Jeszcze raz wielkie dzięki za sygantury i awatar.
Dla mnie sygnatury dodają estetyki mojemu profilowi i pokazują czym się interesuję.
Jeszcze raz wielkie dzięki za sygantury i awatar.
Dla mnie sygnatury dodają estetyki mojemu profilowi i pokazują czym się interesuję.
Chciałbym avatara z napisem Bulionek (jasno siwy kolor) i w tle wilk.
Z góry dziękuje
Dziękuje za sygnaturę
prosil bym cie o te 3 rzeczy Pingwin jesli dasz rade
Itachi Naruto Avatar
Kanade Angel Beats Sygnatura
Nick - Krzychu
Naruto kyuubi mode (ten w tym takim plaszczu z energi kyuubi tym zoltym) Sygnatura
Nick - MiksonMRW
dzieki z gory ))).
Avki : Do wyboru do koloru...
Sygny :
Cześć, chciałbym "zamówić " sygnaturkę z napisem "Problem ? ^ ^". Dziękuję.
xD
za co niby ten offtop ? chciał sygne z napisem Problem to ma ...nie napisał z czym ma być ani jak wyglądać wiec daruj sobie tego warna
Pingwin stary dzięki ale jest jeden problem Naruciak miał być na nick
Naruto kyuubi mode (ten w tym takim plaszczu z energi kyuubi tym zoltym) Sygnatura
Nick - MiksonMRW
przerobisz
??.
xDZa offtop. Problem? - Az
za co niby ten offtop ? chciał sygne z napisem Problem to ma …nie napisał z czym ma być ani jak wyglądać wiec daruj sobie tego warna
Naprawdę. Jeżeli chciałbym takie “coś” to wpisałbym sobie w google Grafika tak jak ty.
Prosiłbym o zestawik z Cesarzem Białego Smoka z High School DXD New z napisem Carwi
Dziękuję ale czy mógłbym prosić o sygnaturę w bardziej czerwonych kolorach? (Przepraszam że nie napisałem od razu o co mi chodzi.)
thx Pingwin
Dziękuję.
Ostatni raz odświerzam, Tematyka:
Jakiś fajny wilk, lub psychopata (choćby joker), mroczne , krew i napis DrMagister.
Najlepiej żeby była animowana. Jakaś postać z anime, ciemna, z mieczem też może być.
Można sępić o sygnaturkę w Tematyce Dragon Balla,Z podpisem ?
Miałbym prośbę. Czy mógłby ktoś wykonać mi avatar 250x250 pikseli z napisem "CeeZz EUNE", a dodatkowo tło z takim samym napisem? Z góry dzięki.
Dziena Pingwinie,