RaiderZ - Beta

Też do was dołączam Klient gry się ściąga, konto założone(tylko username?) za pomocą tej strony, która podana jest 2 posty wyżej no i ten patch jest. Zobaczymy

Tak tylko username :P wymysł jakieś dlugie zeby nikt ci nie wbił i po sprawie :D

@pabloeop

serwer działa ale nie da się wbić do świata ale stworzyć postać można ;p

btf zapraszam do glidi

To zostaje nam czekać aż się admin obudzi i naprawi to ;) Po za tym gra się przyjemnie :D ładna grafika gracze to prawie sami Polacy questy prawie wszystkie działają skille wszystkie działaja exp rate : x1 pkt do skili dzialają craft działa nic tylko grać i testować ,czekać na content <30 lvl ;) pozdrawiam graczy

Ja ściągne dopiero wieczorem. Teraz za wolno idzie. Mam tylko jeszcze jedno pytanko. Tam jest open pvp?

Ja ściągne dopiero wieczorem. Teraz za wolno idzie. Mam tylko jeszcze jedno pytanko. Tam jest open pvp?

nie

ścigając możesz szybko używając ten program http://www.flashget.com/index_en.html

Na razie to obczaiłem system dueli open pvp ?? hmmm nie wiem chyba specjalne areny są do pvp ale mogę się mylić jak próbowałem bić kogoś to się nie dało także raczej nie ;)

ej możecie sie zalogować na serwer? Bo ja moge tylko do wyboru postaci ;] A PVP jest super , pocisnołem z kimś duel ale armora nie miałem i mnie zjechał ;d;d Ale cuuudo PVP ;*** Jeszcze jak by dali takie coś jak SIEGE jak w L2 o bożee to by była miazga

serwer jest chwilowo offline , czekamy aż Admin się obudzi :D

albo chociaż żeby admin dodał jakieś tereny do pvp jak np w sun online ;) cudo by było ;)

Hey to znowu ja.

Mam problem: Zarejestrowalem sie, sciagnalem gre, patche, zalogowalem sie i zaczynam tworzyc postac. Tu mam problem: Widac tylko bron! Nie widac ciala, twarzy - nic poza bronia. Ktos mial podobny problem? Prosze o szybka odpowiedz

pozdrawiam

To raczej wina Karty Graficznej :P

musisz chwilkę poczekać aż wgrają textury lub wejść w inne zakładki i przejść z powrotem też miałem taki problem ale tak go rozwiązałem ogolnie server offline tzn nie znajduje servera świata gry ;) trzeba czekac aż admin się obudzi gra porownywalna do tera online z brzydsza grafiką ale i tak grafika na wysokim poziomie np. takie r2 chowa się pod względem dynamiki grafiki

mam jakies przeczucie ze to koniec tego servera :)

raczej nie ;) admin śpi a do serwera da się zalogować pewnie wystarczy restart lub backup plików serwerowych ;)

Ja tu taki wkurzony że gra wychodzi dopiero za kilka miechów a tu miła wiadomość, że jest PRIV RiderZ :D

Bardzo się cieszę, zasysam i Gram.

Mój nick: Infernum

Teraz czekać aż admin ustawi wyższy level do nabicia :D

jak na razie większego lvl nie będzie a czemu ? a bo content kończy się po około 30 lvl ;)

Btw. wczoraj pisałem pw do "Znikne" czy jak tuy tam sie zwiesz ;] ale PM w gzre nie dziala chyba bo jak napsialem do cb to mialem komunikat tylko "Privatemessage_player" i tyle także chciałbym do tego waszego klanu dojść to sie spotkajmy przy tym statku co sie zaczyna gre albo gdzieś ;]

Ja też w sumie chętnie do klanu dojdę :) nick Aeth

Komuś sie udało wejść do świata gry ??

Admin wstał, bo jest na skype :P Ale na razie serwer nie działa.

@EDIT:

Moja rozmowa z adminem na skype:

[13:05:35] Ronny Zijler: IOt's online

[13:05:36] Ronny Zijler: now

[13:05:45] Akire: it's online?

[13:05:45] Akire: ;)

[13:04:49] Przemek Garcon: hey server is online now?

[13:05:15] Ronny Zijler: Yes.

xD