RaiderZ - Beta

Nie psuj innym gry i zachowaj to dla siebie. chcemy normalnie przetestować grę:)

Zaniedlugo :D

No testowanie testowaniem, ale jak raty są ustawione x1 bo admin nawet ich zmienić nie potrafi, to ciężko coś stestować bez uprzedniego grindowania. Dlatego ja z tego korzystam.

NO ja czekam caly czas na konto ;p o 17 napisalem mu na skype, a o 20 maila ;p

Pan zajmujący się kontami przeprosił mnie o godzinie 14.57 za to że tak długo nie odpisywał, bo to już jego 5000 prośba o konto i chce mu się strasznie spać. Czekałem godzinę i 3 minuty. Cierpliwości.

Wyświetleń jego tematu na temat konta jest 540, a stworzył "niby" pięć tysięcy - zdumiewające!

Dobra, gra mi się pobrała, zainstalowałem, i teraz powie mi ktoś jak to uruchomić? Włącza się gra, ładuje się menu, i pojawia się taka jakby forteca i nic nie mogę zrobić, jest tylko możliwość wybrania detali grafiki (low, medium, high) nic więcej. Błagam pomóżcie.

A ściągnąłeś patch'a i podmieniłeś pliki?

też macie problemy z podniesieniem dropu ? stoje nad mobem i ciągle pisze że jestem za daleko od niego D;

Powiecie mi skąd pobrać patche i jak podmienić pliki, nie mogę sobie z tym poradzić.

EDIT:

Dobra już znalazłem.

Siema.

Nie jestem noobem ale nie moge polapac sie na tej stronie xD Moglby ktos napisac jak sie zarejestrowac, sciagnac itd?

Z gory dzieki

pozdrawiam

Edit: Dobra, już mam ^^

No to ja się pisze do gildi tylko exile musi mi zrobić nowe konto bo jakiś pie*dolony idiota włamał mi się na konto z nickiem ,,Thorus" który się przyzna?...

@up hahahahahah

ej nie moge sie zalogować na serwer ;//

troche malo postaci w tej grze i to najwiekszy minus chyba...

mało jest postaci bo to jest okrojona wersja :D , btw działa wam ten prywatny serwer ?

dzialal niedawno chyba padl

no działał działał , admin tego serwa poszedł spac godzine temu wiec sobie poczekamy

Nie padł własnie zrobil strone z rejestracja.

http://rawrgamerz.com/RaiderZ/

Serwer najwidoczniej jest wylączony ..... ;( dowód ??

svsvssv.jpg

Też do was dołączam :P Klient gry się ściąga, konto założone(tylko username?) za pomocą tej strony, która podana jest 2 posty wyżej no i ten patch jest. Zobaczymy :P