Smieszne troche te tekstury, widać ze robią je pod kolor nowego summoner rifta ale nie które beznadzieja :/
Reworki i nowości w grze - newsy, dyskusje, spekulacje?
Mi się tam podobają wgl
Dzisiaj od 1:30 w nocy zostaną zablokowane kolejki gier rankingowych a o 3 w nocy będzie przerwa techniczna i zostanie wprowadzony nowy patch+mapka
Mapa nie zostanie wprowadzona. Przynajmniej nie na rankingowych - zmiany będą wprowadzane w trzech etapach (team builder i coopy, normale, rankedy). A do końca sezonu nie będzie na pewno nowej mapy na meczach rankingowych.
5 sezon lub już przedsezon będzie miał dostępną nową mapę dla wszystkich trybów.
Preseason tak, ale na rankedach nic się nie zmieni do 11.11.
Co sądzicie o nowym ADC?
Nawet nawet. Połączyć ulta np. z Malphitem. Fajne te duszki co se patrolują.
Kolejny ADC nadchodzi? to dobrze. Mój ostatni ADC z tych nowych, którzy wyszli to tylko Draaaven się podoba.
Nowe tekstury dla Jaxa i Riven.
Ja jestem zakochany w nowym skinie dla Volimisia... CAPTAIN VOLIBEAR ON DUTY!
Volimiś jak Volimiś... BATTLECAST ALPHA SKARNER! Boże jakie to piękne!
No Skarner też przekozak. Mimo, że nim nie gram to mega skin.
Jak tam zapowiedź nowego bohatera, lore jeszcze nie czytałem. Jednak ma ciekawą mechanikę "rzucania" championami.
NA POCZĄTEK WIADOMOŚĆ OD RIOTU
Mały update splash arta Gravesa.
Szykuje się rework graficzny Maokaia.
Jak ktoś nie śledzi stronki RITO na bieżąco to zarzucam linkaczem do zapowiedzi Kalisty. http://eune.leagueoflegends.com/pl/champion-reveal/kalista-spear-vengeance-revealed
Jak widać po filmach postać bardzo ale to bardzo nastawiona na syngergie z supportem.
Co do nowej postaci:
Nowe SR już dostępne na Kreatorze Drużyn oraz botach. Do zdobycia nowe ikony, wystarczy wygrać po obu stronach. Poza tym na PBE zmiany Fiory:
- Blade Waltz ® bazowe obrażenia zmienione na 125/255/385 z 160/330/500
- Blade Waltz ® obrażenia kolejnych ciosów zadawanych tej samej osobie zmienione na 40% z 25%
Wiecie czy warto grać rankedy w przed sezonie ? Czy będzie reset mmr na nowy sezon ? Masterki i runy, na razie nie będą ruszane.
Warto! Na pewno rośnie mmr ale może w mniejszym stopniu
mmry się nigdy nie resetują. Jedyne co ulegnie zmianie to aktualny ranking, bo ten istotnie zostanie wyzerowany przed 10 grami w placementach nowego sezonu. Gra w przedsezonie jak najbardziej ma sens, jeżeli chcemy dostawać w przyszłym sezonie po 30 punktów za grę i awansować o dwie dywizje po promocji
mmry się nigdy nie resetują. Jedyne co ulegnie zmianie to aktualny ranking, bo ten istotnie zostanie wyzerowany przed 10 grami w placementach nowego sezonu. Gra w przedsezonie jak najbardziej ma sens, jeżeli chcemy dostawać w przyszłym sezonie po 30 punktów za grę i awansować o dwie dywizje po promocji
Dobra, warto grać tyle chciałem wiedzieć, jednak najpierw rozgrzewam się Vayne.