Regin of Revolution: Husaria

Będziemy o 3 rano, 2 graczy ja i kumpel.

Jeszcze nie wiemy jaki klasy, prawdopodobnie Mage i Warrior.

Nicki: Ponury/Ponuras i Sowa/Sowiasty

Zapraszamy na ts :94.23.203.221 , w miare mozliwosci powaznych ludzi :P

Ja też się pisze

Nick: samtron364,samtron

Klasa: Jeszcze nie wiem

Na stronie Webzena jest zegar na Global Server... teraz jest cos w okolicy 13 więc do 23ciego pozostaje 11godzin... czyli start o 10 powinien byc

Przy dacie bety pisze GST (Global Server Time)

O 03:00 w nocy jest start. U nich 22 dnia jest.

Gra startuje o 3 w nocy cytat z FB "User Test Open Hour GST June 22nd 17:00"

No i chyba działa :) Czas się zalogować :P

Edit: A jednak nie :P "UserTest starting soon" :P

Edit2: Okej już wchodzę do gry :)

No i dziala :)

No i pierwsze wrażenia z gry są jakieś takie mieszane. Sam właściwie nie wiem co o tym myśleć. To co zauważyłem do tej pory:

- UI ssie

- dzwięki ssa

- mapa z dupki

- bierzesz questa ale ni chu chu nie wiesz gdzie masz isć

- moby nie mają życia tylko jakieś kwadraciki (niby pasek życia ale nie wiesz jak dużo mob ma życia; wprawdzie one spadają ale to jakoś tak chyba nie najlepiej się sprawdza)

- nie wiem jaki lvl mają moby bo taka informacja nie jest nigdzie podana na 11lvl przenosi Cię do jakiegoś miasta i można kupić księgi do skilli

- na początku nie mamy żadnych skilli (przynajmniej Ranger nie ma),nie wiem kiedy i jak się je zdobywa (drzewko skilli jest, ale punktów brak) - na 10 lvl wciąż brak skillpointów

- trochę dziwne targetowanie (trzeba moba kliknąć dwoma przyciskami myszy żeby go targetować)

- ubrałem jakieś rękawice, czapkę ale wygląd postaci się nie zmienił

- początkowy atak klonów, bardzo mała kustomalizacja postaci na początku

- grafika jest ładna (i to na chwilę obecną chyba jedyny plus gry)

- gra jakoś kojarzy mi się z Lineage 2 (to też jej plus)

- miło, że teraz są GMi i cały czas odpowiadają na pytania graczy

- nie można jakoś kliknąć na gracza i zobaczyć ile ma życia itp itd.

- początkowo muzyka bardzo mnie nudziła, jednak w następnej lokacji utwór jest już bardziej epicki i pozwala wczuć się w klimat

Jak widzicie odczucia mieszane ale jest coś w tej grze, że chciałbym zobaczyć co będzie dalej. Kilka rzeczy irytuje, kilka denerwuje ale może jakoś to będzie :) Tymczasem dobranoc :P

Mam dziwny problem, nie mogę wybrać serwera, podczas próby nie ma reakcji ze strony gry.

Też mam to samo. Wybieram serwer, pokazuje się okienko Connecting to Server i po chwili znika i nic.

Postać zrobiona Ranger nick Skoorpion :D Do zobaczenia w grze.

Ja też mam ten dziwny problem. Nie łączy mnie z serwerem.

Właśnie pobieram klienta, jeśli gra mi się spodoba to chętnie dołączę w wasze szeregi ;)

Reinstalluej teraz.

To wygląda jakby po dojściu do wyboru serwów rozłączało, bo kiedy biore refrseh pisze, server is not connected.

@EDIT

Nic nie dało. Jakbyście znaleźli jakiś sposób to napiszczie tutaj, byłbym bardzo wdzięczny.

Kiedyś chyba z SUN był taki problem, z reinstaluj tego launchera od webzena i odpal grę przez IE może pomoże. PS wyłącz wszystkie fire walle ;)

Ja mam wszystko wyłączone. Był reinstal i nic nie pomaga ;/

Może uruchomcie jako administrator, zmieńcie zgodność systemową?

To nie chodzi na pewno o coś z systemem. Przecież wtedy nawet gra by się nie odpaliła. Tutaj jest coś nie tak z serwerem. Po prostu łączy i łączy i się nie może połączyć.

GM'owie na razie siedzą cicho jeśli chodzi o problemy z połączeniem więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać.