dobrze widoczny
Pingwin widzę że jesteś forumowym mistrzem od awatarów i sygnatur, więc i ja zwrócę się o pomoc do mistrza. Prosiłbym o zrobienie awatara i sygnatury z moim nickiem (Qintaro), o tematyce League of Legends. Żadnych konkretów, zostawiam Ci wolne pole do popisu. Jeżeli by Ci się chciało możesz zrobić nawet parę wersji. Z góry dziękuję za pomoc i mam nadzieję że uda mi się w przyszłości czymś odwdzięczyć.
Qintaro :
Pingwin jakbyś miał czas prosiłbym cię o zrobienie awatara i sygnaturki także dla mnie o tematyce serialu Spartacus. Na sygnaturce i na awku może być nick Ellan.
Jak poświęcisz troszke czasu i dla mnie to będę ci bardzo wdzięczny .
Ludzie po kiego grzyba wam te sygnaturki? Rozumiem gdybyście umieszczali tam jakieś informacje czy promowali własne strony/blogi ale nie pojmuje po co komu obrazek z nickiem w opisie.