Resztki PSC - prośby

Witam, potrzebuję 3,63 zł na psc, z góry dzięki. Mogę dać konto w lolu 29,5 poziom. ^^

Nie ma ktos moze nadprogramowych ~3 zl? Bo musze podladowac paypala. Za 2 godziny konczy sie weekly bundle, a mi strasznie zalezy na bit trip runnerze. W zamian moge dac klucz do Shanka 2, nic wiecej niestety do zaoferowania nie mam. Ale moze jakis bogacz sie znajdzie.

NIEWAZNE

Witam serdecznie. Potrzebuję 0,18 euro czyli 75 groszy. Jeśli miałby ktoś te kilka drobnych, to byłbym wdzięczny o wysłanie kodu na PW.

Witam, potrzebuję około 60-80 centów ponieważ brakuje mi do gry na steamie, niestety nie mam wiele do zaoferowania co najwyżej kod do Duel Of Champions z CDAction. PW

Siemka, potrzebuje 8,40zł (wiem trochę dużo). Może ktoś źle policzył, kupił za dużo i nie ma co z tym zrobić? Wyślę smsa za równoległa kwotę w ramach wdzięczności.

Elo potrzebował bym 0,04 euro na karcie psc :P Mogę oddać za to kod na darmowy pack kart w Heartstonie :)

Witam, potrzebuję 0.10 euro na PSC proszę o PW. ;)

Brakuje mi 1.05 zł na PSC prosiłbym PW ;)

Ma ktos moze paysafecard na ktorym ma 60 groszy? W zamian moge dac kluczyk do CBT Archlord II. Zainsteresowani PW

Chciałem doładować sobie troszkę konto steam przed ewentualnymi okazjami steam summer sale, ale zabrakło mi 0,35 euro.

Jeśli ktoś mnie podratuje będę bardzo wdzięczny.

Witam. Brakuje mi 0.33 Euro (1.36zł) PSC do doładowania steam za 5euro. Jakby ktoś miał resztki to piszcie PW.

1.53 zł poratuje ktoś :) Jak ktoś będzie taki miły niech napisze na PW / PSC up

@edit
Mam. Można usunąć post.

Witam wszystkich, bardzo potrzebuje paysafecard o wartości 2.49 euro potrzebny by kupić jedną z gier na steam summer sale pls bo chciałbym sobie kupić albo rage albo bulletstorm pisać pw

Witam potrzebuje jedynie 0.53 euro czy mógłby ktoś pomóc? Proszę o pw

0,13 euro do pilnie brakuje mi do PayDay 2 na steam więc proszę o pomoc

Nieaktualne

Witam, czy nie miałby ktoś pożyczyć ok. 14 eurocentów? Pilnie potrzebuję do gry na steam, ponieważ promocja trwa jedynie 8 godzin. Odpowiedzi na PW.

nie posiada ktoś może 0,05 euro na psc?Brakuje mi do terrari.Byłbym bardzo wdzięczny gdyby ktoś mi takowej kwoty użyczył...Proszę pisać na PW

Witam , Jeżeli ktoś poratuje kwotą dosyć dużą niestety bo 0.70 € to ok. 3.10 zł więc jak ktoś może to jestem MEGA wdzięczny .

Witam proszę o niestety sporą sumę 2 euro jest to około 8 zł.

Oczywiście będę dłużny, jeśli w moje ręce trafi coś ciekawego oddam.