Porażka trochę. Zebrałem ponad 110 osób a teraz sam nie mogę gry uruchomić.
Regin of Revolution: Husaria
Hmm... Przed chwilą odpalałem R2, mając włączonego Rom'a ( zalogowana postać ), o dziwo po włączeniu R2, dostałem DC tak jakby, odpalenie R2 przerywało połączenie z internetem
Mimo iż nie mogę sam wejść do gry gdyż mam problem z połączeniem to mam apel. Z kilku źródeł dowiedziałem się, że nasza społeczność robi syf na serwerze. Jeżeli ktokolwiek z wyżej wymienionych osób, które zapisały się do Husarii przeklina, przezywa i udaje super typa to niech przestanie. Nie róbcie z kolejnej dobrej i nowej produkcji tego co zrobiono w metinie. Szukałem poważnych ludzi do poważnej gry a nie dzieciaków o chamskim charakterku. Jeżeli dowiem się że ktokolwiek z tych tutaj osób odwala taki teatr to koniec z marzeniami o Husarii. Dlaczego ? Bo ja chcę aby polska społeczność w R2 coś sobą reprezentowała (mądrość i kulturę) a nie robiła z siebie dzieci ala metin.
Ja mogę grać
Nick Iloka
Klasa Knight
Jak pobiorę grę to spróbuje coś wykombinować odnośnie tego połączenia.
Zaraz zainstaluje na 2 kompie, może coś to da.
Mi na razie nadal nic nie pomaga.
Widze ze nie tylko ja mam ten problem connecting i okienko znika ;/ napisalem juz 2 posty na officialnym forum jak narazie zandej odp
jak pobiorę grę chciał bym do was dołączyć
klasa: jeszcze nie wiem
nick: Dagero albo Shirenu
Nie miałem problemów z połączeniem, cały serwer jest oblężony przz polskich graczy ;P
mój nick Moongroow.
Hmm...Może wina jest po stronie dostawcy internetu, Neostrada?
Tak u mnie TP.
No to sobie nie pogramy chyba (chodzi o tych co maja problemy z polaczeniem) odpowiedz gm na moj post
this is not the Close Beta Test, this is user test which is prior to CBT stage.
Therefore there are some issues you might run into while enjoying R2 Online.
Some issues : Connection issues during authentication process.
- You might experience authentication failure or connection failure,
if you do please do not panic and give it another try.
thanks
W skrocie musimy byc "cierpliwi" i probowac do skutku .....
No nie. A ja zasysam już 4 instalkę bo szukam jakiegoś błędu.No to czyli po wspólnej grze.
A jakie systemy macie?
Jeżeli każdy mający ten problem używa TP jest to na 100% wina dostawcy, ew. ustawień sieci, a odpowiedź GM'a jest moim zdaniem totalną olewką, zamiast prób naprawienia tego lub napisania jakiejkolwiek rady na temat tych problemó - a powinni mieć pojęcie z jakiego powodu może to być spowodowane, to piszą w skrócie : Nie działa, nie pograsz. Strasznie dziwna polityka firmy.
To chyab nei jest problem systemowy bo wtedy wogole gra by sie nie wlanczala ale moge napisac ze mam viste 64 bitowa sp2 + neostrada wiec to moze faktycznei winna dostawcy ;/
Wina dostawcy wynikająca z gry, cóż przecież neostrada nei zablokowała by dostępu do R2
Na 100% wina dostawcy internetu(TP). Miałem problem, więc połączyłem się przez telefonem i z niego teraz ciągnę internet(erainternet), no i teraz wszystko działa.
Xp Home Edition sp3. Tak napewno wina dostawcy internetu. Ludzie skąd wy bierzecie takie pomysły, że np TP blokuje nam dostęp do R2. To jest śmieszne. Po prostu te buraki z WebZen olewają tych co chcą pograć. Nie ma szans na wspólną grę.