Zdecydowanie jeden z najbardziej udanych reworków ever, znerfił bym jeszcze mocniej heala i dzide, a dał buffy na DMG w formie kota. Super mechanika i ult od pierwszego levela, większy nacisk na skill, a nie na facerolowość, obstawiam że będzie mniej grana, ale bardziej niebezpieczna.
Reworki i nowości w grze - newsy, dyskusje, spekulacje?
Ja przede wszystkim liczę na to, że Nid przestanie być typowym poke champem który nic poza tym do gry nie wnosi (no, jeszcze heal z AS), zwłaszcza że dmg z jej dzid jest chore, a na pewno kiedyś cię co najmniej jedną trafi...
http://eune.leagueoflegends.com/pl/news/game-updates/patch/opis-patcha-410
Nowe itemki i ten rework Nidalee D:
ja to nie ogarniam czy te zmieny w nidalee to buff czy nerf.
Raczej przeniesienie mocy z ultimate ranged poke z potężną ucieczką na ranged poke i wskoczenie na kocie.
Co sądzicie o zmianie ulta Maokai'a? Przypomnę: obecny ult będzie działać wokół tego champa, a nie w wybranym miejscu na mapie (czytaj: Maokai chodzi z kółeczkiem wokół siebie). Dodatkowo slow od saplingów i mniejszy zasięg snare (w zamian za mniejsze CD)
O wiele lepszy. Tak to ustawiłeś i d*pa a tak to biegasz sobie w TF i jak ta lala.
Rework urgota już został zapowiedziany. Na PBE pojawił się też potężny nerf dla lucka obniżenie ranged z 550 do 500 z aa i q.
Przy czym koszt many na Q lucka został zmniejszony, bazowe CD na E chyba minimalnie zwiększone, koszt many na E kompletnie zniesiony (teraz to darmowa umiejętność), a reset CD na E ustąpił miejsca mechanice zmniejszające CD - użycie pasywki przy E na CD powoduje zmniejszenie czasu na liczniku o sekundę (tudzież dwie przy ataku na championa). Tak więc - to jest nerf, ale Luckowi dano też wystarczająco dużo siły by jeszcze coś mógł robić. Zwłaszcza przy zmianach w Essence Reaverze (+20AD), który aż się prosi teraz na nim budować.
Nadchodzi nowy wygląd klienta.
Patcher
Główna strona
Jakby ktoś nie mógł się doczekać nowej mapy to może sobie wgrać własnoręcznie. Wchodzimy w ten link http://yurixyworks.com/2014/06/27/play-in-new-summoners-rift-on-your-live-server/ i klikamy niżej download. Potem wypakowujemy z WinRaRa i instalujemy. Większa część graczy (w tym ja) odnotowała znaczy skok fps. Mapa nie ma jedynie zmienionych minionów, mobów w jungli i animacji zniszczenia turretów. Mapę można w każdym momencie usunąć klikając uninstal w instalatorze.
Fajnie to wygląda : d
Czekać aż wprowadzą.
Jak ktoś będzie chciał se potestować na PBE to PW do mnie bo konto na PBE posiadam.
W sumie też posiadam, a pbe nie mam więc mogę użyczyć. O ile hasło pamiętam
Sona’s auras will be shifted from long-duration stat increases to moment-to-moment high power buffs.
- Sona’s aura range will be much shorter.
* The first ally who enters Sona’s zone is “tagged” and will receive a buff from Sona’s abilities.
- Hymn of Valor: Zone grants bonus magic damage on the next auto for Sona and any ally tagged.
- Aria of Perseverance: Zone grants a short duration shield.
- Song of Celerity: Grants a short duration % move speed buff.
* Sona’s cooldowns have been increased from 7 seconds at all ranks to 10. Her base abilities now also work differently.
- Sona’s W will have its base heal reduced, but it will scale with target’s missing HP.
- Sona’s E grants an initial burst of movespeed to Sona which decreases over-time. The minimum value of the MS buff is granted to her allies.
* Sona’s visual effects will also be changed with her rework. The goal here is clarity and having Sona’s auras easily recognizable by both allies and enemies.
Pam pam, i nawet sona doczekała się reworka.
Coś nie widać
Powinno być gyt.
Topór !!!, Jednak nie wiem po co mu te łańcuchy ;p
Topór !!!, Jednak nie wiem po co mu te łańcuchy ;p
Prawdopodobnie będzie on czymś typu biomecha ( OMG ) Zauważyliście, że większość ostatnio wydawanych championów i skinów ma coś wspólnego z futurystów? Vi, Jinx, Mecha Malphite i Mecha Aatrox. Co z fantastyka? Ewentualnie coś typu biomasy(?) jak Kog czy Zac. RITO plz XD