ogólnie to jutro już będzie nowy patch możliwe że z viktorem i soraką + skin do karmy,fnatic i założę się o 100 że wraz z godzina po 23 dowiemy się co jest w patchu i co będzie nowego do następnego
Reworki i nowości w grze - newsy, dyskusje, spekulacje?
Mój Viktor już jutro
Astrologowie ogłaszają: Buff Garena incoming.
Nowy splash:
Elegancki ten splash.
Btw Talon kolejnym po LeBlanc i Kassadinie assasynem pozbawionym silenca. Rito why?
Bo to silence który nie wymaga nawet odrobiny skilla, ot point'n'click. A taki silence oznacza, że przeciwnik nawet nie ma szans nic zrobić - po prostu zostaje zmieciony na miejscu.
Buff do Ohmwreckera na PBE! Od teraz można nim buffować własne turrety (spory boost do AS wieży na X sekund) oraz mamy zwiększony MS w okolicach naszej wieży, z opisu wynika że stackowany.
Co do nowego spalsha. Takie trochę podobieństwo.
I tak nikt nie kupi, bo za drogi.
Wait wait to raczej jest rework bo myślicie że jaki idiota kupił by skina jak sama postać jest słaba,jakieś skille pod ap i inne trochę unsless skiny
Rework siona, tyle w temacie
Oby to był definitywny koniec maga z toporkiem.
Nowy skin, dawno zapowiadany dla Darka.
I tak nikt nie kupi, bo za drogi.
Czy Sion nie kosztuje 3150? Bo to nie jest nowy skin, tylko splash do classica.
Skille Siona. Pozdro 600
Glory in Death (Passive)After being killed Sion will reanimate himself, but his Health rapidly decays while he is reanimated.He can move and attack during this time. He gains 100% Lifesteal, attacks extremely fast and will deal an additional 10% of his target's maximum Health on hit. Max 75 bonus damage against monsters.All of his abilities are replaced with Death Surge, which grants him a burst of Movement Speed.Decimating Smash (Q)"Sion charges a powerful swing in an area in front of himself that will deal damage to enemies when released. If he charges for enough time, enemies hit by the swing will also be knocked up and stunned.Soul Furnace (W)"Sion shields himself and can reactivate after 2 seconds to deal Magic Damage to enemies nearby.Roar of the Slayer (E)"Sion fires a short range shockwave that damages and slows the first enemy hit. If the shockwave hits a minion or monster, it will be knocked back, damaging and slowing all enemies that it passes through."Unstoppable Onslaught ®"Sion charges in a direction, ramping up speed over time. He can steer his charge slightly with the mouse cursor location. When he collides with an enemy he deals damage and knocks them up based on the distance he has charged."
Wyczuwam bany i nerfy.
Czy Sion nie kosztuje 3150? Bo to nie jest nowy skin, tylko splash do classica.
Chodziło mi o Ohmwreckera.
Nowy pasyw Siona, to jego stare ulti. Ciekawe jak to wyjdzie w ogólnej rozgrywce.
Czyli ten po prawej to ultimate skin? Miałem nadzieję, że tak będzie wyglądał classic skin :/ Skille przekox, będą ostro nerfione.
Czyli ten po prawej to ultimate skin? Miałem nadzieję, że tak będzie wyglądał classic skin :/
Nope. To porównanie starego i nowego wyglądu
Aaa, lol
pomyślcie sobie jaki to będzie niszczyciel TF... tak kupujesz homki,odpalasz R i biegniesz przez pół mapy na barona zadając aoe dmg toż to perfect combo z yasuo
Chodziło mi o Ohmwreckera.Nowy pasyw Siona, to jego stare ulti. Ciekawe jak to wyjdzie w ogólnej rozgrywce.
Zabijasz i uciekasz zanim sie na ciebie rzuci z tym 100% life steala.
Mechanika (a przede wszystkim ulti) bardzo ciekawa, ale... boli ten pasyw. To już kolejny, który daje "dodatkowe życie" bohaterowi. Mogli wysilić się trochę bardziej