Reworki i nowości w grze - newsy, dyskusje, spekulacje?

Tak jednak idzie w tankowość dzięki tej manie, co innego trzyma go na topie ? Może sobie pozwolić w przeciwieństwie do innego apc, który nie ma przelicznika na manę. Tak samo mordekaiser - kontruje każdego albo prawie każdego ad na topce. Jak widzę te 2 postacie na topie, wiem nie będzie to łatwa gra. Zawsze mam problem, co wtedy zrobić aby nie tracić w mid game.

Pełno nowych splashartów!

+ parę o których wcześniej zapomniałem

I nowe tekstury dla Singed'a

Anivia, Singed, Poppy. Im by się nowe splash arty przydały.

Singed'a dodałem bo zapomniałem o starszych patchach. Na spokojnie dostaną bo od ilu? 2-3 miesięcy ile nowych dodali splashartów.

Singed przecież właśnie dostaje nowego splash arta, ba - ingame model mu upgrade'owali. Wygląda bardzo fajnie.

Muszę się doczepić do tego, że na splashu trzyma tarczę w lewej ręce a ingame ma tarczę w prawej.

Shen, Talon, Shaco :)

Kurde bele. Ten splash Shena za***isty. Najmniej mi się chyba podoba nowy splash Wu

Shen, talon i rengar kozackie wg. Mnie. Aż by zagrał.

Warto dodać, że zmienili na nowo regulamin i możliwe jest ponowne używanie Curse Voice i appki od Razera.

O tym n4zarh juz wspominał gdzieś

Mnie tam podoba się buff singeda +15mocy ulta na 3lvl i jeśli singed rzuci kogoś w plame slowa to go snaruje

Nowe splasharty dla Gragasa i Gravesa.

Hexakill już dostępny. Nawet ciekawie się gra 6 vs 6 na mapce 3 vs 3.

Nowe zmiany na PBE:

• przywrócenie zmian preseasonowych
  • nowy item, Soul Sickle - buduje się z Vampirica i jest nowym składowym itemem do zbudowania Essence Reavera (posiada identyczną manasteal pasywkę, możliwe że nieco słabszą)
  • nowy item jungle'owy, przekształcający się w Feral Flame po 18 stackach (tylko duże monstery), obecnie nie działa
  • Lucian dostał niezłego nerfa - W daje większego movement speeda, ale traci AD scaling, natomiast Culling ma nieco podniesione dmg (o 5), za to koszmarnie wzrósł CD na wyższych poziomach (100/75/50 -> 110/100/90 - +40 sekund na lvl3)
  • POTĘŻNY nerf na kielich i athene - zamiast regenerować 1% więcej many za 1% brakującej, obecnie regeneruje 1.5% many co 5 sekund (lepiej pasuje do obecnych niskich wartości manaregena)
  • Buffy do jungle item enchantmentów, Slayer zostaje zamieniony w Devourera (staty zostają takie same, ale pasywka zmienia się w coś w stylu dawnego Ferala - +1 magic damage za każdego dużego miniona, +2 za asystę/killa

Do tego małe zmiany u Nunu (consume), Janny, Quinn (RANGE BUFF!), Smite, Warden's Mail.

Lucian dostał niezłego nerfa - W daje większego movement speeda, ale traci AD scaling, natomiast Culling ma nieco podniesione dmg (o 5), za to koszmarnie wzrósł CD na wyższych poziomach (100/75/50 -> 110/100/90 - +40 sekund na lvl3)

Moja reakcja

Poprawiony splashart Wukonga.

Już niedługo nowy SR wchodzi w open betę.

Milion razy lepiej w porównaniu z tym jak było, jeżeli chodzi o ten splash Wukonga...

Milion razy lepiej w porównaniu z tym jak było, jeżeli chodzi o ten splash Wukonga...

Hejtujesz go bo był rudy? kappa.png

Nowe tekstury!