Prosba o wykonanie sygnatury, avatara

Jeszcze raz wielkie dzięki za sygantury i awatar.

Dla mnie sygnatury dodają estetyki mojemu profilowi i pokazują czym się interesuję.

Chciałbym avatara z napisem Bulionek (jasno siwy kolor) i w tle wilk.

Z góry dziękuje

Dziękuje za sygnaturę :)

prosil bym cie o te 3 rzeczy Pingwin jesli dasz rade :)

Itachi Naruto Avatar

Kanade Angel Beats Sygnatura

Nick - Krzychu

Naruto kyuubi mode (ten w tym takim plaszczu z energi kyuubi tym zoltym) Sygnatura

Nick - MiksonMRW

dzieki z gory :)))).

Avki : NBIOKHY.gifxfu7iJs.gif Do wyboru do koloru...

Sygny : cH3u66r.pngrMia37x.png

Cześć, chciałbym "zamówić :P" sygnaturkę z napisem "Problem ? ^ ^". Dziękuję.

problem-trollface.png

xD

warn_ico.png
Za offtop. Problem? - Az

za co niby ten offtop ? chciał sygne z napisem Problem to ma ...nie napisał z czym ma być ani jak wyglądać wiec daruj sobie tego warna

mod_ico.png
Jak dla mnie to głupi, nic nie wnoszący post, bo ewidentnie to nie jest sygnaturka. Czyli offtop.

Pingwin stary dzięki ale jest jeden problem Naruciak miał być na nick

Naruto kyuubi mode (ten w tym takim plaszczu z energi kyuubi tym zoltym) Sygnatura

Nick - MiksonMRW

:P przerobisz :D ??.

xD
Za offtop. Problem? - Az

za co niby ten offtop ? chciał sygne z napisem Problem to ma …nie napisał z czym ma być ani jak wyglądać wiec daruj sobie tego warna

Naprawdę. Jeżeli chciałbym takie “coś” to wpisałbym sobie w google Grafika tak jak ty.

Prosiłbym o zestawik z Cesarzem Białego Smoka z High School DXD New z napisem Carwi

PdbYn4Q.png

9HVGTxT.png

NWtmUHB.png

Dziękuję ale czy mógłbym prosić o sygnaturę w bardziej czerwonych kolorach? (Przepraszam że nie napisałem od razu o co mi chodzi.)

VvRPx28.gif

tAEyxhl.png

4S6wL81.png

thx Pingwin

Dziękuję.

Ostatni raz odświerzam, Tematyka:

Jakiś fajny wilk, lub psychopata (choćby joker), mroczne :D, krew i napis DrMagister.

Najlepiej żeby była animowana. Jakaś postać z anime, ciemna, z mieczem też może być.

Można sępić o sygnaturkę w Tematyce Dragon Balla,Z podpisem ?

57rKRBh.png

Miałbym prośbę. Czy mógłby ktoś wykonać mi avatar 250x250 pikseli z napisem "CeeZz EUNE", a dodatkowo tło z takim samym napisem? Z góry dzięki.

Dziena Pingwinie, :D