Rap

Tak, mówiłem o tym i jeśli chodzi o słowo "pedał", popularnie jest to tak nazywane. Ja jestem tolerancyjny, no ale tapety na twarzy nie akceptuję. Urodziłeś się facetem, to bądź facetem, a nie ubierać się jak dziewczyna w obcisłe spodnie i malować sobie rzęsy.

Dokładnie Facet to facet dziewczyna to dziewczyna a nie ze ci przychodzi koles rurki czerwone pomalowany to jest trochce nienormalne moim zdaniem

I to mówi mi człowiek w dresach ? Proszeeee. Skoro urodziłeś się facetem to nim bądź. Z tym się zgadzam ale na tym świecie jest tak mało prawdziwych facetów (mężczyzn) że to chore. Solara, dresiarze itd.

I właśnie o tym mówię :D "I to mówi mi człowiek w dresach" xD Co z tego, że noszę dresy? Są bardzo wygodne :P Na pewno bardziej niż dżynsy. NVM, zakończmy ten głupi temat :D

Chyba nie trzeba żadnego komentarza - (polski?) poziom hip-hopu w całej okazałości : ) O ile kiedyś zdarzało mi się słuchać, to dziś gardzę rapem jak starą, zdechłą babą.

Ale czego ty sie spodziewasz po takich wypowiedziach? Są ludzie ktorzy robia rap bo to modne... a sa ludzie ktory robia rap gdzie jest mega przeslanie.

[media=]

A tutaj BISZu bardzo dobrze opisuje... hmmm ja takich raperow nazywam "raperami z biedronki" :)

A ja do dziś jestem fanem, Paktofonika i Kaliber 44, najlepszy raper, moim zdaniem Magik, a z nowszych to GrubSon... Po za tym słucham Dubstep`u, i jeśli chodzi o Dubstep to najlepszy jest Skrillex... ^^

[media=]

http://youtu.be/PsTf8qKQUc8

[media=]

http://www.youtube.com/watch?v=9U2DwPggJJc

I możesz się relaksować cały dzień ;)

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=jgEjy_JWZys&feature=related

Kocham to *.*

A ja do dziś jestem fanem, Paktofonika i Kaliber 44, najlepszy raper, moim zdaniem Magik, a z nowszych to GrubSon... Po za tym słucham Dubstep`u, i jeśli chodzi o Dubstep to najlepszy jest Skrillex... ^^

Może i magik dobrze rapował, ale był tak słaby psyhicznie, że aż mi go szkoda.A wiesz czemu ??

Magik nie chciał trafić do wosjska, więc zaczął udawać psyhicznie chorego, ale trwało to zbyt długo i stał się psyhicznie chorym."Nie dość, że za życia sprawiał problemy to jeszcze po jego smierci zostało ich jeszcze więcej"-tak mówili jego ziomale z którymi nagrywał.Na pewno nie jest on najlepszym przykładem rapera, chociaż kawałki ma dobre ;).

Jeżeli serio lubisz dubstep i podoba ci się skrillex to od siebie polecę jeszcze knife party.

Dla mnie jedeni z lepszych raperów teraz to słoń (lubie czasem posłuchać psycho rapu) i kaczor

Byłem jakiś czas temu na "Jestem bogiem" i stwierdziłem, że (o ile zaprezentowana w filmie jest prawda) wokół każdej muzy z jakąś liryką/przesłaniem mamy słuchaczy do których naprawdę te słowa docierają, analizują je i tych, którzy słuchają tego, "bo inni...".

Tak czy inaczej: nie toleruję patologicznych skurwieli w dresikach jp i dziewczynek z koszulkami grubsona tak samo jak gimbazjalnych fanów/fanek slipknota, nirvany i comy.

Mocie chopy dobry rap z piekar i bytomia od nos!
(lubie czasem posłuchać psycho rapu)

Słoń to jest horrorcore, a nie psycho rap. Psycho to właśnie K44. Co do tego, że polski rap no gówno, stanowczo zaprzeczam, bo takich zespołów jak firma i rpk jest maaalutko na polskiej scenie. A stereotyp o dresach słuchających rapu wymyśliła telewizja, znam wielu drechów i uwierzcie, Oni wolą techno. ;D Rap, jako muzyka, a hip-hop jako kultura są dla nich... za głębokie. A co do Magika... Nigdy nie rozumiałem jego fenomenu. Był dobry, ale TYLKO dobry, wydaje mi się, że ludzie chcieli mieć "swojego", polskiego 2paca. Pzdr.

Nie ma to jak nosić dresy 100% i JP i słuchać techno. I jaki znów stereotyp to prawda w 90%.

@Up Czemu wydaje mi się, że próbujesz tutaj wzniecić wojnę? :) Nie będę się bawił w takie gierki, wiem swoje, może inne otoczenie, dodam tylko, że mieszkam na osiedlu gdzie dresów jest od cholery i w bramach nie słychać Firmy, tylko jakieś techno- buble. :) Barbs, następnym razem musisz lepiej flame-ować. ;P

[media=]http://www.youtube.com/watch?v=YhkRdQ2_B7A&feature=g-like

BTW: to nie jest diss na palucha :)