Będziemy o 3 rano, 2 graczy ja i kumpel.
Jeszcze nie wiemy jaki klasy, prawdopodobnie Mage i Warrior.
Nicki: Ponury/Ponuras i Sowa/Sowiasty
Będziemy o 3 rano, 2 graczy ja i kumpel.
Jeszcze nie wiemy jaki klasy, prawdopodobnie Mage i Warrior.
Nicki: Ponury/Ponuras i Sowa/Sowiasty
Zapraszamy na ts :94.23.203.221 , w miare mozliwosci powaznych ludzi
Ja też się pisze
Nick: samtron364,samtron
Klasa: Jeszcze nie wiem
Na stronie Webzena jest zegar na Global Server... teraz jest cos w okolicy 13 więc do 23ciego pozostaje 11godzin... czyli start o 10 powinien byc
Przy dacie bety pisze GST (Global Server Time)
O 03:00 w nocy jest start. U nich 22 dnia jest.
Gra startuje o 3 w nocy cytat z FB "User Test Open Hour GST June 22nd 17:00"
No i chyba działa Czas się zalogować
Edit: A jednak nie "UserTest starting soon"
Edit2: Okej już wchodzę do gry
No i dziala
No i pierwsze wrażenia z gry są jakieś takie mieszane. Sam właściwie nie wiem co o tym myśleć. To co zauważyłem do tej pory:
- UI ssie
- dzwięki ssa
- mapa z dupki
- bierzesz questa ale ni chu chu nie wiesz gdzie masz isć
- moby nie mają życia tylko jakieś kwadraciki (niby pasek życia ale nie wiesz jak dużo mob ma życia; wprawdzie one spadają ale to jakoś tak chyba nie najlepiej się sprawdza)
- nie wiem jaki lvl mają moby bo taka informacja nie jest nigdzie podana na 11lvl przenosi Cię do jakiegoś miasta i można kupić księgi do skilli
- na początku nie mamy żadnych skilli (przynajmniej Ranger nie ma),nie wiem kiedy i jak się je zdobywa (drzewko skilli jest, ale punktów brak) - na 10 lvl wciąż brak skillpointów
- trochę dziwne targetowanie (trzeba moba kliknąć dwoma przyciskami myszy żeby go targetować)
- ubrałem jakieś rękawice, czapkę ale wygląd postaci się nie zmienił
- początkowy atak klonów, bardzo mała kustomalizacja postaci na początku
- grafika jest ładna (i to na chwilę obecną chyba jedyny plus gry)
- gra jakoś kojarzy mi się z Lineage 2 (to też jej plus)
- miło, że teraz są GMi i cały czas odpowiadają na pytania graczy
- nie można jakoś kliknąć na gracza i zobaczyć ile ma życia itp itd.
- początkowo muzyka bardzo mnie nudziła, jednak w następnej lokacji utwór jest już bardziej epicki i pozwala wczuć się w klimat
Jak widzicie odczucia mieszane ale jest coś w tej grze, że chciałbym zobaczyć co będzie dalej. Kilka rzeczy irytuje, kilka denerwuje ale może jakoś to będzie Tymczasem dobranoc
Mam dziwny problem, nie mogę wybrać serwera, podczas próby nie ma reakcji ze strony gry.
Też mam to samo. Wybieram serwer, pokazuje się okienko Connecting to Server i po chwili znika i nic.
Postać zrobiona Ranger nick Skoorpion Do zobaczenia w grze.
Ja też mam ten dziwny problem. Nie łączy mnie z serwerem.
Właśnie pobieram klienta, jeśli gra mi się spodoba to chętnie dołączę w wasze szeregi
Reinstalluej teraz.
To wygląda jakby po dojściu do wyboru serwów rozłączało, bo kiedy biore refrseh pisze, server is not connected.
@EDIT
Nic nie dało. Jakbyście znaleźli jakiś sposób to napiszczie tutaj, byłbym bardzo wdzięczny.
Kiedyś chyba z SUN był taki problem, z reinstaluj tego launchera od webzena i odpal grę przez IE może pomoże. PS wyłącz wszystkie fire walle
Ja mam wszystko wyłączone. Był reinstal i nic nie pomaga ;/
Może uruchomcie jako administrator, zmieńcie zgodność systemową?
To nie chodzi na pewno o coś z systemem. Przecież wtedy nawet gra by się nie odpaliła. Tutaj jest coś nie tak z serwerem. Po prostu łączy i łączy i się nie może połączyć.
GM'owie na razie siedzą cicho jeśli chodzi o problemy z połączeniem więc nie pozostaje nic innego jak tylko czekać.